all-in-one
ONE FC Featherweight
Dobrze , ze jest jakiś odzew od strony redakcji bo już zacząłem przeglądać inne fora ..
Welcome back !
Welcome back !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo, czy Ty myślisz, że ja kiedykolwiek opuszczę te miejsce. MMARocks for life.Dobrze , ze jest jakiś odzew od strony redakcji bo już zacząłem przeglądać inne fora ..
Welcome back !
Na początku śmiechłem z list. Po tym komentarzu jednak wiem, że są w pełni prawdziweArmes, Jeff i Grubas są lekko fałszywi. Najpierw cię cisną, potem poklepują cię po plecach. Radzę im nie ufać![]()
Nie bierz tego do siebie personalnie. W przyszłości możesz trafić do magnaterii.Na początku śmiechłem z list. Po tym komentarzu jednak wiem, że są w pełni prawdziwe![]()
Zwróciłbym Ci uwagę, że powinno być to miejsce, ale ostatnio ktoś tu komuś też na coś takiego zwrócił uwagę a dzień później serwery płonęły, więc dla wspólnego dobra się powstrzymam.Mordo, czy Ty myślisz, że ja kiedykolwiek opuszczę te miejsce. MMARocks for life.
Jebać te lajki liczy się ta niesamowita rodzinna atmosferaOddawać moje lajki, złodzieje![]()
Chyba będzie walka z Magnym ale chuj wiA ktoś coś wie czy cipajew uprał już majty, czy dołożył jeszcze po ostatniej walce Leona ?
Na razie to Danuta sprawdza płuca czy są całe czy po wszystkiemu. Jeżeli bez zwłóknień to powrót po nowym roku do UFC. Jeżeli po wszystkiemu to powrót na UFC 5 od EA.A ktoś coś wie czy cipajew uprał już majty, czy dołożył jeszcze po ostatniej walce Leona ?
Byle nie chłop z chłopem bo stąd spierdalam w podskokachTeraz będą uzgadniać kto z kim chodzi
Ty nietolerancyjny faszysto!Byle nie chłop z chłopem bo stąd spierdalam w podskokach
Kurwa mać, a myślałem, że te, bo się kończy na "e". Zwracaj mi uwagę zawsze - dzięki. Jestem jakiś zjebany w tym aspekcie.Zwróciłbym Ci uwagę, że powinno być to miejsce, ale ostatnio ktoś tu komuś też na coś takiego zwrócił uwagę a dzień później serwery płonęły, więc dla wspólnego dobra się powstrzymam.
To, bo rodzaj nijaki. Tak jak to dzieckoKurwa mać, a myślałem, że te, bo się kończy na "e". Zwracaj mi uwagę zawsze - dzięki. Jestem jakiś zjebany w tym aspekcie.
Ja liczę że i tak się pogodząMezalinse międzybandowe niedopuszczalne?
Ale na forum staram się być miłyTy nietolerancyjny faszysto!
Powiedz mi kolego czy ziomeq to alterego fanaskurwieli ? Nie jestem ostatnio na bieżąco
I nie ma opierdalania się na siłowniaJebać te lajki liczy się ta niesamowita rodzinna atmosfera![]()
Tyle ile będzie trzeba. Coś taki kurwa nerwowy... Chłopaki mają od chuja innej ważnej roboty a Ty z newsami wypierdalasz. Newsy póki co możesz sobie na TVP 1 obejrzeć. Codziennie o 19:30Dawajcie w końcu te newsy redakcji na forum, ileż można czekać?
No dokładnie yonigga to największa pała życiowa na cohones. Mam jeszcze listę gości mających u mnie plusa głównie za tematy związane z MMA. Dodatkowo nie wchodzili ze mną w konflikt i przeważnie wiedzieli komu kibicować, więc liczą się na forum. W każdej chwili mogą jednak wypaść z wagonika.
Magnateria:
baju
Dawid _Ozdoba-Legenda
Notorious
jihaad
99picks
michi972
LeeBuLee
kaczka94
Pacman
beff
The King
Mes_
messifc
ZELAZNAREKA009
panpan
Płacą jak za bitcoinaNo dobra, najważniejsze, lajki za te dwa lata będą zwrócone?
Widzę, że tvp1 poszerzyła ofertę programową i dodała newsy ze świata MMA. Na dodatek codziennie o 19.30. No nic, trzeba będzie rzucić okiem.Tyle ile będzie trzeba. Coś taki kurwa nerwowy... Chłopaki mają od chuja innej ważnej roboty a Ty z newsami wypierdalasz. Newsy póki co możesz sobie na TVP 1 obejrzeć. Codziennie o 19:30
Istotnie, zebrały się tutaj perełki geniuszu zblazowanego świata, złoty kwiat polskiego hejterstwadwóch lat kroniki poczynań jej najjaśniejszych, najwybitniejszych umysłów?