Miskatonic
Vale Tudo Championship
Skoro Jon jakoś wygląda to może i to by było.
Nie musi być w 4K przecież, ważne jest przesłanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skoro Jon jakoś wygląda to może i to by było.
Mam propozycję...
Ma ktoś fotkę twarzy Halibuta?
Mam propozycję...
Ma ktoś fotkę twarzy Halibuta?
Chandler uważa, że ta emotka jest lepszado wszystkich tematów z Chandlerem powinna wstawiać się z automatu
Historia tej emotki jest jednak tragiczna
Rozwiń proszę...Historia tej emotki jest jednak tragiczna
To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.Rozwiń proszę...
Zajebali ją chociaż?To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.
Jej reakcja z emotki była kiedy wymienił jakiegos czarnucha rapera wycierucha pokroju six najna, nie kojarze czarnucha bo teraz tych wydziaranych chudych czarnuchow ktorzy próbują robic muzykę to jak psów.
Takze tak
Po co dokładać tragedii jeżeli i tak to bylo tragiczneZajebali ją chociaż?
Jaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.
Jej reakcja z emotki była kiedy wymienił jakiegos czarnucha rapera wycierucha pokroju six najna, nie kojarze czarnucha bo teraz tych wydziaranych chudych czarnuchow ktorzy próbują robic muzykę to jak psów.
Takze tak
"Ruska dama" to już jest oksymoronJaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?
To byla ruska damaJaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?
Nie słyszałem, nie moje kręgi..."Ruska dama" to już jest oksymoron
No ta, u Ciebie to bliski wschód bardziej , turecka dama, syryjska łasicaNie słyszałem, nie moje kręgi...
Ale miałem turczynke śliczna naturalnie dwa tygodnie temu... tylko z dzieciaczkiem.No ta, u Ciebie to bliski wschód bardziej , turecka dama, syryjska łasica
Milfy najlepszeAle miałem turczynke śliczna naturalnie dwa tygodnie temu... tylko z dzieciaczkiem.
To co tam masz pasierba Mohameda czy pasierbice Aiszę?Ale miałem turczynke śliczna naturalnie dwa tygodnie temu... tylko z dzieciaczkiem.
Rzuciłem robote.To co tam masz pasierba Mohameda czy pasierbice Aiszę?
Ciapaki wyedukowały Cię już jak ciągnąć socjal?Rzuciłem robote.
Nie no tyle to nie... ale zwolnienie miesięczne mamCiapaki wyedukowały Cię już jak ciągnąć socjal?
Jeden lubi pić atrament, drugi z kurwy robi damęJaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?
To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.
Takze tak
Po prostu jest to obrzydliweco w tym dziwnego ze spodobal jej sie murzyn i chciala z nim
Tobie też podobają się murzyni i chciałbyś z nimi ten teges?co w tym dziwnego ze spodobal jej sie murzyn i chciala z nim ten teges?
On sam jest murzynem w sortowniTobie też podobają się murzyni i chciałbyś z nimi ten teges?
Tobie też podobają się murzyni i chciałbyś z nimi ten teges?
O ile mnie pamięć nie myli to zoofilia cały czas jest nielegalnaco w tym dziwnego ze spodobal jej sie murzyn i chciala z nim ten teges?