Miskatonic
Vale Tudo Championship
Skoro Jon jakoś wygląda to może i to by było.
Nie musi być w 4K przecież, ważne jest przesłanie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skoro Jon jakoś wygląda to może i to by było.
Mam propozycję...
Ma ktoś fotkę twarzy Halibuta?
Mam propozycję...
Ma ktoś fotkę twarzy Halibuta?
Chandler uważa, że ta emotka jest lepszado wszystkich tematów z Chandlerem powinna wstawiać się z automatu![]()
Historia tej emotki jest jednak tragiczna
Rozwiń proszę...Historia tej emotki jest jednak tragiczna![]()
To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.Rozwiń proszę...
Zajebali ją chociaż?To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.
Jej reakcja z emotki była kiedy wymienił jakiegos czarnucha rapera wycierucha pokroju six najna, nie kojarze czarnucha bo teraz tych wydziaranych chudych czarnuchow ktorzy próbują robic muzykę to jak psów.
Takze tak![]()
Po co dokładać tragedii jeżeli i tak to bylo tragiczneZajebali ją chociaż?![]()
Jaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.
Jej reakcja z emotki była kiedy wymienił jakiegos czarnucha rapera wycierucha pokroju six najna, nie kojarze czarnucha bo teraz tych wydziaranych chudych czarnuchow ktorzy próbują robic muzykę to jak psów.
Takze tak![]()
"Ruska dama" to już jest oksymoronJaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?
![]()
To byla ruska damaJaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?
![]()
Nie słyszałem, nie moje kręgi..."Ruska dama" to już jest oksymoron![]()
No ta, u Ciebie to bliski wschód bardziej , turecka dama, syryjska łasicaNie słyszałem, nie moje kręgi...![]()
Ale miałem turczynke śliczna naturalnie dwa tygodnie temu... tylko z dzieciaczkiem.No ta, u Ciebie to bliski wschód bardziej , turecka dama, syryjska łasica![]()
Milfy najlepszeAle miałem turczynke śliczna naturalnie dwa tygodnie temu... tylko z dzieciaczkiem.
To co tam masz pasierba Mohameda czy pasierbice Aiszę?Ale miałem turczynke śliczna naturalnie dwa tygodnie temu... tylko z dzieciaczkiem.
Rzuciłem robote.To co tam masz pasierba Mohameda czy pasierbice Aiszę?![]()
Nie no tyle to nie... ale zwolnienie miesięczne mamCiapaki wyedukowały Cię już jak ciągnąć socjal?![]()
![]()
Jeden lubi pić atrament, drugi z kurwy robi damęJaka z niej dama skoro chciała się jebać z malpami?
![]()
To jest jakas ruska dama która udzielała wywiadu. Chlop jej zadawal pytania o facetów i z kim by chciała rym cim cim cim, ege szege.
Takze tak![]()
Po prostu jest to obrzydliweco w tym dziwnego ze spodobal jej sie murzyn i chciala z nim
Tobie też podobają się murzyni i chciałbyś z nimi ten teges?co w tym dziwnego ze spodobal jej sie murzyn i chciala z nim ten teges?
On sam jest murzynem w sortowniTobie też podobają się murzyni i chciałbyś z nimi ten teges?
Tobie też podobają się murzyni i chciałbyś z nimi ten teges?
O ile mnie pamięć nie myli to zoofilia cały czas jest nielegalnaco w tym dziwnego ze spodobal jej sie murzyn i chciala z nim ten teges?