Roshi
Roshi
Co on tam pierdoli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co on tam pierdoli?
A jest debilem u władzyKoleś rozminął się z powołaniem.
Powinien być księdzem albo aktorem w telenowelach.
Ale można chyba zrobić krótszą wersje z samym gościem jak szczerzy tylko zęby...Prawie 90 warstw - odpada
Kaczka po ciul odpowiadasz samemu sobieAle można chyba zrobić krótszą wersje z samym gościem jak szczerzy tylko zęby...
Nie jestem żaden KaczkaKaczka po ciul odpowiadasz samemu sobie
Ukasz?Nie jestem żaden Kaczka
a ty co odpierdalasz w ogole?masz coś na poczekanie
Taka ty co odpierdalasz w ogole?
O to to, jakieś obrzydzenie by się przydało@Dzihados nie myślałeś o tym żeby do tych reakcji na post, na wzór Jona, dodać jeszcze jakieś ujęcie z miny Clinta z tego gifa?
No są takie posty, że ani dać lajka, ani heheszka, jak na ten przykład, post ze stuhrem w polityce, a przecież trzeba kolegów nagradzać dawką dopaminki za aktywność na forum
tylko te emoty sa kilka pikseli na kilka pikseli, to by dobrze nie wygladalo@Dzihados nie myślałeś o tym żeby do tych reakcji na post, na wzór Jona, dodać jeszcze jakieś ujęcie z miny Clinta z tego gifa?
No są takie posty, że ani dać lajka, ani heheszka, jak na ten przykład, post ze stuhrem w polityce, a przecież trzeba kolegów nagradzać dawką dopaminki za aktywność na forum
@Dzihados nie myślałeś o tym żeby do tych reakcji na post, na wzór Jona, dodać jeszcze jakieś ujęcie z miny Clinta z tego gifa?
Mam propozycję...O to to, jakieś obrzydzenie by się przydało