szplin
Vale Tudo Open
Około 19Ile godzin druku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Około 19Ile godzin druku?
Muszę PETGa kupić to sobie taki zestaw zrobię

Podsuń link do sprzętu, którym można coś takiego zrobić. Tylko nie taki jak wysyłałeś na maila.Muszę PETGa kupić to sobie taki zestaw zrobię
Jaki koszt mniej więcej (materiał +prąd)?
Dzięki, ale najpierw muszę się pozbyć trochę PLA którym mam zawalony pokój
W opisie wstawki różne kolory
Podsuń link do sprzętu, którym można coś takiego zrobić. Tylko nie taki jak wysyłałeś na maila.
Prąd to ponoć jakieś 1kW na 10 godzin czyli z 2 kW zużyłem. Materiał to jakieś 600 gramów PLA. Kręciło się z rolki 3kg, która kosztowała w promocji amazona chyba 66 złotych a więc materiał 13 złotychJaki koszt mniej więcej (materiał +prąd)?
Moja córka jest miłośniczka kapibar. Jakbyś robił, to można złożyć zamówienie na 1-2szt?
Dawaj na maila jakiś namiar na paczkomat czy coś i się ogarnieMoja córka jest miłośniczka kapibar. Jakbyś robił, to można złożyć zamówienie na 1-2szt?
Ooo dziękiDawaj na maila jakiś namiar na paczkomat czy coś i się ogarnie
nie mam Twojego maila a Miska z Sanoka pewnie swoją listą mailingową się nie podzieli. Jakbyś podał, to skrobnę. Mój e-mail: [email protected] (alias z Protona, daj znać jak wyślesz, bo dopiero co dziś ustawiłem i nie wiem jeszcze, czy wszystko ok ).poszłoOoo dziękinie mam Twojego maila a Miska z Sanoka pewnie swoją listą mailingową się nie podzieli. Jakbyś podał, to skrobnę. Mój e-mail: [email protected] (alias z Protona, daj znać jak wyślesz, bo dopiero co dziś ustawiłem i nie wiem jeszcze, czy wszystko ok ).
Mam pewne plany...A tfuska to pewnie masz w skali 1:1
![]()
Ten ostatni to jakiś masażer analno-łechtaczkowy?Trzeba przetestować

Piękny awatarOd kilku dni zbieram się żeby coś napisać, ale brak mi słów. Zacznę od najzwyklejszego "Dziękuję". Zrobiłeś kawał dobrej roboty! Banan na gębie nie schodzi mi do tej pory
View attachment 142716
View attachment 142720
View attachment 142717View attachment 142719
![]()

Dziś zabiorę do domu i puszczę z balkonu.

Mam też tego furera. Mam pewną wizję - plakietkę trzymaną przez onego wymaluję trzema kolorami (żółtym, czerwonym i czarnym) a samą postać wyrksponuję na specjalnym drewnianym stojaku znanym z pewnej szkolnej gry urozmaicającej nudne lekcje, do którego zamocuję sznurek konopny opleciony wokół szwabskiej szyi.Krótka recenzja:
@szplin to jest Fachowiec! Wszystkie figurki zajebiście fajnie wykonane!
Dojebana Kapibara: do tej pory kapibary przedstawiane były jako zwierzaki słodziaki. Ta to prawdziwy Wielki Chłop! Porozstawia pluszate pizdeczki po całym ̶f̶o̶r̶u̶m̶ pokoju
Samolot - puszczałem tylko w biurze, więc stwierdzić póki co mogę, że to porządna konstrukcja. Zdarzyło się, że raz czy dwa jeb*ął w ścianę - jest całyDziś zabiorę do domu i puszczę z balkonu.
Małe Kapibary - Wszystkie miało być dla córki, ale jedną sobie zostawiłem w pracy. Nie wiedziałem, że drukarka może tak małe elementy drukować w takiej jakości! Są świetne
Biały Władca Europy to Mistrz! Wygląda jak nie zrobiony z filamentu, ale jak odlew z najlepszej austriackiej stali z huty Böhlera! Jakiś przypadkowy przechodzień gdy zobaczył figurkę, od razu chciał enerdowskimi markami płacić. Schowam ją do mojego sejfu![]()
Mam też tego furera. Mam pewną wizję - plakietkę trzymaną przez onego wymaluję trzema kolorami (żółtym, czerwonym i czarnym) a samą postać wyrksponuję na specjalnym drewnianym stojaku znanym z pewnej szkolnej gry urozmaicającej nudne lekcje, do którego zamocuję sznurek konopny opleciony wokół szwabskiej szyi.
spidersweb.pl

To nie są tanie rzeczy i musisz mu dostarczyć czyjąś głowę
ile chcesz za taką?

Nic poza drukarką, która ma swoje oprogramowanie. W necie jest pełno gotowych projektów. Jak sam chcesz tworzyć projekty to są też darmowe softy jak freecad albo darmowa licencja na fusion 360 (tu na własny użytek, nie komercyjny).A ja się nigdy tym nie interesowałem, ale pytanie mam - co trzeba mieć i umieć, żeby zacząć drukować w CzyDe? Wymaga to jakiegoś drogiego softu na licencji?