Podziękowania dla wszystkich z tego forum !

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Jestem jak najbardziej za tylko że własnie w tej chwili pracuję nad innym highlightem i prawdopodobnie po nim będę miał kolejne, choć dokładnych terminów nie znam ;) Jak będę wiedział, że mam trochę wolnego, to odezwę się do Ciebie Voranek! :)

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Kurde same zamówienia, a dostarczyć materiałów to nie ma komu ;D

Nie no spoko, jakby doba trwała 100 godzin to i bym zrobił HL Arlovskiego, Jędrzejczyk, Helda i kogo tam trzeba, ale na wszystko potrzeba czasu Panowie ;) Tego się nie robi przez 2 godziny :)

Dzihados

UFC
Middleweight
Cohones
MMARocks
Eee tam, cohones to (byc moze) byla tylko iskra. Cala robota jest twoja.

Pamietam, pierwsze dni na stancji, dopiero zaczalem studia, a mieszkal obok kolo, ktory wlasnie moj kierunek skonczyl. Caly czas powtarzal: to nie sa studia dla inteligentnych, to sa studia dla wytrwalych. Dobrze to sobie wrylem, i stosuje ta zasade wszedzie. Wszystko jest w zasiegu, jesli sie uczciwie na to pracuje i jest sie wytrwalym.

To wlasnie zrobiles, gratsy.

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Eee tam, cohones to (byc moze) byla tylko iskra. Cala robota jest twoja.

Pamietam, pierwsze dni na stancji, dopiero zaczalem studia, a mieszkal obok kolo, ktory wlasnie moj kierunek skonczyl. Caly czas powtarzal: to nie sa studia dla inteligentnych, to sa studia dla wytrwalych. Dobrze to sobie wrylem, i stosuje ta zasade wszedzie. Wszystko jest w zasiegu, jesli sie uczciwie na to pracuje i jest sie wytrwalym.

To wlasnie zrobiles, gratsy.

To fakt, ja te filmy montowałem, nikt inny. Ale nie mając gdzie ich pokazać i gdzie zaczerpnąć opinii, z pewnością straciłbym motywację prędzej czy później. ;)

Dzięki Panowie! :-)

Miszon

Grabarz
Gratulacje mrfreakz! Szczerze? Mam nadzieję, że kiedyś dorównam ci w robieniu highlightów, bo mam marzenie zrobić taki zajebisty HL Dana Hendersona, który idealnie by podsumował jego karierę, tak jak ty robiłeś HL Materli.

Powodzenia na studiach!

Batman

Maximum FC
Middleweight
A ja Ci zazdroszczę, że Ci się udało! :D Nie lubię Cię a wszystkie Twoje filmy to jedno wielkie....

Gratuluję, fajnie, że ludzie dzięki MMA odkrywają co lubią robić. :)

defthomas

Vale Tudo
Open
Cohones
MMARocks
Super dobre info :) Gratulacje Arek. Czy to oznacza że w końcu doczekamy się dobrego filmu na motywach MMA :D ? :-)

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Dzięki Tomek! :)

Wiesz, tego nie wiem, ale może kiedyś zacznę współpracę z jakimś reżyserem zainteresowanym tym tematem ;) Wtedy na pewno będę lobbował MMA ;D

Betonowy Krzychu

M-1 Global
Lightweight
Czy to oznacza że w końcu doczekamy się dobrego filmu na motywach MMA :D ?

Przecież jest już "Warrior" z naprawdę niezłą obsadą, przyzwoitą fabułą i grą aktorską i nawet całkiem nieźle i realistycznie ( jak na film rodem z Hollywood ) zrealizowanymi walkami. ;)

defthomas

Vale Tudo
Open
Cohones
MMARocks
Mam go w biblioteczce ale przez poprzednie produkcje ze świata MMA jakoś nie mogłem się przemóc do niego. Sprawdzę,dzięki :)