Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje i powiem Ci ze Twój nick kojarzy mi się z filmami jak Nike z butami wiec marke już wyrobiłeś. Powodzenia.
Graty ! jak bedziesz się bronił na studiach to proponuje filmik i cohones;) jako pracę lic. bądź mag ;)
Jest to szkoła dwuletnia, nie są to typowe studia jak np. w Łodzi (5-letnie). Do Łodzi nie złożyłem papierów tylko z powodów finansowych (ach, gdyby były tam zaoczne...). U mnie w grę wchodzą tylko zaoczne, bo trzeba pracować i odkładać hajs, bo kolejne cele do realizacji przede mną. :)
Gratulacje i powiem Ci ze Twój nick kojarzy mi się z filmami jak Nike z butami
Wow. Mocne słowa, baaaardzo pozytywne. Nie powiem, banana na twarzy wywołały. :)
Powiem Ci stary, że postep jaki zrobiłes od tego z CC do tego poniżej jest ogromny!
Bardzo się z tego cieszę, dzięki ogromne (jak mój proges:-))! :)
Naszła mnie takie wizja. Rok 2026, wychodzi jakiś kasowy film typu "Transforemrs vs Batman" i na samym początku logo "mrfreakz" z charakterystycznym motywem muzycznym które stało się tak samo rozpoznawalne jak czołówka Warner Bros bądź Universal Studio :D
Jeśli zrobisz dobry filmik z Aśką Jędrzejczyk, to obiecuje że wypromuje go w choleręTrzeba Aśce jakoś pomóc zaistnieć w wielkim świecie :)