ninja
Vale Tudo Championship
co poznańska to poznańska pyra,Mam już 3 wypchane wielkie worki . To są moje, skradzione przez bandę rudego chuja, pieniądze.

ja mam wyjebane, wypierdalam do śmietnika, nie poniżę się
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co poznańska to poznańska pyra,Mam już 3 wypchane wielkie worki . To są moje, skradzione przez bandę rudego chuja, pieniądze.

Jebany jak wydymany przez spanovczyka.Mam już 3 wypchane wielkie worki . To są moje, skradzione przez bandę rudego chuja, pieniądze.

Przynajmniej planeta nie płonie! (szczególnie po pięciokrotnym kursie w tę i nazad po około kilometrze)Jebany jak wydymany przez spanovczyka.
![]()
Przynajmniej planeta nie płonie! (szczególnie po pięciokrotnym kursie w tę i nazad po około kilometrze)
ciekawe czy ktoś już policzył czy taka butelka za 50gr spalona w piecu nie generuje energii większej niż możliwa do uzyskania legalnie za 50gr.

Jakby mi kobita powiedziała albo z innymi, albo wcale, to bym kazał dyskretnie wypierdalac w podskokach.
najlepiej by było zrobić taką akcję, żeby tym śmierdzielom z obecnej władzy to wysyłać na posesję gdzie mieszkająco poznańska to poznańska pyra,
ja mam wyjebane, wypierdalam do śmietnika, nie poniżę się
Pomijając to, że był skuty, to niezłym językiem operowali nasi funkcjonariusze.Policja jest do głębokiej przebudowy, ale kto tam służy? Często rozmaite patusy, którzy sobie poszli pod odznakę dla ochrony swoich działań (gangsterskich).
W policji to szanuję tylko AT, "Archiwum X" czy ten wydział "Łowcy cieni". Na pewno też nikt tam nie jest idealny, ale głównie chodzi mi o takich co robią robotę, starają się być po tej jasnej stronie, a nie skurwionej.Pomijając to, że był skuty, to niezłym językiem operowali nasi funkcjonariusze.
Komedia.
Masz coś więcej?Zresztą chrześcijaństwo też jest żydowskim pomysłem, ale chrześcijan wolno, więc to druga strona medalu.
Wkrótce dziwne rzeczy wyjdą na temat waszych religii... Będziecie zdziwieni. Wszyscy, kurła, wswszyscy.
Spokojnie, po co zaraz bić?Masz coś więcej?