Podludzie

Jebie fejkiem z daleka o tym gwałcie zwłok
W koranie jest dopuszczalne ruchanie zwłok, tylko po musisz umyć kutasa,
proponuję trochę poczytać o tej pojebanej sekcie stanistycznej jaką jest islam.
Mają adekwatne zapisy w swojej książce co do tego typu praktyk, piszę zupełnie poważnie.
Nie twierdzę, że to akurat nie fejk a to, że to nie jest niezgodne z zasadami tej sekty.

Last edited:
W koranie jest dopuszczalne ruchanie zwłok, tylko po musisz umyć kutasa,
proponuję trochę poczytać o tej pojebanej sekcie stanistycznej jaką jest islam.
Mają adekwatne zapisy w swojej książce co do tego typu praktyk, piszę zupełnie poważnie.
Nie twierdzę, że to akurat nie fejk a to, że to nie jest niezgodne z zasadami tej sekty.
Jak masz jakieś źródło to podrzuć bo jak groka pytałem to mówi co innego

poszukam później, teraz robota, prawdopodobnie udowadniał to

były muzol teraz chrześcijanin
W kwestii dojebania niewiernym, a nawet wiernym z innych odłamów muzolskiej wiary mogą robić właściwie wszystko, także nie dziwi nic.

Co do tego że grok się nie przyznał - muzole zostali stworzeni przez żydów, także to nic dziwnego że się żydowski software nie przyzna.

Zresztą chrześcijaństwo też jest żydowskim pomysłem, ale chrześcijan wolno, więc to druga strona medalu.

Wkrótce dziwne rzeczy wyjdą na temat waszych religii... Będziecie zdziwieni. Wszyscy, kurła, wszyscy.

Wrzucił to Daniel Hanuka. Musi to być prawda :penn:
Grok, is that true? :awesome:

Sa niby jakies zrodla w necie, wyszkielkowac mozna.

Z drugiej strony mozna tez wyszkiełkować ze ktos 6 dni zimą Bugiem plynal :awesome: no domu na to nie postawie, z tym ze bliskowschodni tutsi i hutu, sobie nawzajem na luzie takie rzeczy sa w stanie robic...

Grok, czy to prawda? :niesamowite:

Sa niby jakies zrodla w necie, wyszkielkowac mozna.

Z drugiej strony mozna tez wyszkiełkować ze ktos 6 dni zimą Bugiem plynal:niesamowite: no domu na to nie postawie, z tym ze bliskowschodni tutsi i hutu, sobie nawzajem na luzie takie rzeczy sa w stanie robic...

donoszą liczne organizacje praw człowieka, pomniki i aktywiści
Brakuje jeszcze legendarnych amerykańskich naukowców.
Nie wiemy kto zabił, na czyje zlecenie i czy ktoś coś nagrał. Dezinformacja na Bliskim Bliskim Wchodzie, ale przede wszystkim w internecie jest już legendarna.
Jestem w stanie uwierzyć we wszystko i wszystko zanegować.

Aby nie drążyć tematu:
Matka do podludzi, chłopaki do nadludzi

Last edited:
Brakuje jeszcze legendarnych amerykańskich naukowców.
Nie wiemy kto zabił, na czyje zlecenie i czy ktoś coś nagrał. Dezinformacja na Bliskim Bliskim Wchodzie, ale przede wszystkim w internecie jest już legendarna.
Jestem w stanie uwierzyć we wszystko i wszystko zanegować.

Aby nie drążyć tematu:
Matka do podludzi, chłopaki do nadludzi

Ale miala OF ta dziewczynka ze strazakow co ja uratowali dales do podludzi? :awesome:
Edit:
Aaa matka, to sory :)

Last edited:
Ale miala OF ta dziewczynka ze strazakow co ja uratowali dales do podludzi? :awesome:
Matkę dałem, bo najebana spała a córeczka przeszła na sąsiedni balkon. Mężczyźni to nie strażacy a sąsiedzi czy tam świadkowie zdarzenia. Oni do Nadludzi ofkors.

Chyba odpowiedni temat dla naszych wschodnich przyjaciół
L
HOLqGHmX0AAjqcv.jpeg

Zdjęcie z 39 dnia... Niewiele tam się zmieniło...

Back