Podludzie

1000063112.jpg
:robertmakeup: :fingers:

• Bones
Reactions: jut
Dramat w jednym akcie.

Dziewczynka - Europa zachodnia.
Ciastka - benefity.
Szarańcza - muzułmanki.
Nic strasznego się nie stało ale sytuacja.. Mina dziecka tez dobra chyba pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Każdy cywilizowany człowiek wziąłby jedno ciasteczko, zapytał dziecka, czy zbiera na coś pieniążki, ewentualnie dał te 5 euro. A tutaj dobrze ze dzieciak tackę trzymał bo i to by ukradły kurwy

Nic strasznego się nie stało ale sytuacja.. Mina dziecka tez dobra chyba pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Każdy cywilizowany człowiek wziąłby jedno ciasteczko, zapytał dziecka, czy zbiera na coś pieniążki, ewentualnie dał te 5 euro. A tutaj dobrze ze dzieciak tackę trzymał bo i to by ukradły kurwy
Wiadomo, ale analogia bardzo trafiona, dziewczynka po takim numerze na pewno zniechęci się całkowicie do kolejnej takiej akcji, o dziwo rządom państw zachodnich taka myśl się nie pojawia.

Spoko, franczyza Żabki i tak doprowadzi ją do ruiny :korwinlaugh:
Nie wiem skąd są te historie. Chyba że ktoś otworzy, żabkę na wypiździajewie i się dziwi, że nie ma zbytu.

Znam 2 osoby, które mają żaby i każdy ma na czysto dużo więcej niż w januszexie w którym robił i nie nie pracują po 300h.

Nie wiem skąd są te historie. Chyba że ktoś otworzy, żabkę na wypiździajewie i się dziwi, że nie ma zbytu.
Nie wiem, moje z internetu :lesnarhappy:
Znam 2 osoby, które mają żaby i każdy ma na czysto dużo więcej niż w januszexie w którym robił i nie nie pracują po 300h.

Miałem nadzieję, że ją to zrujnuje :childcry:

To jak nie Żabka to może chociaż III RP?
A nie, to nie Polka tylko Ukrainka...

Były nauczyciel i jego partner winni w koszmarnej sprawie brutalnego krzywdzenia, wykorzystywania, a finalnie zamordowania adoptowanego przez nich chłopca❗

Brytyjski sąd zdecydował: 37-letni Jamie Varley (na zdjęciu po lewej) został uznany za winnego wykorzystywania seksualnego i zamordowania 13-miesięcznego Prestona Daveya. 32-letni John McGowan-Fazakerley (na zdjęciu po prawej) jest winny napaści seksualnej, okrucieństwa wobec dziecka oraz dopuszczenia do jego śmierci.

Para adoptowała Prestona (proces adopcji trwał) zaledwie 4 miesiące przed jego śmiercią, do której doszło w lipcu 2023 roku w szpitalu Blackpool Victoria. Nauczyciel wziął rok wolnego od pracy, by doprowadzić do adopcji i zająć się chłopcem. Bezpośrednią przyczyną zgonu była niedrożność dróg oddechowych (do jego ust coś włożono), a na ciele Prestona odnaleziono 40 obrażeń. Varley upierał się, że dziecko przypadkowo utonęło w wannie.

Wśród materiałów dowodowych znalazły się nagrania i zdjęcia z telefonu Varleya dokumentujące maltretowanie, wykorzystywanie dziecka.

Obaj mężczyźni przed tragedią mieli sprawiać wrażenie stabilnej i szczęśliwej pary. Matka Prestona, Sarah Davey (obecnie 42-letnia), została skazana w wieku 14 lat za zabójstwo schorowanego emerytki (w 1998 roku) i od tamtej pory wielokrotnie trafiała do więzienia. Ona i babcia płakały dziś w sądzie, wysłuchując werdyktu.

Przed śmiercią dziecko trzykrotnie trafiło do szpitala (❗) z podejrzanymi obrażeniami, lekarze uwierzyli tłumaczeniom nowych rodziców. Przed adopcją chłopczyk był całkowicie zdrowy.

Preston znajdował się także pod nadzorem opieki socjalnej, w związku z tym uruchomiono niezależną procedurę wyjaśniającą działania służb.

Zatrważający proces trwał 8 tygodni, wymierzenie kary zaplanowano na czwartek.

Oni chcą się tylko w szpitalach odwiedzać.

Back