Bynajmniej nie za każdym razem
No nie wiem, może i mam taki vibe, nie będę się na ten temat sprzeczał bo to jest Twoje, jak i każdego, subiektywne odczucie.
A że jestem trochę starszy i mądrzejszy to cóż ja poradzę? Chłoń i ucz się, Młody
Moje wypowiedzi mogą mieć, w pewnym stopniu, charakter nie do ugryzienia bo ja mam swoje poglądy i opinie na różne tematy i nie boję się ich wygłaszać stanowczo i nie mam zamiaru ich ugrzeczniać ani naginać aby komuś się smutno nie zrobiło w dyskusji, bo tak już mam i akurat z tego jestem dumny jeśli chodzi o moje życie.
Od dawna powtarzam, że 9/10 spin tutaj jest spowodowana złym zrozumieniem ze względu na charakterystykę rozmowy forumowej-pisanej.
Przy zwykłej rozmowie, kiedy widzisz czyjąś mimikę, słyszysz ton głosu to wiesz kiedy ktoś chce Ci faktycznie dojebać, a kiedy nie lub kiedy żartuje.
Ja jestem tego świadomy, jak stara babka lub Cejrowski, dlatego się nie obrażam.
Ani nic do Ciebie nie mam, ani nigdy nie miałem, nigdy wcześniej nie czytałem Twojego posta ze złą intencją, to w sumie Ty się do mnie przyjebałeś pierwszy bo właśnie "taki vibe wyczułeś", czy słusznie czy nie to już nie oceniam i pozostawiam w gestii interpretacji
Co do tamtego to ja nie wiem czy tamten murzyn to student czy nie bo ja nawet nie włączałem tego filmiku

chciałem tylko wbić szpilkę, sól ziemi cohones
Przecież nie będę siedział i oglądał jakichś murzynów kiedy w necie tyle ciekawych treści, zaniedbanych przez lata mojej ignorancji