Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda, że główne media też zbytnio tą sprawą się nie zajęły co sie odpierdala kto daje na to przyzwoleniepo ryju można od razu ocenić, że inteligencją nie grzeszył za to zionął nienawiścią do białych mieszkańców UK, dzięki którym miał zasiłek
Szkoda, że główne media też zbytnio tą sprawą się nie zajęły co sie odpierdala kto daje na to przyzwolenie
KurwyView attachment 148537
zazwyczaj zmierza to zawsze w tę stronę

A to nie są tylko małe nerdy, studenci?View attachment 148544
Klasycznie jak na małpę atak z partyzanta przedmiotem nic nie spodziewającego się człowieka,
jakie to są kurwy podludzkie...

Te takie całkiem niegroźne i przesympatyczne jak ich się uczy kurwa mówić?A to nie są tylko małe nerdy, studenci?![]()
to jest ich odpowiedźNa X jest film z zatrzymania tego Polaka, który zginął, ale nie mogę dodać.
Ponad 2 minuty
Ja jebie
Takie, takie. To takie "co ci Polki nie wyruchają" (w ogóle ten tekst mnie rozjebałTe takie całkiem niegroźne i przesympatyczne jak ich się uczy kurwa mówić?
)
to jest ich odpowiedź
![]()
![]()
Kobieta w ciąży
Głośna sprawa w teraz w nl
Jebać go ale przekroczenie kompetencji było znacząceCzarnej kurwy by tak nie rzucił pierdolony zdrajca własnej rasy,
fakt, że ruda poszła z palestyńcem w tango...