Podludzie

po ryju można od razu ocenić, że inteligencją nie grzeszył za to zionął nienawiścią do białych mieszkańców UK, dzięki którym miał zasiłek
Szkoda, że główne media też zbytnio tą sprawą się nie zajęły co sie odpierdala kto daje na to przyzwolenie

Szkoda, że główne media też zbytnio tą sprawą się nie zajęły co sie odpierdala kto daje na to przyzwolenie
0e770b14e24741b5742c57f581ae7b97.jpg

zazwyczaj zmierza to zawsze w tę stronę

Na X jest film z zatrzymania tego Polaka, który zginął, ale nie mogę dodać.
Ponad 2 minuty
Ja jebie

Te takie całkiem niegroźne i przesympatyczne jak ich się uczy kurwa mówić?
Takie, takie. To takie "co ci Polki nie wyruchają" (w ogóle ten tekst mnie rozjebał :DC:)

Oni tu tylko po to żeby być później królem w swojej wiosce, bo przecież tam wracają wszyscy :śmiech:

Tak na marginesie - ciekawe czy do większości z nas dociera fakt, że nie umiemy się bić bronią białą...

Tymczasem Filipiny, Brazylia czy inne ciepłe kraje to niekończąca się opowieść użycia tego typu broni w walce. Mamy tylko hema, ACT, koniec. No dobra, osoby w temacie będą miały jeszcze parę słów do użycia, ale nie zmienia to faktu że nikt tego nie robi. Nie ćwiczy.

Oni mają FMA i wiele innych... Co kraj to inny system, a my nie pamiętamy nawet sztuki krzyżowej :tysoncoffe:

Zresztą kto dziś ma szablę?

Back