Podludzie

1779431960042.jpeg

1779431989342.jpeg

Zawsze robiłem wszystko "po swojemu" ale to nie znaczy że trzeba być kompletnym pojebem i wyglądać jak pojeb.
Każdy powinien mieć w sobie trochę z dziecka, jakieś rzeczy które lubi robić ale udawanie dziecka jak ta typiara czy jakieś frizy i inne żeby robić hajs na dzieciach to jakieś służby powinny się tym zainteresować bo według mnie to podchodzi pod pedofilię.

Przecież ostatnio złapali psa z Krakowa który chciał się umawiać z dzieckiem :fjedzia:
No właśnie chciał ale nie miał pojęcia że po drugiej stronie siedzą zboczency podający się za dzieci bo jeśli ktoś podaje się za dziecko i pisze o tematach związanych z seksem to sam jest pedofilem zresztą z tego ecpu już kilku okazało się pdf-ami a sam ten ich szef Alex był prawomocnie skazany za znęcanie się nad własną rodziną także ja prędzej bym wyplewił ich z tego świata bo ci upośledzećy z IQ nie przekraczającym 50 i tak są niegroźni i nie prowokowani przed zdegeneratów z ecpu nigdy by pewnie nie weszli na takie tematy :fjedzia:

No właśnie chciał ale nie miał pojęcia że po drugiej stronie siedzą zboczency podający się za dzieci bo jeśli ktoś podaje się za dziecko i pisze o tematach związanych z seksem to sam jest pedofilem zresztą z tego ecpu już kilku okazało się pdf-ami a sam ten ich szef Alex był prawomocnie skazany za znęcanie się nad własną rodziną także ja prędzej bym wyplewił ich z tego świata bo ci upośledzećy z IQ nie przekraczającym 50 i tak są niegroźni i nie prowokowani przed zdegeneratów z ecpu nigdy by pewnie nie weszli na takie tematy :fjedzia:
Nie miał pojęcia, że siedzą,,zboczeńcy" ale był świadomy, że pisze z dzieckiem?

Co ty pierdolisz kto normalny pisze o takich tematach z dziećmi? ::clintdis::

Nie miał pojęcia, że siedzą,,zboczeńcy" ale był świadomy, że pisze z dzieckiem?
Przecież oni byli dawno wyjaśnieni. Dosłownie nękają ludzi z fejkowych kont wybierając tych którzy wyglądają na niepełnosprytnych tak długo aż tamten się wkręci i jak coś to dzięki ich „fundacji” nie wiem czy chociaż jednego pedofila skazali podczas gdy ich bilans to conajmniej trzech typa tam okazało się pedofilami i dostali za to prawnie wyroki po czym ten Alex oczywiście ich wyjebał z tej swojej mafii i próbował tuszować

Ty kurwa widzę dobry jesteś skoro tłumaczysz starych oblechów co wchodzą na czata i piszą z 14 latkami.
Chuj mnie obchodzi życiorys jednego czy drugiego bo robią dobrą robotę i chyba trzeba być jakimś pojebem by tłumaczyć takie zachowania jak pisanie z 14latkami na tematy seksu

Ty kurwa widzę dobry jesteś skoro tłumaczysz starych oblechów co wchodzą na czata i piszą z 14 latkami.
Chuj mnie obchodzi życiorys jednego czy drugiego bo robią dobrą robotę i chyba trzeba być jakimś pojebem by tłumaczyć takie zachowania jak pisanie z 14latkami na tematy seksu
Właśnie robią mega chujową robote ale debile będą się nabierać i wpłacać na zrzutki

Przecież oni byli dawno wyjaśnieni. Dosłownie nękają ludzi z fejkowych kont wybierając tych którzy wyglądają na niepełnosprytnych tak długo aż tamten się wkręci i jak coś to dzięki ich „fundacji” nie wiem czy chociaż jednego pedofila skazali podczas gdy ich bilans to conajmniej trzech typa tam okazało się pedofilami i dostali za to prawnie wyroki po czym ten Alex oczywiście ich wyjebał z tej swojej mafii i próbował tuszować
To że sądy są jakie są to nie ma żadnego znaczenia, ktokolwiek kto pisze z dzieckiem na takie tematy powinien wisieć i chuj mnie obchodzi ich życiorys

Czyli jedna i druga strona powinna wisieć bo jeśli ktoś w necie się podaje za 14 latke i prowokuje pisanie o tematach intymnych to jest takim samym pedofilem
Co ty pierdolisz chłopie ::clintdis::
Mi się zdarzało czasem wchodzić na jakieś czaty z racji nudów w pracy kiedyś i kurwa nigdy mi nie przyszło do głowy by pisać z dzieckiem 14 lat na temat ruchania, ty czytasz sie co ty piszesz? Bardzo dobrze, że prowokują w ten sposób i wyłapują degeneratów bo lepsze to niż jakieś realne dziecko miało by trafić na takiego pojeba

Co ty pierdolisz chłopie ::clintdis::
Mi się zdarzało czasem wchodzić na jakieś czaty z racji nudów w pracy kiedyś i kurwa nigdy mi nie przyszło do głowy by pisać z dzieckiem 14 lat na temat ruchania, ty czytasz sie co ty piszesz? Bardzo dobrze, że prowokują w ten sposób i wyłapują degeneratów bo lepsze to niż jakieś realne dziecko miało by trafić na takiego pojeba
Ty chory psychicznie jesteś?
Dostałeś szach mat i jesteś zbyt krótkowzroczny i muszę Cię zmartwić bo prawdopodobnie nie złapali ani jednego podczas tych wszystkich lat a jedyne co to upośledzony odsiedział 24 albo 48 i musieli go wypuścić także ta dyskusja nie ma sensu bo jedyne co masz do zaoferowania to próba obrażenia mnie i wciśnięcia mi słów których nie napisałem bajo jajo :kis:

Dostałeś szach mat i jesteś zbyt krótkowzroczny i muszę Cię zmartwić bo prawdopodobnie nie złapali ani jednego podczas tych wszystkich lat a jedyne co to upośledzony odsiedział 24 albo 48 i musieli go wypuścić także ta dyskusja nie ma sensu bo jedyne co masz do zaoferowania to próba obrażenia mnie i wciśnięcia mi słów których nie napisałem bajo jajo :kis:
Gościu tłumaczysz zboczeńców 30-40 lat którzy piszą na internecie z dziećmi na czacie, już samo to jest warte zastanowienia bo nikt normalny nie kontynuuje rozmowy jeśli dowiaduje się, że rozmówca ma 14 lat to czego ty bronisz? twoim argumentem jest bo oni są niewinni bo to prowokacja i tak naprawdę nie piszą z dzieckiem tylko z prowokatorami ::clintdis:: to kurwa lepiej, żeby tam faktycznie dziecko siedziało?
powtarzam nikt normalny nie rozmawia z dziećmi 14 letnimi na czacie i jeśli ci to przeszkadza to może idź na jakieś leczenie

Widziałem kiedyś te odcinki … 95% złapanych to niedorozwinięci faceci którzy mieli by kłopot kupić bilet do tramwaju…
Prawdziwi pedofile są bardziej cwani niż Ci którzych łapie ten Alex .
Wątpliwe to wszystko
Statystyki prowadzisz? Chyba dobrze, jeśli większość okazuje się jakimiś chorymi psychicznie osobnikami bo inaczej trzeba by się martwić o nasze społeczeństwo, co nie zmienia faktu że wielu gości tam to były ,,normalne"chłopy :fjedzia:

Statystyki prowadzisz? Chyba dobrze, jeśli większość okazuje się jakimiś chorymi psychicznie osobnikami bo inaczej trzeba by się martwić o nasze społeczeństwo, co nie zmienia faktu że wielu gości tam to były ,,normalne"chłopy :fjedzia:
Zobacz 3 min z każdego filmu to będziesz wiedział o co chodzi.

Czemu bohaterowie cohones najwięksi z największych miszczowie ufc i Vale Ciulo ktorym wszystko sie nie podoba od czarnych , Ukraińców , żydów , Tuska i Sorosa… itd nie stworzy lepszego świata, nie kupi wszystkich Żydów i pomaluje czarnych na biało , wprowadzi wartości które wyznaje …czemu ? Bo ci bohaterowie istnieją tylko w ilosci lajkow

Back