Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ona musi chyba coś też chlać albo ćpać, bo co to kurwa za tłumaczenie? Najebany chłop który miał kurwa 2,3 promila, to nie wiem, musisz być srogo najebany? Ale wszyscy winni tylko nie on.O znowu Sylwia Ferrari szaleje.
![]()
Odklejona mamusia idealizuje swojego nieżyjącego już kretyna.Ona musi chyba coś też chlać albo ćpać, bo co to kurwa za tłumaczenie? Najebany chłop który miał kurwa 2,3 promila, to nie wiem, musisz być srogo najebany? Ale wszyscy winni tylko nie on.
No tak, przecież 2,3 promila to jesteś naurwiony, i tam jeszcze było, chyba, że srogo nakurwiał szybko.Odklejona mamusia idealizuje swojego nieżyjącego już kretyna.
totalni idioci...
żal mi tych, którym to gotująŻal mi ich…
Przecie pisałem, że miau nosa.
No kazdy przeciez chce, to nie gwalt, he he he...
6 i 25? Ja bym szczyloł....
To tylko w przypadku gwalcenia po alkoholu.A może by wystarczyło im zabrać samochód?
No kazdy przeciez chce, to nie gwalt, he he he...
6 i 25? Ja bym szczyloł....
Opanuj się, mówisz o jaśnie oświeconej elicie wybranej przez wykształconych ludzi z Jagodna i Wilanowa.Ja pierdole, co za chore skurwysyny. To powinna być kulka w łeb bez żadnego pierdolenia się z takimi zwyrolami.

Nie uwierzysz. Ja nie. Ale to prawda.
W Aarhus w Danii 37-letnia kobieta poznała migranta w barze i została uwięziona w mieszkaniu, gdzie trzech mężczyzn zgwałciło ją zbiorowo i trwało 6 godzin.
Jednego z mężczyzn (obywatela Erytrei) złapano i deportowano.
Pozostali dwaj obywatele Erytrei byli intensywnie poszukiwani, dlatego Dania wystosowała międzynarodowy apel, podając ich imiona i nazwiska oraz zdjęcia.
Mężczyźni (Awedin Fikak i Henok Tekleab) uciekli do Francji, a następnie małymi łódkami dotarli do Wielkiej Brytanii. Podali swoje prawdziwe nazwiska i otrzymali od rządu brytyjskiego wyżywienie, zakwaterowanie i wsparcie. Nie przeprowadzono weryfikacji w międzynarodowej bazie danych, która wskazywałaby na ich status jako podejrzanych o gwałt poszukiwanych w Danii.
Przez 18 miesięcy żyli z pieniędzy podatników w Wielkiej Brytanii, aż wyszło na jaw, że są poszukiwanymi przestępcami. Zostali deportowani do Danii, gdzie staną przed wymiarem sprawiedliwości.
Cały ten system to farsa. Nikt nie sądził, że Erytrejczycy, naród, w którym 65% kobiet przyznaje się do gwałtu, nadadzą się do integracji europejskiej.