Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jest kurwa mega cuck,

Kobietawp.pl co ty czytasz chłopie?![]()
Komentarze i dyskusja: Chce polskiego paszportu dla dzieci. "Dziś się o takim marzy"
Sprawdź opinie i komentarze dotyczące artykułu: Chce polskiego paszportu dla dzieci. "Dziś się o takim marzy". Dołącz do dyskusji!kobieta.wp.pl
Udaje, że teściowie są Polakami... Tymczasem:
"Wiadomo dlaczego Isla Fisher chce to zrobic i nie jest to z powodu naglej milosci do Polski. Ona chce ulatwic zycie swoim dzieciom, bo z paszportem kraju UE mozna swobodnie podrozowac nie tylko po Europie. Gdyby UK nie wszyszlo z Unii Europejskiej, nie mialaby takiego problemu bo ojciec dzieci to Brytyjczyk. Dzieci kobiety nie maja zadnych polskich przodkow jak twierdzi aktorka. Rodzina jej bylej tesciowej nie pochodzi z Polski, jak twierdzi aktorka. Jej byla tesciowa urodzila sie w 1939 roku w British Mandatory Palestine i jej rodzice byli niemieckimi Zydami. Na upartego w rodzinie bylego tescia aktorki moznaby poszukac jakichś polskich korzeni bo choc facet urodzil sie w Londynie, ale jego rodzina pochodzila z terenu obecnej Bialorusi."
Dokładnie, a mógł nie pytać i użyć zasłony milczenia...

Zawsze śmieszy. Dobrze że tam ojca z pewnością nigdy nie było bo bym mu bardzo współczuł View attachment 139790
View attachment 139791

Nie no bez przesady, nie będę sprawdzać ale skoro jest transem to duża szansa że już wisi gdzieś na żyrandoluMarsz oryginał konta tego transa? Gość jest mega podobny do gostka, który prowadził kanał na YT chyba Wneku, Wnyku o rapie, ale usunął konto. Pamiętam, też że malował paznokcie na czarno. I teraz się zastanawiam czy to on czy bardzo podobna osoba do niego![]()
A na drzewach, zamiast liści będą wisieć transseksualiści?Nie no bez przesady, nie będę sprawdzać ale skoro jest transem to duża szansa że już wisi gdzieś na żyrandolu

Dlaczego podjąłeś dialog?Nie no bez przesady, nie będę sprawdzać ale skoro jest transem to duża szansa że już wisi gdzieś na żyrandolu
no to prośba - ignorujOdpowiadam bo nawet nie wiem kto to popatrzyłem tylko że nie oplot
no to prośba - ignoruj zelaznego
To sie porobiło kurwa jego maćno to prośba - ignoruj
To sie porobiło kurwa jego mać
Ale że jest aż tak głupi żeby nadal tu być?
Aż nie chce mi się wierzyć