Jawor
Bellator Featherweight
Co cię boli,czy aż tak cię to boli![]()
że Zygmunt Chajzer ma szanse, dziś uczciwie zarobić?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co cię boli,czy aż tak cię to boli![]()
Gorzej jak Zibi zjedzie na harem i mu dupsko zaorają.że Zygmunt Chajzer ma szanse, dziś uczciwie zarobić?
Nie sądziłem, że kiedyś do tego wątku trafi Zygmunt Chajzer, ale właśnie mignal mi news, że Chajzer wziął udział w nowym show Canalu plus i będzie siedział w więzieniu, choć może za reklamy Visiru już powinien tu latać. Żadnych godności w dzisiejszym świecie. Chłop chyba już 70 plus i w takie coś się bawić
uchodzą za tolerancyjny naród, a sami są największymi rasistami i faszytami jakich można spotkać

Tak się odbywają szkolenia na szambiarzaWyobraźcie sobie jak tam musi jebać prosto z murzyńskiej chaty...
![]()
Do kategorii podludzi nominuję wszystkich polityków zachodu, którzy nie przewidzieli tego, o czym zwykli ludzie mówili od dawna, że Muzułmanie nie będą się asymilować z Europą, a po pewnym czasie po prostu nastąpi islamizacja Europy.

Moim zdaniem powinni się za to zabrać obrońcy praw zwierząt bo to podchodzi pod znęcanie
![]()
Oskarżono go o znęcanie się nad niepełnosprawnym. Jest wyrok ws. "Kamerzysty"
Sąd Rejonowy w Szczecinie uniewinnił we wtorek patoyoutubera Łukasza W., znanego w sieci jako "Kamerzysta". Mężczyznę oskarżono o psychiczne znęcanie się nad niepełnosprawnym intelektualnie 18-latkiem. Sprawa...www.o2.pl
Ja myślę że to systemowy problem i jeśli nie weźmiemy się za sądy teraz, to Polska doleci do poziomu UK czy Niemiec w ciągu dekady.
Pytanie jak wziąć się za sądy?
Nie rozumiem argumentacji, ale tak chyba właśnie wygląda proces decyzyjny u sedziów, którzy wydają takie wyrokiLudzie po wypadkach samochodowych bardzo często nie idą siedzieć w Polsce, więc jakoś mnie nie szokuje, że gościu który kazał biegać nago w sklepie, uderzać głową w cegły i zejść do szamba jest uniewinniony.

Nie rozumiem argumentacji, a![]()