Podludzie

Nie sądziłem, że kiedyś do tego wątku trafi Zygmunt Chajzer, ale właśnie mignal mi news, że Chajzer wziął udział w nowym show Canalu plus i będzie siedział w więzieniu, choć może za reklamy Visiru już powinien tu latać. Żadnych godności w dzisiejszym świecie. Chłop chyba już 70 plus i w takie coś się bawić

Szkoda że nie jego syn.

Może by już w tym więzieniu został.

Podludźmi są nie tylko te kobiety ale i sądy które na to pozwalają
1764514852941.png

Do kategorii podludzi nominuję wszystkich polityków zachodu, którzy nie przewidzieli tego, o czym zwykli ludzie mówili od dawna, że AUTOMATYCZNE fabryki typu Xiaomi i podobne nie będą do budowy aut, tylko ROBOTÓW:

Humanoidalne roboty na granicy Chin z Wietnamem! Pekin idzie na całość | Wiadomości | CrypS. https://share.google/ReRgTPpSIOWWqgQmu

Ja myślę że to systemowy problem i jeśli nie weźmiemy się za sądy teraz, to Polska doleci do poziomu UK czy Niemiec w ciągu dekady.

Pytanie jak wziąć się za sądy?

Ja myślę że to systemowy problem i jeśli nie weźmiemy się za sądy teraz, to Polska doleci do poziomu UK czy Niemiec w ciągu dekady.

Pytanie jak wziąć się za sądy?

Ludzie po wypadkach samochodowych bardzo często nie idą siedzieć w Polsce, więc jakoś mnie nie szokuje, że gościu który kazał biegać nago w sklepie, uderzać głową w cegły i zejść do szamba jest uniewinniony.

Ludzie po wypadkach samochodowych bardzo często nie idą siedzieć w Polsce, więc jakoś mnie nie szokuje, że gościu który kazał biegać nago w sklepie, uderzać głową w cegły i zejść do szamba jest uniewinniony.
Nie rozumiem argumentacji, ale tak chyba właśnie wygląda proces decyzyjny u sedziów, którzy wydają takie wyroki:crazy:

Back