Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W wolnej Polsce to by....
W wolnej Polsce to by....

Ty ruro, nie uczyła się lekcji historii o ich nacjonalizmie. U nich to mordowanie dzieci widłami, a dziś u nas co najwyżej flarę i marsz spod flagi.
Oddawać Lwów![]()

Dzisiaj ONR już kocha Ukrainę.![]()
Polecam, kiedyś chłopaki z ONR mieli fantazję
![]()

Oczywiście ale na fantazjach się kończyło, dobrze że nie uniosła ich do systematycznych rzezi bronią białą....a nie przepraszam narzędziami i czymkolwiek co było pod ręką![]()
Polecam, kiedyś chłopaki z ONR mieli fantazję
![]()

Jebać ten Lwów, Chyba że do zaorania i pod uprawę jakiejś konopki...Ty ruro, nie uczyła się lekcji historii o ich nacjonalizmie. U nich to mordowanie dzieci widłami, a dziś u nas co najwyżej flarę i marsz spod flagi.
Oddawać Lwów![]()

Strzelanie do przeciwników politycznych, zamachy bombowe.Oczywiście ale na fantazjach się kończyło, dobrze że nie uniosła ich do systematycznych rzezi bronią białą....a nie przepraszam narzędziami i czymkolwiek co było pod ręką
![]()
Dzisiaj ONR to już ma tylko nazwę, kiedyś to były czasy teraz to nie ma czasów.Dzisiaj ONR już kocha Ukrainę.
A może tak im kazano?![]()
Przy tym co odjebali w tych samych czasach Niemcy, Sowieci czy Ukraińcy to takStrzelanie do przeciwników politycznych, zamachy bombowe.
Mało?
Dwudziestolecie międzywojenne to nie były rurki z kremem.
Do tego jesteśmy na tyle ugodowi że mieliśmy króla z Litwy i jeszcze kilku zagranicznych, pierwszych sekretarzy z ZSRR i premiera z Niemiec.Przy tym co odjebali w tych samych czasach Niemcy, Sowieci czy Ukraińcy to tak
Ale rozumiem ogólnie rozkminę, myśmy-nasi przodkowie nie byli święci. Ale w skali i tak jesteśmy stosunkowo cywilizowani
Chodziło raczej o to, że też mamy się czym pochwalić.Przy tym co odjebali w tych samych czasach Niemcy, Sowieci czy Ukraińcy to tak
Ale rozumiem ogólnie rozkminę, myśmy-nasi przodkowie nie byli święci. Ale w skali i tak jesteśmy stosunkowo cywilizowani

To akurat nieszczęsny plot twist historii i chciwość naszej szlachtyDo tego jesteśmy na tyle ugodowi że mieliśmy króla z Litwy i jeszcze kilku zagranicznych,
A to konsekwencje dostania wpierdolupierwszych sekretarzy z ZSRR i premiera z Niemiec.

Chodzi o nabicie na pal olbrychskiego? Należało by powtórzyć.Chodziło raczej o to, że też mamy się czym pochwalić.
![]()
Polacy teżCo za skurwysyn, co zwierzę komu winne, nic nie rozumie.
Jego bym jego pierdolnął w głowę, mniejsza szkoda
Mam w rodzinie osobę, która nie potrafi przeprowadzić rozmowy bez kilkuminutowej tyrady na kościół i PIS. Rozmawiamy o czymkolwiek i musi być wstawka na kościół. Żeby było śmieszniej chodzi od czasu do czasu do kościoła "bo tak wypada". Ja w kościele byłem ostatnio blisko 30 lat temu, mam do niego negatywny stosunek i nigdy nie poruszam tego tematu w rozmowach z innymi. Oczywiście po wyborach szok, przerażenie, bo Kato faszyści z PiSu będą nabijać wszystkich na pal i palić całe miasta. Żałosne i smutne. Jeśli chodzi o COVID to najpierw byłem pouczany, że ja się na niczym nie znam i nic nie wiem i że muszę się zaszczepić, bo umrę. Tutaj jednak sytuacja się odmieniła, bo zdrowie podupadło po trzech szczepionkach.Moja matka ciągle ogląda tv (oczywiście TVN). Wczoraj znowu się pokłóciliśmy, bo deszcz napierdala od miesiąca, piździ jakby była jesień, a oczywiście jest susza w Polsce i zmiana klimatu. Ponoć ja jestem ignorantem i nie słucham głosu nauki i profesorów różnej maści pewnie z telewizji śniadaniowych. U mnie w ogródku bez podlewania rośnie trawa i reszta roślin, u matki za blokiem 3 kilometry dalej ponoć ziemia jest sucha jak wiór. Taką samą kłótnię mieliśmy o covid. Zauważyłem, że pokolenie moich rodziców śmiało się z fascynacji radiem maryja pokolenia babć, a teraz tak samo dali się ogłupić tvnowi. Ponoć mamy poziom nawodnienia jak w egipcie oraz upały po 35 stopni latem, których kiedyś nie było... Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, że się kłócę z rodzicami, którzy już swoje lata mają (~60), ale z drugiej nie dam rady tego słuchać. Oczywiście inżynierowie przekraczający granice to rodziny uciekające przed wojną i przyszłość naszego narodu w najcięższych pracach, których Polacy nie chcą wykonywać, bo są leniami
Mam w rodzinie osobę, która nie potrafi przeprowadzić rozmowy bez kilkuminutowej tyrady na kościół i PIS. Rozmawiamy o czymkolwiek i musi być wstawka na kościół. Żeby było śmieszniej chodzi od czasu do czasu do kościoła "bo tak wypada". Ja w kościele byłem ostatnio blisko 30 lat temu, mam do niego negatywny stosunek i nigdy nie poruszam tego tematu w rozmowach z innymi. Oczywiście po wyborach szok, przerażenie, bo Kato faszyści z PiSu będą nabijać wszystkich na pal i palić całe miasta. Żałosne i smutne. Jeśli chodzi o COVID to najpierw byłem pouczany, że ja się na niczym nie znam i nic nie wiem i że muszę się zaszczepić, bo umrę. Tutaj jednak sytuacja się odmieniła, bo zdrowie podupadło po trzech szczepionkach.