Podludzie

XwHt5lGljLq05tJaXenYw1LwWbIqGKOP.jpg
Jedyny wkład do związku - cipa. Apel do młodych: można mieć to za darmo bez zobowiązań ewentualnie można zapłacić. Końcowo i tak taniej wyjdzie i będzie bez uszczerbku na psychice.

Ale jak Mokebe albo Rashid auta nie ma to już wszystko cacy :DC:
Ty się śmiejesz ale widziałem kiedyś filmik na YT już nie pamiętam kanału ale typ był co chwilę banowany bo mówił prawdę i tam właśnie wyśmiewał że p0lka w Afryce z murzynem mieszkała w lepiance i mówiła jak jej to jest zajebiście ze swoim mokebe i komentarz był że dla p0lki biały musi zarabiać conajmniej 20 koła, mieć własny dom i knage 20cm równocześnie brudas z afrika mieszkający w warunkach że muchy ze smrodu zdychają rucha te szmaty ile chce :fjedzia:

Ty się śmiejesz ale widziałem kiedyś filmik na YT już nie pamiętam kanału ale typ był co chwilę banowany bo mówił prawdę i tam właśnie wyśmiewał że p0lka w Afryce z murzynem mieszkała w lepiance i mówiła jak jej to jest zajebiście ze swoim mokebe i komentarz był że dla p0lki biały musi zarabiać conajmniej 20 koła, mieć własny dom i knage 20cm równocześnie brudas z afrika mieszkający w warunkach że muchy ze smrodu zdychają rucha te szmaty ile chce :fjedzia:
Zdaje sobie sprawę. Te kurwiska są tak tępe, że aż boli. Hipokryzja level master.
Więc jak słyszę, że pigmentododatni ujebał białą, która była z nim w związku jest mi z tego powodu wszystko jedno :fjedzia:

Prawdopodobnie chodzi ci o kanał: "Szarpanki z życiem", on jakiś czas temu był zaatakowany przez turasów maczetami

Zgwałcił, ale lekko :mamed:
edit. Tak poważnie 43 latek który dyma analnie 13 latkę, zasługuje tylko na kulę w łeb. Reżyser wybitny ale cóż z tego, jak też zwykły pedofil, co potwierdzał później w swoich wypowiedziach i kolejnych "ekscesach".
on był pod wpływem tyłu dragów (tak samo jak ta cipa i inni na tych imprezach w los Angeles) że niektórzy całkowicie "normalni" by psa wyjebali w tym stanie. I teraz pytanie, co robi 13 latka na imprezie z dorosłymi ludźmi. Jej mamusia to obmyśliła i biednego Romka na miliony dolarów naciągnęli. @szplin okej pojebało mi się w 77 go skazali. Fizycznie młodziutka suczka a nie dziecko

Polecam przeczytać daro lwa łaaaaa!

Last edited:
on był pod wpływem tyłu dragów (tak samo jak ta cipa i inni na tych imprezach w los Angeles) że niektórzy całkowicie "normalni" by psa wyjebali w tym stanie. I teraz pytanie, co robi 13 latka na imprezie z dorosłymi ludźmi. Jej mamusia to obmyśliła i biednego Romka na miliony dolarów naciągnęli. @szplin okej pojebało mi się w 77 go skazali. Fizycznie młodziutka suczka a nie dziecko

Polecam przeczytać daro lwa łaaaaa!

Nawet jakby wyglądała jak stara babcia, to on doskonale wiedział, że to dziecko. Ciekawe czy byłbyś tak wyrozumiały gdyby to była Twoja córka?

Nie chce mi się teraz szukać, ale z tego co kojarzę, to udowodniono, że miał pełną świadomość tego, że to dziecko.

No nawet jeśli, jestem takim zwyrodnialcem że go bronie. Nawet jeśli znał metrykę naćpany, najebany zobaczył piękne młode ciałko i pofrunął. Głupiec a nie pedofil. Prawo jest prawo i tyle

13 lat to jest młode ciałko?

Nie, stare:crazy:. Przeczytaj co lew starowicz powiedział. Pedofila podnieca ciało 5 letniego dziecka, a nie nastolatki (nawet 13 letniej) która już ma kobiece kształty. (Co nie znaczy oczywiście że 13 latka musi je mieć) . Chodzi mi o estetykę a nie patrzenie tylko na liczby

Back