Podludzie

Ostateczny upadek Polki, czyli zrobić sobie bachora z randomowym curry boyem :vomitnew:
View attachment 110264
do tego ponoć hindusi mają wątłe siusioki...
:robertmakeup:

Najsłabiej w tym zestawieniu wypadają Azjaci. Długość przyrodzenia mieszkańców obu Korei to zaledwie 9,66 cm. W przypadku Kambodży jest to 10,04 cm, Indii - 10,24 cm, Japonii 10,92 cm, Filipin - 10,85 cm, Sri Lanki - 10,89 cm i Tajlandii - 10,16.

Przecie to jedna trzecia przeciętnej maczugi użytkownika cohones.

:juanlaugh:
jakim cudem doszło do zapłodnienia

Najsłabiej w tym zestawieniu wypadają Azjaci. Długość przyrodzenia mieszkańców obu Korei to zaledwie 9,66 cm. W przypadku Kambodży jest to 10,04 cm, Indii - 10,24 cm, Japonii 10,92 cm, Filipin - 10,85 cm, Sri Lanki - 10,89 cm i Tajlandii - 10,16.

Mocno się rozwarła

Z Mokebe to wiadomo o co chodzi ale tutaj no ludzie kochani. Hindusi to ani piękni, często na przekór z higieną i jeszcze siusiaki małe. Mokebe ma te same wady z wyjątkiem rozmiaru.

Z Mokebe to wiadomo o co chodzi ale tutaj no ludzie kochani. Hindusi to ani piękni, często na przekór z higieną i jeszcze siusiaki małe. Mokebe ma te same wady z wyjątkiem rozmiaru.
Dla POlki bez znaczenia. Ważne żeby nie był Polakiem, bo oni to wiadomo tylko cebulę jedzą i wódkę piją.

I jeszcze przypierdolic może, a później okraść. :redford:

Nie tylko jedzą, ale też nią śmierdzą. Cebulą i brudnymi skarpetkami... tak już nas obraz Polaków :usunto:
To właśnie jest ironia losu. Kiedyś z cebuli inna nacja słynęła. Akurat ta, która zabija teraz w "Strefie Opatrunku" I jest odpowiedzialna za zniknięcie @Drzewo
Skarpety to i tak dobrze, bo teraz onuce w modzie.

wracając do mojej poprzednich wrzutek o Gruzinach. Nie tylko ja widzę co się dzieje:

a na deser:

i truskawka na torcie:
:jump:

To właśnie jest ironia losu. Kiedyś z cebuli inna nacja słynęła. Akurat ta, która zabija teraz w "Strefie Opatrunku" I jest odpowiedzialna za zniknięcie @Drzewo
Skarpety to i tak dobrze, bo teraz onuce w modzie.

wracając do mojej poprzednich wrzutek o Gruzinach. Nie tylko ja widzę co się dzieje:

i truskawka na torcie:
:jump:

GZRfYwoWsAAWLvF

to konto parodiujące

coś poważniejszego. Niech ta Francja płonie, nie żal mi ich:

Angoli też mi nie żal:
Inżynier bije a ci siedzą i się patrzą:

A te pizdy stoją dookoła i się patrzą zamiast wjechać w śmiecia z akumulatorem na kablu :siara:
Każde dziecko powinno być uczone jakiegokolwiek sportu walki. Przecież tego smolucha 50kg to raz jebnąć i trup.

Tu to samo. Jebany zabrał dziecko i ucieka zamiast rozjebać ciapatego śmiecia jak gówno po polu.

Co się kurwa stało z tymi ludźmi? Gość się nie może dłużej nazywać mężczyzną.
Przecież to zwykłe pizdy zniszczone żarciem, lekami i propagandą.
Jedyną szansą jest nakurwianie supli, dbanie o siebie i niszczenie tych śmieci. Jakbym miał taką sytuację, rozkurwiłbym czarnucha poza kamerami na kawałki
A propo:

Tu to samo. Jebany zabrał dziecko i ucieka zamiast rozjebać ciapatego śmiecia jak gówno po polu.

Co się kurwa stało z tymi ludźmi? Gość się nie może dłużej nazywać mężczyzną.
Zauważ, że to już dość wiekowy facet lichej postury. Pewnie ciężki wjeb by dostał od nabuzowanego przybłędy. Powinien dać dziecko kobiecie, poczekać aż oni się oddalą i znaleźć jakiš konkretny kamień czy kij...

Back