Miskatonic
Vale Tudo Championship
Odkąd ubogacili tę niunię w Grecji to na twitterze czytam, że wszystko wina białych Polaków katlików rasistów więc... sam nie wiemGdyby tylko znaleźć co jest tego powodem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odkąd ubogacili tę niunię w Grecji to na twitterze czytam, że wszystko wina białych Polaków katlików rasistów więc... sam nie wiemGdyby tylko znaleźć co jest tego powodem

Globalne ocieplenieGdyby tylko znaleźć co jest tego powodem
Odkąd ubogacili tę niunię w Grecji to na twitterze czytam, że wszystko wina białych Polaków katlików rasistów więc... sam nie wiem![]()
Wiadomo, później zdziwienie, że nikt normalny na lewicę nie głosujeOdkąd ubogacili tę niunię w Grecji to na twitterze czytam, że wszystko wina białych Polaków katlików rasistów więc... sam nie wiem![]()
Uwaga, banderopitek znów wjeżdża wyjaśniać swoim małym rozumkiem![]()
Mam ważniejsze sprawy na głowie nierobie niż dalsze wchodzenie w konwersację z tobą.@ninja zastanowiłeś się już nad odpowiedzią? Czy przyznajesz, że cały Twój elaborat był psychiczny i spędziłeś kupę czasu na pisaniu go o nieistniejących rzeczach?
Czy po prostu się schowasz złapany na kłamstwie?
Ciekawy jestem jaka taktykę zastosujesz. Chłopaki z innego złapani na kłamstwie robili taktykę zagłuszania meritum pisząc znowu o innych rzeczach, albo bombardując różnymi "nie zesraj się"

Mam ważniejsze sprawy na głowie nierobie niż dalsze wchodzenie w konwersację z tobą.
Pracuję.
A co do kłamstwa możesz je wskazać?
Kłamałem pisząc, że jesteś idiotą czy kłamałem piszać, że jesteś spasionym nierobem i bajkopisarzem?
A to, że jesteś anty musli to akurat propsuję.
![]()
Skąd mogłem wiedzieć, że nie jesteś za multikulti, statystyczny ukrofil jest też lewicowy, lewicowy czyli prounijny, prounijny czyli prouchodźczy.Tak myślałem. Będziesz palił głupa. Wyraźnie napisałem w czym kłamiesz na mój temat. Reszty inwektyw imbecyla bez pokrycia, które tu zacytowałes, nie ma sensu komentować, bo nie mają żadnej wartości.
Na bajkopisarstwie na razie tylko Ty zostałeś złapany. Więc pewnie idiota i nierobem też jesteś.

Skąd mogłem wiedzieć, że nie jesteś za multikulti, statystyczny ukrofil jest też lewicowy, lewicowy czyli prounijny, prounijny czyli prouchodźczy.
Jesteś jakimś wyjątkiem w tej regule.
Idź sobie dalej nic nie robić. Nie wiem czego ty oczekujesz, kurwa przeprosin?
![]()
Uważam, że każda nadmierna ilość obcych na naszej ziemi spowoduje problemy, ukraińcy sprawią pewnie mniejsze problemy niż sprawiło by bydło islamskie ale i tak to się stanie.Poparcie wobec przyjmowania muzułmańskich imigrantów, stosunek do muzułmańskich imigrantów w Polsce pokrywa się z pozytywnym stosunkiem do Ukraińców? Do pomocy Ukrainie ze strony Polski? O jakich statystykach piszesz?
Bo wydaje mi się, że Polacy mają wobec muślinów dużo gorszy niż wobec Ukraińców. Na pewno większość duża Polaków nie popiera muślinów, a pozytywny stosunek do Ukraińców ma większość.
Czyli uważasz, że wyznacznikiem lewactwa jest nieuznawanie Ukraińców za naród dzikusów, podludzi, pogląd że w naszym interesie nie jest wspieranie ich w wojnie? Czyli co, z 80/90 % Polaków to lewacy popierający sprowadzanie muzułmanów, bo gdzieś kojazee statystyki, że tylu Polaków, albo i więcej, wspiera pomoc dla Ukrainy.
Jednym slowem- nie brnij :p
Uważam, że każda nadmierna ilość obcych na naszej ziemi spowoduje problemy, ukraińcy sprawią pewnie mniejsze problemy niż sprawiło by bydło islamskie ale i tak to się stanie.
Nie wiem skąd bierzesz statystyki, że 80/90 popiera nalot upadlińców na nasze ziemie. Coś chyba ci się pomyliło jak zwykle.
Ostatnie badania pokazały, że choćby kobiety już tylko 50/50. A patrząc przez pryzmat tego forum to może z 20% jest za.
Co to za składnia ? I skąd ta pewność?
"Na pewno większość duża Polaków nie popiera muślinów, a pozytywny stosunek do Ukraińców ma większość."
Kiedy banderopitek postanawia cię wyjaśnić i już drugim słowem czyni logiczny błąd identyfikacji pomiotu![]()

Uwielbiam jak jakiś baran próbuje wpierać mi co myślę i kiedy moja głowa robi fikołki,Zacznijmy od tego, że cały sens zawiera się w tym, że nie wiemy ilu Polaków jest za nadmiernym socjalem i za dużą ilością Ukraińców w Polsce. Bo ja np też jestem przeciwnikiem socjalu i sprowadzania każdej ilości, oraz mam krytyczny stosunek wobec nadmiernej przestępczości wśród ukranciw, itd
? Czy to oznacza, że można byłoby mnie podpiąć pod statystyki przeciwników Ukrainy, Ukraińców? Niezły fikołek by powstał, prawda w Twojej głowie?
poparcie dla zaprzestania przyjmowania "uchodźców" nie oznacza, że te same osoby nie chcą tu już Ukraińców, jak te 80% forum o których wspomniałeś. Bo chyba chodzi Ci o te badania, z których wynika, że 66% Polaków i 50% kobiet chce przyjmowania uchodźców z Ukrainy.
W pytaniu ankietowym zapytano czy uważasz, że Ukraińcy to osoby potrzebujące pomocy uchodźczej. I ja np odpowiedziałbym sam być może, że nie, bo uważam że w większości nie potrzebują już pomocy uchodźczej. Co nie zmienia faktu, że popieram imigrację ukraińska.
Co do tych 80 i 90. % to mam na myśli pomoc Ukrainie wszelaką, w tym militarna a nie kwestie samej pomocy uchodźczej.
Pomyliłem się bo myślałem, że był sondaż po prostu z pytaniem o pozytywny stosunek, a tu chodziło o te pomoc.
Jednak nadal 66% społeczeństwa popiera nawet teraz przyjmowanie uchodźców, co oznacza że z pewnością dużo większy procent ogólnie popiera obecność Ukraińców w Polsce. Bo z pewnością jest wielu takich którzy uważają, że jest ok, że tu są, ale nie chcą ich dużo więcej. Np kobiety, które są najbardziej zagrożone na rynku pracy przez dużą ilość Ukrainek.
Fajnie by było mieć jakias opinie dotyczącą przyjmowania muślinów, relokacji. Bo jestem przekonany, że to będzie mała część z tych którzy chcą tu Ukraińców, nawet jeśli zanurzymy statystyki i przyjmiemy tylko te 66% Polaków.
Swoją drogą, jak na tak szeroką akcje propagandową w mediach społecznościowych antyukrainska, to myślę, że ten stosunek negatywnego podejścia do Ukraińców już raczej nie wzrośnie, że osiągnęło to maksimum, że już więcej temat Wołynia i informacje o kolejnym pojedynczym przestępstwie Ukraińca nic nie zdziała. I pewnie wróci wszystko do podobnego poziomu co przed wojna- bez wielkiej niechęci, ale też bez szału pozotywnego, po prostu se będziemy żyli obok siebie, tylko większa część Polaków będzie znała więcej Ukraińców niż przed wojna. I tyle. Mimo, że są grupy nacjonalistów które dążą do tego by powstały waśnie na tle narodowościowym. Ale, jak mówiłem, uważam, że większego chaosu i nienawiści już nie zasieją, nawet jakby jeszcze kilka klatek schodowych pomalowali czy rozsyłali kolejnych zatrzymanych przez policję Ukraińców po sieci.
Uwielbiam jak jakiś baran próbuje wpierać mi co myślę i kiedy moja głowa robi fikołki,
pokaż te 80/90 poparcia, a jak nie to skończ pierdolić. Co do skutków przyjęcia takiej liczby ukraińców twoje założenia są z dupy i jeszcze się kiedyś zdziwisz.
Co do muslimów chyba już sobie wyjaśniliśmy, po chuj w to brniesz, nie widzę sensu. To jest ta właśnie cecha, przez którą większość osób wkurwiasz. To rozwlekanie zamkniętego w sumie tematu, rozmazywanie patykiem gówna aż się rozniesie po okolicy.
Tu ciekawostka. Urodzony w Francji, obywatel, nie imigrant. Czyli wystarczy tylko kolor skóry i gość jest nietykalny.
Zmieniłoby to nic. Wrony są mądrzejsze.Żeby odstraszyć wrony w sadzie zabija się jedną i wiesza na drzewie.
Z tymi jebanymi brudasami powinni zrobić to samo.
Żeby odstraszyć wrony w sadzie zabija się jedną i wiesza na drzewie.
Z tymi jebanymi brudasami powinni zrobić to samo.
No widzisz, ty zamknąłeś temat, przyznałes że się pomyliłeś, i koniec tematu. Ja tłumaczę że nie jestem umrofilem który usprawiedliwia Ukraińców zawsze, jest ślepy na zagrożenia itd, podchodzi do nich bezkrytycznie, jak boy ale temat nie jest zamknięty. To co, zamykamy?
Ok. Zacznij najpierw od danych na których się opierasz twierdząc, że Ci którzy mają pozytywny stosunek do Ukraincow mają też taki do muślimow, że chcą ci sami ludzie STATYSTYCZNIE relokacji muślimow w Polsce?
Przecież od tego się zaczęło. Od tego, że uznalas iż jestem lewak od multi kulti bo nie chce wypierdolić Ukraińców wszystkich z Polski, czy większości, i że ludzie o takim poglądzie są od promuslims. Wiec- zaczynaj.
Ale masz na zachętę. W grudniu 77% Polaków popierało zwiększenie dostaw broni na Ukrainę. Czyli należy założyć że jeszcze więcej popierało dostawy same w sobie, tylko część nie chce ich zwiększać.
![]()
Sondaż: Polacy chcą, by Ukraina dostała od nas więcej broni
Polacy nie mają wątpliwości, że nadal powinniśmy dozbrajać ukraińskich żołnierzy walczących z rosyjską agresją.www.rp.pl
Tu masz o tych 66% które opisałem wcześniej.
Piotruś z gównem na patyku "wygrywający" batalię na forum
![]()
W dziwny sposób sobie tam w tym lesie czy gdzie tam się zaszyłeś dogadzasz,Z Toba, mizoginia, wygrywam zawsze z palcem w dupie, nie muszę nawet gówna wyjmować xd
I przynajmniej nie muszę, jak Ty i koledzy, stosować taktyki "nie zesraj się", gdy brak argumentów:p
W dziwny sposób sobie tam w tym lesie czy gdzie tam się zaszyłeś dogadzasz,
ale nic mi do tego.