Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Znaczy, że literaturą tej pani mogę palić zimą w piecu?Jakby komuś zimno byłoView attachment 41756

To nie jest pani. Ale palic tymi jej wysrywami należy.Znaczy, że literaturą tej pani mogę palić zimą w piecu?![]()
Nie zaglądam facetom pod kieckiButy całkiem spoko

Ja też nie, jakby miał spodnie też by było buty widać.Nie zaglądam facetom pod kiecki![]()
Wtedy to co innego...Ja też nie, jakby miał spodnie też by było buty widać.
Już się nie mogę doczekać banda tych tęczowych pokemonów, z obrzydzeniem będą to wypierdalać, tylko po to żeby pokazać jacy są postępowi.
Aborcja jest ok, robaczki super jeść

Już się nie mogę doczekać banda tych tęczowych pokemonów, z obrzydzeniem będą to wypierdalać, tylko po to żeby pokazać jacy są postępowi.
Aborcja jest ok, robaczki super jeść
Panie Andrzeju poważni ludzie Jebią na lewactwoChyba byśmy się przy piwie dogadali
po rusku oczywiście
A wiesz jakie są najlepsze przekąski do piwa?Chyba byśmy się przy piwie dogadali
po rusku oczywiście
To piwo jest zakąską do grubszych alkoholiA wiesz jakie są najlepsze przekąski do piwa?

No jasne, że solone płody świerszczy!A wiesz jakie są najlepsze przekąski do piwa?
A całe chiny, indonezje i inne chujeA później myć się swoim moczem bo wody szkoda
![]()
Wrzucałem na poprzedniej stronie towarzyszu

Jakby komuś zimno byłoView attachment 41756
śmiało, możesz się otworzyć w temacie limitowanym ;)Kurde, o tej Tokarczuk mógłbym nieźle historię opowiedzieć i jej mentalności, szkoda że nie mogę bo się wyda.
View attachment 41772
śmiało, możesz się otworzyć w temacie limitowanym ;)
Nallapisz olla niellej ballajke zallastellapullujac wszystkiella „a” nalla alla „e” nalla ella „u” nalla ulla. Wyjdziella prallawielle po finsku nikt sielle nielle zoriellentujelle.Nie ma szans , za bliscy ludzie, a tutaj ludzie robią czasem screeny i wysyłają komu trzeba.
Tak. Jak chcesz mogę udostępnić "Prawiek i inne czasy"Znaczy, że literaturą tej pani mogę palić zimą w piecu?![]()
Na rozpałkę w sam raz.Tak. Jak chcesz mogę udostępnić "Prawiek i inne czasy"

Coraz, mniej, nowe pokolenie wkrótce uskuteczni idiokracje albo ten cały bajzel coś jebnie tak, że nie będzie z czego zbieraćPanie Andrzeju poważni ludzie Jebią na lewactwo
Dzięki że jest nas normalnych jeszcze sporo.