szplin
Vale Tudo Open
Skąd wy znacie te wszystkie nazwiska?Może Stanowski chciał sobie zrobić zdjęcie z kimś sławnym , lub jest jej fanem.
Kiedyś przy gali UFC w Vegas zrobiłem sobie zdjęcia z Christy Mack (niestety wredna żona mi jej skasowała
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skąd wy znacie te wszystkie nazwiska?Może Stanowski chciał sobie zrobić zdjęcie z kimś sławnym , lub jest jej fanem.
Kiedyś przy gali UFC w Vegas zrobiłem sobie zdjęcia z Christy Mack (niestety wredna żona mi jej skasowała
Staram się zdrowo odżywiać , wcześnie chodzić spać jak i długo przebywać na świeżym powietrzu. Suplementacja, zwłaszcza w Omega 3 też jest ważna w posiadaniu dobrej pamięci. Po za tym dużo czytam i wykonuje różne ćwiczenia mentalne. Jako duży fan kinematografii nazwiska aktorów/aktorek jak i pamięć do nazwisk przyswajam bez większych problemów.Skąd wy znacie te wszystkie nazwiska?
Na dodatek okazuje się, że homoseksualizm jest święta wartością. To jak sektaNajlepszy ten wiatrakmogła od razu Nord Stream II tam namalować
Mamy tu na forum nawet jednego fanatycznego kultystęNa dodatek okazuje się, że homoseksualizm jest święta wartością. To jak sekta

Serio to wnuczka szwaba?

Szwaba wiernego zsrrSerio to wnuczka szwaba?![]()
Jak oni wszyscy...Szwaba wiernego zsrr

Ale, że dziadkowi zaprezentowała?
TeżAle, że dziadkowi zaprezentowała?
O czym ty marzyszoby pociągnęli do odpowiedzialności komunistyczną kurewnę

Pokazała dziadkowi ogród razem z oczkiem?
Jest możliwePokazała dziadkowi ogród razem z oczkiem?
kolejna porcja tego, co wkrótce będzie u nas, jak każda moda ze stanów
kolejna porcja tego, co wkrótce będzie u nas, jak każda moda ze stanów