rash
KSW Heavyweight
Niech próbuje.Z powrotem? Chyba się nie uda![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niech próbuje.Z powrotem? Chyba się nie uda![]()

Klasyczny numer na Willa Smitha![]()
44-latka umówiła się ze znanym, polskim "gwiazdorem". Okradł ją
44-latka z powiatu sokólskiego (woj. podlaskie) myślała, że spotka się ze znanym polskim "gwiazdorem". Przelała mu pieniądze na podróż, a gdy ten chciał namówić ją na więcej wydatków, zauważyła, że coś jest nie...www.o2.pl

Ile razy się nabrałeś?Klasyczny numer na Willa Smitha![]()
Weź nie pytajIle razy się nabrałeś?

Andrzej zobacz jej kciuki, to zrozumiesz wszystko.![]()
Machine Gun Kelly i Megan Fox ZARĘCZYLI SIĘ! Muzyk SAM zaprojektował pierścionek (ZDJĘCIA)
Po ponad roku intensywnej relacji i obsypywania się czułościami w miejscach publicznych, Machine Gun Kelly oświadczył się Megan Fox w bajkowej scenerii. Celebrytka przyjęła na palec specjalnie zaprojektowany...www.pudelek.pl
Pięknie przedstawiona przez "media" lovestory... szkoda, że zapomnieli dopisać, że ten podludź zostawił nie tylko ojca trójki dzieci żeby się ruchać z jakimś ćpunem... ale i tę trójkę dzieci
Nie wspominam już nawet, że przed tym ubierała swojego najstarszego syna w sukienki.
Ha tfu
Napis za nimi oddaje dobrze całą sytuację.
Z nimi na pewno strach się ruchać

Napis za nimi oddaje dobrze całą sytuację.
Nie wiem kto to ale to po lewo to z twarzy fajna dupa.Z nimi na pewno strach się ruchać![]()
Też nie wiem, fakt akurat tą po lewej można by ruchaćNie wiem kto to ale to po lewo to z twarzy fajna dupa.

Nie wiem kto to ale to po lewo to z twarzy fajna dupa.
To dlatego, że ona jest u nich skrajną prawicąTeż nie wiem, fakt akurat tą po lewej można by ruchać![]()
To dlatego, że ona jest u nich skrajną kurwicą
Ależ ten internet ładnie wyrabia "właściwy światopogląd"

Kurwa, ale zauważyłeś ile tego tam? I wszyscy od jednej sztancy.Nie sądziłem, że znajdę miejsce z bardziej odklejonymi ludźmi niż na TT. Zmieniam pogląd po wejściu w ten temat![]()
Ilu kiedyś chodziło homofobów po tym świecie... Dobrze, że powyjeżdżali z pipidówek do wielkiego świata i od razu przejrzeli na oczy.Kurwa, ale zauważyłeś ile tego tam? I wszyscy od jednej sztancy.

Ta też jest fenomenalna. Pierdoleni faceci blokujący branżę paliw kopalnych i niszczący środowisko.
Kurwa, dawno tak odklejonej postaci nie widziałem![]()
Zgłosiłem jako szerzenie nienawiściNormalnie ten po*ebny szkodnik byłby w kaftanie, ale mamy takie czasy, że ludzie w kaftanach mają 100 razy więcej normalności w sobie niż te robactwo
Zgłosiłem jako szerzenie terroryzmu. Wam też polecam