Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a tą kuzynką był Ibrahim co płynął 6 dni
Siostra Ala Huakbar

Coś Ty znalazłbyło?
„Wśród nocnej ciszy ktoś zamarza w lesie. Wstańcie strażnicy, dziecię się rodzi. Czym prędzej się ubierajcie, na Białoruś wypychajcie, pożegnać pana, pożegnać pana. Poszli, wypchnęli dzieciątka małe. Wszystkie rozkazy wykonane” – śpiewa Klaudia Jachira, zwracając uwagę na kryzys humanitarny na granicy polsko-białoruskiej.
„Bogu czci nie oddawali, a żegnając zawołali z wielkiej złości, z wielkiej złości: ach żegnaj obcy, nie czekany, od dawien dawna przeklinany. Nie chcemy tutaj ciapatych, Polska tylko dla prawaków, zamarzaj w lesie, zamarzaj w lesie” – kontynuowała.
![]()

Wydawało mi się, że zwierzęta dopiero w wigilię mówią ludzkim głosem. Chociaż, w sumie nie ma co zwierząt obrażać, mea culpabyło?
„Wśród nocnej ciszy ktoś zamarza w lesie. Wstańcie strażnicy, dziecię się rodzi. Czym prędzej się ubierajcie, na Białoruś wypychajcie, pożegnać pana, pożegnać pana. Poszli, wypchnęli dzieciątka małe. Wszystkie rozkazy wykonane” – śpiewa Klaudia Jachira, zwracając uwagę na kryzys humanitarny na granicy polsko-białoruskiej.
„Bogu czci nie oddawali, a żegnając zawołali z wielkiej złości, z wielkiej złości: ach żegnaj obcy, nie czekany, od dawien dawna przeklinany. Nie chcemy tutaj ciapatych, Polska tylko dla prawaków, zamarzaj w lesie, zamarzaj w lesie” – kontynuowała.
![]()
No i to coś nie mówi ludzkim głosem.Wydawało mi się, że zwierzęta dopiero w wigilię mówią ludzkim głosem. Chociaż, w sumie nie ma co zwierząt obrażać, mea culpa
Ty lepiej uważaj żeby jakiś taki nie reagował na widok Twoich dzieciKijowe, czekam tyle czasu żeby zobaczyć jak zareaguje na widok policji i lipa...
Zapewne oskarżono by ją o rasizmKongresmenka zapamiętała jaką karnację miał samochód, a nic o napastnikach?![]()
Zrobili to w biały dzień. Ameryka wstrząśnięta. Sprawą zajmuje się FBI
W Stanach Zjednoczonych dwóch napastników zaatakowało i okradło w biały dzień kongresmenkę Mary Gay Scanlon. Sprawą zajęło się FBI.www.o2.pl

problem już rozwiązał jak za starych czasów: wchodzi do domu z workiem prezentów i żarcia. Danuśka do niego: skąd miałeś na to wszystko pieniądze? On: sprzedałem ona:co? On: 4 stoczniowców
to nie tak leciało, a raczej takproblem już rozwiązał jak za starych czasów: wchodzi do domu z workiem prezentów i żarcia. Danuśka do niego: skąd miałeś na to wszystko pieniądze? On: sprzedałem ona:co? On: 4 stoczniowców
I teraz se wyobraź, że takie coś zasiada z Tobą przy jednym stole...
I teraz se wyobraź, że takie coś zasiada z Tobą przy jednym stole...
Widać Dindu są ulepieni z gówna i ich deszczyk rozpuści.
Jakby nie było kolor i zapach się zgadzaWidać Dindu są ulepieni z gówna i ich deszczyk rozpuści.
Dindu są przezroczyści tylko wypełnieni gównemWidać Dindu są ulepieni z gówna i ich deszczyk rozpuści.

Mogły chociaż symbol Batmana sobie zrobić.

Kliknij "wstecz".O kurwa, da się to jakoś odzobaczyć?![]()