DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Od dawna mówie ludziom w pracy, że jak chcą zobaczyć przyszłość to niech sobie wpiszą samą fraze „LIL” w google i klikną grafika. Polecam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ręka w górę kto ma dwie umywalki w łazience bidoki
Ręka w górę kto ma dwie umywalki w łazience bidoki
Miały być w górę, tumanie
Zagrałem takiego slajsa ;)
Światowa karyna
Chyba w sypialni?Ręka w górę kto ma dwie umywalki w łazience bidoki
Światowa karyna
Światowa karyna

Jest takie staropolskie porzekadło, i chuj z wami.Nie wiem czy to tu, ale w końcu niemca biła więc oceńcie sami:
tutaj ciekawiej
![]()
USA. 39-latek uciął sobie penisa podczas poscigu i wyrzucił przez okno 06-09-2021
Do wstrząsającego pościgu doszło na autostradzie stanowej nieopodal Cookeville w USA. 39-letni Gilbert podczas ucieczki przed policją, wyciągnął nóż, a następnie odciął swojego penisa i rzucił w kierunku jadących radiowozów. Powód tej decyzji okazał się zaskakujący.www.planeta.pl
![]()
Ona jest ten, z Anglii więc może tak mówić.Proszę numer swojego tego![]()
Na razie. Czesc z nich troche zmadrzeje i trauma zostanie i bedzie rzucac cien na dalsze zycie. Czesc niestety pozostanie tak glupia jak jest obecnie...że dla nich to jest jak splunięcie.
Ale to sa dzbany i dzbanice![]()

bony'emu już totalnie odjebałoZagrałem takiego slajsa ;)
View attachment 26311

Jakoś w tęczowej Europie nie słychać o pogromach na marszach LGBT dokonywanych przez radykalnych uchodźców.Jestem coraz bardziej za przyjmowaniem uchodźców z Afganistanu a najlepiej Saudyjczyków oni witają takie marsze z saraceńskimi scyzorykami![]()
to pan murzyn ma niezłą obsesję.
AhaJakoś w tęczowej Europie nie słychać o pogromach na marszach LGBT dokonywanych przez radykalnych uchodźców.
We Francji, Niemczech czy Belgii ci przywołani przez ciebie uchodźcy zajmuj się korzystaniem z ekonomicznych dobrodziejstw kraju nie głupotami.
To jest ten sam polaczkowy mechanizm myślenia jaki ludzie stosowali twierdząc, że Polscy Kibole będą stanowić armię broniącą Polskich wartości i zasad.
www.opindia.com
Spotkam go codziennie tu obraża moją dzielnice
Ogólnie na typa krzywo spojrzysz i możesz być pewny wizyty na psiarni i tłumaczenia się z rasizmu.
Spotkam go codziennie tu obraża moją dzielnice
Ogólnie na typa krzywo spojrzysz i możesz być pewny wizyty na psiarni i tłumaczenia się z rasizmu.
Odkąd wprowadził się na dzielnie odnotowano wzrost kradzieży rowerów. To pewnie pomylił auta.Czarnuch pewnie sam się okradł
Jesteś rasistą. I już dzwonimy do płokułatułyOdkąd wprowadził się na dzielnie odnotowano wzrost kradzieży rowerów. To pewnie pomylił auta.