Podcasty różne

Edit: do tego pije AW

Nie tego się spodziewałem wchodząc wczoraj na twittera. :DC:

Oczywiście o jego dewiacjach i byłych związkach już słyszałem, ale to nie są obrazy które chce przywoływać. Ci ludzie potem prawią o morałach, Destiny przynajmniej otwarcie się afiszuje z hedonizmem, gorzej z kobietą która promuje konserwatywne wartości, a potem rzuca męża i skacze po celebrytach.

tucker-carlson-live-interview-with-prophet-of-truth-on-high-v0-p7yvq1zchfhc1.jpeg

Tylko pytanie kto jest tym Panem.

64497d03036a6dfdf2f06c13b33b255e.gif

Niezła rozmowa! :frankapprove:

kurwa wszystko git, ale jak chłop mówi, że Kaczyński i Czarnek są top.
To chyba mu chodzi, że ego-top. Potrzebujemy takich ludzi jak on i Bosak, ale Bosak chociaż ma własną partię i nie musi mówić
o socjopatach, że są top...

kurwa wszystko git, ale jak chłop mówi, że Kaczyński i Czarnek są top.
To chyba mu chodzi, że ego-top. Potrzebujemy takich ludzi jak on i Bosak, ale Bosak chociaż ma własną partię i nie musi mówić
o socjopatach, że są top...
Co ma mówić jak jest z nimi w teamie... Czasami kurwa tak jest..Sami w swoich życiach działamy podobnie nie da się żeby wszyscy zawsze byli sztywniutko w twoim teamie, pracy, rodzienie itd... tak to jest niestety

*Stand-up

Tylko mało śmieszny, jak sobie człowiek pomyśli gdzie te herezje są odgrywane.
Nie wiem ale to co wychodzi o elitach w UK jest chyba (o zgrozo!) gorsze o stokroć niż to co u nas w polskim grajdole? Nie wierze , że to piszę... :eddieconspiracy: :eddieconspiracy: :eddieconspiracy:

Nie wiem ale to co wychodzi o elitach w UK jest chyba (o zgrozo!) gorsze o stokroć niż to co u nas w polskim grajdole? Nie wierze , że to piszę... :eddieconspiracy: :eddieconspiracy: :eddieconspiracy:
Dodaj do tego zamordystyczne metody ścigania obywateli za wszelkie objawy powszechnego "hejtu" i na prawdę wychodzi bardzo nieciekawa mieszanka wedlowsko-totalitarna.

Prosecutions and Convictions: In the rolling year up to June 2024, the CPS prosecuted 13,307 hate crime offenses, achieving an 87% charge rate and an 85% conviction rate.

13.000 do czerwca, czyli do końca roku spokojnie 2x więcej, nie chce mi się przeszukiwać sieci ile z tych wyroków skończyło się odsiadką, ale na pewno trochę. Pojebane.

Back