Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Destiny taki jakby buńczuczny w każdym pierwszym zdaniu, a potem pełna zgoda z Shapiro XD
Właśnie słucham - dotyczy bieżących wydarzeń w końcu
To co mnie od Destiny odpycha to sposób jego dyskusji, ale przede wszystkim mam wrażenie, że to jest taki zlepek poglądów bez wspólnego mianownika. Chaos. Kłóci się by kłócić, atakuje z grubej, potem odpuszcza. To nie chodzi o to czy ja się w danej kwestii z nim zgadzam czy nie, wiem że to jest wszystko chwiejne, tymczasowe, z dupy.Destiny zmienia oblicze jak ma za przeciwnika kogoś z kim ma personalną vendettę, często jest bardziej opanowany w debatach ze skrajną prawicą niż z ludźmi o podobnych poglądach. Personalnie lubi Bena Shapiro co jest grzechem ciężkim w jego środowisku, nawet zdarzyło mu się chwalić Jordana Petersona (kolejny grzech ciężki).
Te debaty to rodzaj intelektualnej masturbacji, sportu dla nerdów. Dwóch gości przygotowuje się tygodniami do konfrontacji, a potem chodzi już tylko o złapanie przeciwnika w jego słabości. To, że Destiny potrafi wszędzie znaleźć obie strony medalu, to podstawa w tym zawodzie, ważne jest tylko, aby udowodnić swoje racje z wybranej pozycji.To co mnie od Destiny odpycha to sposób jego dyskusji, ale przede wszystkim mam wrażenie, że to jest taki zlepek poglądów bez wspólnego mianownika. Chaos. Kłóci się by kłócić, atakuje z grubej, potem odpuszcza. To nie chodzi o to czy ja się w danej kwestii z nim zgadzam czy nie, wiem że to jest wszystko chwiejne, tymczasowe, z dupy.
No i jednak ciężko szanować typów, tak nijakich w życiu prywartnym,.
Destiny taki jakby buńczuczny w każdym pierwszym zdaniu, a potem pełna zgoda z Shapiro XD
Właśnie słucham - dotyczy bieżących wydarzeń w końcu
Ładna kobieta, ale nazywanie Tuckera bohaterem dziennikarstwa? Koń by się uśmiał. Prawdziwi dziennikarze są w piachu, za kratami lub uciekli z Rosji.
No właśnie to dowodzi że on nigdy nie byl konserwatystą, a teraz nawet nie jest progresitą, czy kim tam.Pamiętam jak za czasów SC2 Destiny był totalnym konserwatystą, który jechał po gejach i murzynach. Na pewno zyskał finansowo na wspieraniu Bidena i Izraela, chociaż muszę dodać, że on był bogaty na długo przed polityką.
Jest niebinarnym intelektualistą, w zależności od potrzeby znajdzie argumenty dla obu stron.No właśnie to dowodzi że on nigdy nie byl konserwatystą, a teraz nawet nie jest progresitą, czy kim tam.
Kobiety z problemami lgną do psychopatów, którzy później je traktują jak szmaty - życie miłosne Stevena w skrócie.On gada co mu sie aktualnie podoba, gdzie wieje wiatr, i tyle. Beciakiem i simpem to 4life, wiadomo XD
Nawet jeśli nie dostają bezpośrednio pieniędzy to dostają je pośrednio przez bycie w kółku wzajemnej adoracji i mam tu na myśli obie strony medalu, na prawicy też roi się od pseudo intelektualistów, guru i lifecoachów, którzy napychają sobie kieszenie dojąc idiotów. Bracia Tate, Sneako, Adin Ross - wspierani przez bogatych Arabów wprowadzają islam do internetowego mainstreamu, tutaj akurat pochwalę Destiny bo on po nich mocno bluzga.No a teraz wyszlo ze czesc tych "jutuberów" jest finansowana przez osrodki polityczne...
Crowdera?Stevena
Matusiak nie popre bo krytykuje Tuska za CPK XD Nie no czaje, kazdy tam ma swoje...bo on po nich mocno bluzga.
Kojarze jedynie tate, samo w sobie to ciekawe.Bracia Tate, Sneako, Adin Ross
Destiny ma na imię Steven, lepiej mi się odmienia po imieniu niż po tym pseudonimie.Crowdera?
To że go chwalę w jednym aspekcie nie znaczy, że go w całości popieram, daleko mi do wielu jego poglądów.Matusiak nie popre bo krytykuje Tuska za CPK XD Nie no czaje, kazdy tam ma swoje...
Sneako to ten synek, który wszedł do klatki zebrać wpierdol od Stricklanda.Kojarze jedynie tate, samo w sobie to ciekawe.
Mohammed Hijab to islamski guru, który wpaja tym influencerom jak być islamistą i jak bronić się przed atakami, że Mahomet dogłębnie kochał dzieci.Co tam wywija to nie sledze, wiem tylko ze rzeczywiscie gra na islamizujących nutach