Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak Allah da, to w maju 2017 dogonię Szklaną Szczękę, jeśli obie audycje utrzymają aktualne tempoto już 3 odcinek

Kurde, muszę podszlifować formę, zrzucić 30 kilo i ogolić brodę.Dobra, przesluchalem. @MysticBęben milo bylo Cie poznac, wypic kilka razy po kilka piw, byles fajnym kolega![]()
Po cholerę dane w necie podawałeś ?Kurde, muszę podszlifować formę, zrzucić 30 kilo i ogolić brodę.
Może mnie nie rozpoznają :)
Które? :)Po cholerę dane w necie podawałeś ?
WszystkieKtóre? :)
E, telefonu chyba nieWszystkie
Cieszę się, kogoś brakowało? ;)Drugi podcast @MysticBęben dobry :-D
Rondy :-D dobra opcja z tym podcastem. Kiedyś też myślałem nad nagraniem swojego podcasta, ale bałem się linczu :-DCieszę się, kogoś brakowało? ;)
To najdziwniejszy komplement jaki mówię facetowi ale masz bardzo czysty głos którego przyjemnie się słucha. @MysticBęben
po ojcu 
@MysticBęben czy to juz jest miłość?To najdziwniejszy komplement jaki mówię facetowi ale masz bardzo czysty głos którego przyjemnie się słucha. @MysticBęben

W sumie, jak rejestrowałem się na cohones, byłem dobrodusznym gościem bez grama hejtu we krwi. Nie podejrzewałem, że któregoś dnia będę musiał zacierać za sobą wszystkie śladyPo cholerę dane w necie podawałeś ?

Na dniach. Ale na razie muszę się zabunkrować ;)
Da da da da da eto kavkaz :DNa dniach. Ale na razie muszę się zabunkrować ;)
Myślę, że na pewno jeszcze wrócę do polskich walk.Szkoda że 1 odcinku nie wspomniałeś o walce Daniela, będziesz jeszcze poruszał tego typu kwestie? Sajewski walczy w najbliższym czasie jeszcze.
@Comber - podstawowym celem, zapisanym w statucie jednoosobowej spółki z o.o. "MysticBęben", jest spełnianie życzeń naszych klientów. Tym razem będzie Pan zadowolony :)
Takie tam przemyślenia o naszym polskim piekiełku, na trzech przykładach.
Niemiecki orzeł na czarnym tle.
![]()
Nie hejtuję, po prostu śmiesznie zabrzmiało. Poza tym bardzo fajnie gadasz tato.Więcej.
Niemiecki orzeł na czarnym tle.
![]()
Nie hejtuję, po prostu śmiesznie zabrzmiało. Poza tym bardzo fajnie gadasz. Więcej.

Tylko oko wprawionego trolla i hejtera z Cohones zauważy różnicę@Przemek Masz lajka, ale nie wiem za co, bo mi się nie wyświetla :)

I zobacz, że przegapił i to prawie w Dzień Ojca!Tylko oko wprawionego trolla i hejtera z Cohones zauważy różnicę![]()

Dzisiaj to może V księgę skończę ;)Nagraj Panie coś dzisiaj.
Jutro nic nie nagra-wakacje się zaczęły a ŚDM jeszcze nie ma-będzie w pracy w 10 min@MysticBęben ,kiedy w trasę się wybierasz ?