Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pytanie co do otwarcia - Na KSWTV.com rozpiska godzinowa mówi: 19 start, 19:30 studio, 20 walki. W ipli którą kupiłem transmisja zaczyna się od studia czyli 19:30. Kiedy można spodziewać się openingu? czy karta wstępna ruszy o 20 i po dwóch walkach opening i main card? Czy może opening będzie o tej 19? Nie do końca dla mnie to jest jasne, dajcie znać jak ktoś bardziej się orientuje..
to wytłumacz dla jasności...Dobre.
Taka prosta rzecz i nikt nie wie o co kaman.
No i wszystko jasne...Od 19.30 studio, od 20 undercard.
to byla pierwsza gala na ktorej zmarzlem. bylem wielokrotnie na roznych galach w porze zimowej i nigdy nie zdarzylo mi sie zmarznac. gosc siedzacy obok mnie mowil to samo. bylo zimno..
Było to spowodowane tym, że nałogowe kurwy nieustannie wychodziły na papieroska do palarni, która była na zewnątrz, co powodowało, że do hali dostawało się zimne powietrze. Mało tego na korytarzach unosił się swąd taniej meliny, a powietrze można było kroić nożem. Dlatego gardzę palaczmi, bo się panoszą, śmierdzą i nie szanują innych.