Niedoszła rywalka Karoliny, Jasminka Cive, walczyła z mężczyzną na gali amatorskiej, więc mógłbyś dopisać że pierwszej profesjonalnej (chbya że też jest to amatorska)
Ja z szalonych pomysłów, inspirując się tekkenem proponowałbym 2 vs 2, tj. gdy 1 nie może juz walczyć to wchodzi 2 i dalej ma szansę pokonać 2 pozostałych :d Nie wiem czy w Rosji już czegoś podobnego nie wymyślili bo jakos tak mi się kojarzy :)
W Rosji był taki program tv że grupa gości biła się na zasadzie każdy na każdego - wyglądało to jak kibicowska ustawka. Film widziałem na youtubie ale nie pamiętam adresu
skoro taka walka była juz w boksie to w mma było tylko kwestią czasu. Taka walka dobrze sie sprzeda, pomijam tutaj czy ma ona sens ze sportowego punktu widzenia.
Ja wojego czasu jak przeglądałem niedoszłe rywalki Karoliny na sherdogu, Jasminkę, Bec Hyatt itd przechodziłem poprzez kolejne nazwiska dalej i dalej i nagle zorientowałem się nie wiem kiedy ze jestem na profilach męskich zawodników, więc nie wiem nawet gdzie ale któaś już kiedyś musiałą gdzieś tam podobny pojedynek najwyrażniej stoczyć albo nie wiem jak to się stało :-)
Człowiek vs niedźwiedź? Hmm, to już gdzieś było. Dość dawno temu. Kto wie, może to właśnie do tego dążą freaki? Organizatorzy serwują nam coraz to dziwniejsze walki, żeby jakoś przyciągnąć zainteresowanie. Mało to filmów i książek to przewidziało? Powrót do czasów rzymskiego koloseum, tryskająca krew ku uciesze gawiedzi.
A jak jakiś czas temu pisano Pawłowi o tym, aby zrobił Marcin Najman versus Iwona Guzowska na zasadach MMA, w main evencie gali MMA Attack, to on nie chciał. A to byłby strzał w dziesiątkę. :-):-)
Meh, pewnie to tylko chwyt marketingowy, a walka się nie odbędzie. Sam fakt że o tym gadamy potwierdza jego skuteczność :) Wiadomo jak by się skończyła taka walka, chyba żeby wystawili totalnego żula.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.