yonigga
Weed Master
to ten lamus z gromdy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to ten lamus z gromdy?
No, przegrał zakład że muran wygra z popkiemto ten lamus z gromdy?
strasznie wkurwiajacy typNo, przegrał zakład że muran wygra z popkiem
Gryzą się.

Maciuś jak zawsze broni frików... Wielki dziennikarz MMA, który kocha frik fajty bardziej niż sport. Dlatego nie oglądam programu Oktagon Live![]()
Tak, tak. Woli sport ale działa na jego szkodę we frikach. Super.To kreacja. On woli Sport, ale wykreował sobie nową postać aby kosić kasę w Famemma.
Ten atak pewnie poszedł też dlatego, że podobno kolejny Fame ma być we wrześniu i Turski pewnie podrażniony obecnie, że może na złego konia postawił w dłuższej perspektywie.
Do tego pewnie dochodzi mu go głowy, że tu przez 78 gal będzie musiał żyć waciakiem Kasjo czy kaleką Wiewiórem w stójce, więc nawet ciężko się tym jarać z przymusu.
Ludzie za pieniądze gorsze rzeczy robili wbrew sobieTak, tak. Woli sport ale działa na jego szkodę we frikach. Super.

nie wydaje mnie sięInthecage to chyba największy portal w Polsce
Ogólnie to dzięki niemu jakieś 2 lata temu przestałem całkowicie słuchać wywiadów, on jest wkurwiający z jednego ale za to bardzo ważnego powodu, on nie ma ŻADNEJ wiedzy o MMA, jest jak gówno które przykleiło się do tratwy i krzyknęło do kapitana "płyniemy!".Tylko mnie tak irytuje Olkiewicz? Tego gościa nie da się słuchać, pierdoli straszne głupoty, nigdy nie zadaje niewygodnych pytań rozmówcom, często powtarza odpowiedzi i śmieje się jak upośledzony. Inthecage to chyba największy portal w Polsce, a prowadzony jest przez debila (moim zdaniem oczywiście). Jego włażenie w dupę KSW i WCA to jest po prostu poezja, nie dziwię się Wojkowi, że jak musi z tym błaznem rozmawiać to zachowuje się totalnie nieprofesjonalnie (później przyjeżdża Mściwujewski z BNB i mega się tego słucha).
Proszę o informację, czy Waszym zdaniem monter kablówek znany również jako Mariusz Olkiewicz to debil? Zapraszam do dyskusji.
Ogólnie to dzięki niemu jakieś 2 lata temu przestałem całkowicie słuchać wywiadów, on jest wkurwiający z jednego ale za to bardzo ważnego powodu, on nie ma ŻADNEJ wiedzy o MMA, jest jak gówno które przykleiło się do tratwy i krzyknęło do kapitana "płyniemy!".
Więcej czasu marnować na tego Janusza nie mam zamiaru.
Życiowo może i jest ogarnięty, chuj go wie bo tego nie śledzę, ale w świecie MMA, jest on poprostu przyglupem i na tej podstawie go oceniam, tylko i wyłącznie przez pryzmat MMA.
to są wyświetlenia stron branżowychCzego tak właściwie dotyczy ten diagram? Pierdolenie jakieś :D MMA BNB ma więcej wyświetleń niż MMARocks.pl
to są wyświetlenia stron branżowych
jak chodzi o wyświetlenia na yt to tam Hubert wygrywa, na socialblade to wygląda tak przez ostatnie 30 dni:dzięki, ja tylko sprawdziłem wyświetlenia na YT, stąd się zdziwiłem - tak czy inaczej - najważniejsze, że ITC nigdzie nie ma w czołówce
Hubert? to ten chloptas od fejmow i nnego pato gowna?jak chodzi o wyświetlenia na yt to tam Hubert wygrywa, na socialblade to wygląda tak przez ostatnie 30 dni:
mma bądź na bieżąco - 4 268 347
inthecage - 1 018 621
fightsport - 984 118
mma.pl - 774 332
lowking - 222 699
mmarocks - 219 948
mymma - 57 667

Hubert? to ten chloptas od fejmow i nnego pato gowna?![]()
Jaru Kozakmymma - 57 667

jaru nas nie lubi :( xDJaru Kozak![]()
Chyba w MMA już słabo idzie, poszedł z książkę z Różalem a teraz w muzę.

to głos Jara? Musiał mocno go podrasować, bardziej brzmi jak ten głos generowany przez AI![]()