Pierdololo branżowych dziennikarzy

Maciuś jak zawsze broni frików... Wielki dziennikarz MMA, który kocha frik fajty bardziej niż sport. Dlatego nie oglądam programu Oktagon Live:olewam:

To kreacja. On woli Sport, ale wykreował sobie nową postać aby kosić kasę w Famemma.

Ten atak pewnie poszedł też dlatego, że podobno kolejny Fame ma być we wrześniu i Turski pewnie podrażniony obecnie, że może na złego konia postawił w dłuższej perspektywie.

Do tego pewnie dochodzi mu go głowy, że tu przez 78 gal będzie musiał żyć waciakiem Kasjo czy kaleką Wiewiórem w stójce, więc nawet ciężko się tym jarać z przymusu.

Na moje nawet Turski nie spodziewał się, że ta scena będzie tak obrzydliwie zabetonowana i chłop będzie musiał 105 razy żyć waciakiem Kasjo i resztą. :lol:

To kreacja. On woli Sport, ale wykreował sobie nową postać aby kosić kasę w Famemma.

Ten atak pewnie poszedł też dlatego, że podobno kolejny Fame ma być we wrześniu i Turski pewnie podrażniony obecnie, że może na złego konia postawił w dłuższej perspektywie.

Do tego pewnie dochodzi mu go głowy, że tu przez 78 gal będzie musiał żyć waciakiem Kasjo czy kaleką Wiewiórem w stójce, więc nawet ciężko się tym jarać z przymusu.
Tak, tak. Woli sport ale działa na jego szkodę we frikach. Super.

Tak, tak. Woli sport ale działa na jego szkodę we frikach. Super.
Ludzie za pieniądze gorsze rzeczy robili wbrew sobie :lol:

Ja jestem pewny że Turski siedząc w domu nie spodziewał się tak słabego zarządzania FF.

Pewnie myślał, że czasami dostanie dobrych sebkow do bitki, a tu 125 razy trzeba gadać na programach o 20 osobach w koło Macieju :lol:

Tak samo pewnie Jarosz się naciął bo myślał że Denisa i Kasjo nigdy już nie będzie w Fame, a tu tylko 20 osób ma być w tym biznesie, więc kwasy odżyły i Jarosz out, bo nie można stracić waciaka i Denisa.

Do tej pory mam beke, że zawodowstwo w Polsce jest mniej zabetonowane niz freak fighty w Polsce. Czyli uniwersum które nawet co 5 gale powinno dawać 30 nowych nazwisk :lol:

Te polskie FF to jakieś giga jaja.

Tylko mnie tak irytuje Olkiewicz? Tego gościa nie da się słuchać, pierdoli straszne głupoty, nigdy nie zadaje niewygodnych pytań rozmówcom, często powtarza odpowiedzi i śmieje się jak upośledzony. Inthecage to chyba największy portal w Polsce, a prowadzony jest przez debila (moim zdaniem oczywiście). Jego włażenie w dupę KSW i WCA to jest po prostu poezja, nie dziwię się Wojkowi, że jak musi z tym błaznem rozmawiać to zachowuje się totalnie nieprofesjonalnie (później przyjeżdża Mściwujewski z BNB i mega się tego słucha).

Proszę o informację, czy Waszym zdaniem monter kablówek znany również jako Mariusz Olkiewicz to debil? Zapraszam do dyskusji.

Inthecage to chyba największy portal w Polsce
nie wydaje mnie się
IMG_3599.jpeg

O kurde, nie sądziłem, że aż tak przestrzeliłem. Dobra, całe szczęście, że ITC nie jest jednak w topie. Tym bardziej nie rozumiem, dlaczego ciągle mi się wyświetlają na YT filmy z tym oszołomem.

Czego tak właściwie dotyczy ten diagram? Pierdolenie jakieś :D MMA BNB ma więcej wyświetleń niż MMARocks.pl

Tylko mnie tak irytuje Olkiewicz? Tego gościa nie da się słuchać, pierdoli straszne głupoty, nigdy nie zadaje niewygodnych pytań rozmówcom, często powtarza odpowiedzi i śmieje się jak upośledzony. Inthecage to chyba największy portal w Polsce, a prowadzony jest przez debila (moim zdaniem oczywiście). Jego włażenie w dupę KSW i WCA to jest po prostu poezja, nie dziwię się Wojkowi, że jak musi z tym błaznem rozmawiać to zachowuje się totalnie nieprofesjonalnie (później przyjeżdża Mściwujewski z BNB i mega się tego słucha).

Proszę o informację, czy Waszym zdaniem monter kablówek znany również jako Mariusz Olkiewicz to debil? Zapraszam do dyskusji.
Ogólnie to dzięki niemu jakieś 2 lata temu przestałem całkowicie słuchać wywiadów, on jest wkurwiający z jednego ale za to bardzo ważnego powodu, on nie ma ŻADNEJ wiedzy o MMA, jest jak gówno które przykleiło się do tratwy i krzyknęło do kapitana "płyniemy!".

Więcej czasu marnować na tego Janusza nie mam zamiaru.

Życiowo może i jest ogarnięty, chuj go wie bo tego nie śledzę, ale w świecie MMA, jest on poprostu przyglupem i na tej podstawie go oceniam, tylko i wyłącznie przez pryzmat MMA.

Ogólnie to dzięki niemu jakieś 2 lata temu przestałem całkowicie słuchać wywiadów, on jest wkurwiający z jednego ale za to bardzo ważnego powodu, on nie ma ŻADNEJ wiedzy o MMA, jest jak gówno które przykleiło się do tratwy i krzyknęło do kapitana "płyniemy!".

Więcej czasu marnować na tego Janusza nie mam zamiaru.

Życiowo może i jest ogarnięty, chuj go wie bo tego nie śledzę, ale w świecie MMA, jest on poprostu przyglupem i na tej podstawie go oceniam, tylko i wyłącznie przez pryzmat MMA.

Bardzo dziękuję szanowny Kolego, że utwierdziłeś mnie w przekonaniu. Branżowego YT oglądam od samego początku, od czasów jak Pudzianowskiego na okładkach magazynu KIF porównywano do Fedora, Lesnara, Cro Copa czy Mira (a raczej ich do Mariusza), ale no takiego błazna jak Olkiewicz to nie słyszałem nigdy. Chłop siedzi przy samej klatce na galach KSW, ciekawe z jakiego powodu :D

dzięki, ja tylko sprawdziłem wyświetlenia na YT, stąd się zdziwiłem - tak czy inaczej - najważniejsze, że ITC nigdzie nie ma w czołówce
jak chodzi o wyświetlenia na yt to tam Hubert wygrywa, na socialblade to wygląda tak przez ostatnie 30 dni:

mma bądź na bieżąco - 4 268 347
inthecage - 1 018 621
fightsport - 984 118
mma.pl - 774 332
lowking - 222 699
mmarocks - 219 948
mymma - 57 667

Hubert? to ten chloptas od fejmow i nnego pato gowna? :putinlaugh:

Stamtąd się wywodzi, ale przeprowadza też wywiady z normalnym MMA i robi to naprawdę bardzo dobrze. Zadaje ciekawe pytania, niewygodne pytania i ma sporą wiedzę. Nie powtarza odpowiedzi po gościach i nie śmieje się jak upośled Olkiewicz.

Back