Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
O co chodzi Turskiemu, że KSW w listopadzie zrobiło wielką nagonkę na Famemma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciona z kanału sportowego do Republiki. Reakcja Borka.

Ciona z kanału sportowego do Republiki. Reakcja Borka.
![]()
Dziwisz siẹ? W tym świecie ukrzyżowali nawet tak perfekcyjnego człowieka jakim był JezusSerio ktoś ma już tak pusto w głowie i nie ma o czym pisać że przyczepia się do przenośni ?

Niestety, do niczego nie dojdzie - maćka to on by potraktował jak harcerza spod bramy, a nie z honorami w kazamatachHiena pasywna a Mariusz AKTYWNY![]()

Hiena pasywna a Mariusz AKTYWNY![]()
Ech, widzę, że wciąż są tacy, którzy wierzą, że pederator jest naprawdę AKTYWNY, co dziwnym trafem podkreśla za każdym razem.Niestety, do niczego nie dojdzie - maćka to on by potraktował jak harcerza spod bramy, a nie z honorami w kazamatach![]()
Przyznaj się, że nie wpuścił Cię do piwnicy stąd ta gorycz!Ech, widzę, że wciąż są tacy, którzy wierzą, że pederator jest naprawdę AKTYWNY, co dziwnym trafem podkreśla za każdym razem.
On jest jak Ci CEO wielkich firm -- w życiu zawodowym wielcy bosowie, a po godzinach lubiący być dominowani. BDSM i te sprawy ;-) Pedzian też oficjalnie pozuje na wielkiego macho, ale znaków jest zbyt wiele ;-)

Albo był i może zabrać głos ;-)Przyznaj się, że nie wpuścił Cię do piwnicy stąd ta gorycz!
![]()
Złamane serce musi boleć bardziej niż zerwany gwint.Albo był i może zabrać głos ;-)

Przyznaj się, że nie wpuścił Cię do piwnicy stąd ta gorycz!
![]()
Wiem, ale nie powiem !!!Albo był i może zabrać głos ;-)
Łoo Ty świnio!Wiem, ale nie powiem !!!
Dobra. Tak naprawdę byłem pimpem. Musiałem mu naraić 37 byczków 90 plus kilo w ostatnich 5 latach.Łoo Ty świnio!
Mało kto tak się stoczył przez freaki jak Jarosz i Turski. Jeden sędziuje gale, gdzie regulamin to tylko sugestia i zawodnicy sami mówią, że będą łamać, a drugi próbuje naśladować swojego Idola Borka...
Mało kto tak się stoczył przez freaki jak Jarosz i Turski. Jeden sędziuje gale, gdzie regulamin to tylko sugestia i zawodnicy sami mówią, że będą łamać, a drugi próbuje naśladować swojego Idola Borka...