Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem gdzie to wrzucić, więc wrzucę tutaj xD
Kto na to w ogóle wpadł
Mistrz kreatywności. Mi te przeróbki young vs now z tym dzieciakiem wyskakiwały już kilka dni temu. Ludzie przerabiali na postacie z sportu, muzyki, aktorów itd. Durniat ma taki zapłon, że dopiero na Trzech Króli będzie szukał szampana, puszczał fajerwerki i świętował nowy rok jak spojrzy w kalendarz.Pewnie Durniak.
Kto na to w ogóle wpadł
Jest nieśmieszny.O co chodzi w tym memie?

O chłopczyka z tego serialu TVP.O co chodzi w tym memie?
Kto na to w ogóle wpadł

Zacne wskazówki eksperta od wszystkiego
„paweł luźno na nogach” „paweł twardo na nogach”
Sprawdziłby się w narożniku niektórych naszych rodzimych fajterów![]()
Wyświetlenia mają pewnie przez frikow których zapraszają bo wątpię żeby turskiego ktoś normalny kto się interesuje mma tolerował.Ktoś kto serio ogląda? Ja pierdole.
Ktoś kto serio ogląda? Ja pierdole.
Wyświetlenia mają pewnie przez frikow których zapraszają bo wątpię żeby turskiego ktoś normalny kto się interesuje mma tolerował.
Mi się to gówno wyświetla na X..
Zacne wskazówki eksperta od wszystkiego
„paweł luźno na nogach” „paweł twardo na nogach”
Sprawdziłby się w narożniku niektórych naszych rodzimych fajterów![]()
Obraził się wąsaty.
Obraził się wąsaty.
Obraził się wąsaty.

Obraził się wąsaty.
Albo Marcoń trafił w czuły punkt ;>Może ma deal z oktagonie już świnia przebzydla
A o co wg chodzi? Ten Marcoń mu coś pocisnal?Albo Marcoń trafił w czuły punkt ;>
No z tym rimmingiem.A o co wg chodzi? Ten Marcoń mu coś pocisnal?
A skąd ten 125 letni Marcon to wie ?? Lizał mu dupę ?!? Dla kolegi pytam z plebani !!!No z tym rimmingiem.
Turski wygląda na fana lizania dupska i golden showera
A skąd ten 125 letni Marcon to wie ?? Lizał mu dupę ?!? Dla kolegi pytam z plebani !!!