Pierdololo branżowych dziennikarzy

Zauważyłem że jakiś zjaru z cichym nagle się obudzili i chcą robić strimy charytatywne traktując swoich widzów jak dziwki przy okazji.
A to dla kogo oni tego lajwa zrobili ? Że tak nagle i ochoczo wyszli z trumny.

Jaro to już dawno w czapkę wali portal, odkąd ma tą firmę z tymi podsłuchami chyba.

A to dla kogo oni tego lajwa zrobili ? Że tak nagle i ochoczo wyszli z trumny.

Jaro to już dawno w czapkę wali portal, odkąd ma tą firmę z tymi podsłuchami chyba.
Firmę z podsłuchami miał chyba wczesniej, toż to szpieg jest rasowy.

Nie wiem dla kogo bo nawet tam nie zaglądałem z racji tego co wyżej napisałem.

Sam fakt robienia jakichś lajwów po takiej nieobecności i wyjebce na widzów, nawet w najszlachetniejszym celu jest dla mnie poprostu śmieszny, tak jakby chłopaki chcieli pokazać że mogą coś zdziałać na większą skalę bo mają kanał na YT.

Taki jaru miał 300 osób jak robił regularnie, wyjebał się na widzów, zostało mu 50 osób i teraz wielka akcja charytatywna.

Nie chcę mieszać wątków i nie mam pewności kiedy to było, ale jaru już zrobił podobny numer, nie odpalał lajwa w chuj czasu, a tu nagle odpalił, by prosić o wpłaty dla kolegi na zrzutkę któremu się chata spaliła czy cos takiego.

Niczym alfons przychodzący do dziwki po procent.

Tak to chuj widzowie dupa cicho wyjebane a jak jest już live to wieczne narzekanie, a jak coś się stanie gdzieś u znajomych czy w okolicy, czy cokolwiek na co trzeba się zrzucać to już jest link, kochani widzowie itp itd. jak tak to odbieram.

Może błędnie, może nie, przemyślenia mam swoje.

Trochę się czepiacie. Bo gdyby nie jaru i kilku innych dziennikarzy to nic by się nie działo jeżeli chodzi o media branżowe w mma

Trochę się czepiacie. Bo gdyby nie jaru i kilku innych dziennikarzy to nic by się nie działo jeżeli chodzi o media branżowe w mma
Co niby się dzieje? Poza "redakcjami" nastawionymi na friki to na tych kanałach o MMA ląduje po kilka filmików miesięcznie. 5 minutowe wywiady z zawodnikami z których 4 minuty to nieśmiertelne pytania:
- Jak minęły przygotowania do walki?
- czy analizowałeś przeciwnika?
- co sądzisz o przeciwniku?
-jak wizualizujesz walkę?
- na gali walczy twój kolega Stefan, jak forma Stefana przed pojedynkiem?
Plus wywiady po walce w podobnym tonie.

Kurwa przecież to szkoda czasu kamery odpalać dla takiego materiału :beczka:

Polscy "dziennikarze" MMA nie mają: warsztatu, charyzmy a często nawet znajomości tematu o którym chcą rozmawiać
Sprawy nie ułatwiają zawodnicy, którzy w życiu nie przeżyli nic oprócz treningów, walk i stania na bramce, przeczytali co najwyżej instrukcje obsługi telewizora i są interesujący jak wiadro cebuli.

Jaru ma jakiegoś małolata do pomocy, a tak to typ zakłada podsłuchy, piszę druga książkę, powieść, dajta spokój

Co niby się dzieje? Poza "redakcjami" nastawionymi na friki to na tych kanałach o MMA ląduje po kilka filmików miesięcznie. 5 minutowe wywiady z zawodnikami z których 4 minuty to nieśmiertelne pytania:

Polscy "dziennikarze" MMA nie mają: warsztatu, charyzmy a często nawet znajomości tematu o którym chcą rozmawiać
Sprawy nie ułatwiają zawodnicy, którzy w życiu nie przeżyli nic oprócz treningów, walk i stania na bramce, przeczytali co najwyżej instrukcje obsługi telewizora i są interesujący jak wiadro cebuli.
Ja przynajmniej tak nie robię e wiadomo że czasem jest jakaś powtarzalnosc

:deniroclap:

Maciej nie w humorze.

4874ab34bf62e27c8222783fcee7179fe815687bb7f02759f88a07a8e23ecb7f.png

Maciej nie w humorze.
Nic dziwnego xDDD

Chłop się na muke teraz wpierdolił ostro. :beczka: :kis: :roberteyeblinking:

Wojna podjazdowa z KSW, Borek wyprzedaje kanał sportowy grekom, teraz mu zawineli jego nowych szefów i sponsorów. Chuj wie jak to się odbije na tych frikach i przepływie finansów.
Chwieją się wszystkie grunty na których stał, jest szansa że zaraz zostanie z niczym bo mosty popalone. I chuj bezrobotka albo przepraszanie się z ludźmi i wyprzedaż honoru i ego które jest dla niego tak cenne :eddieconspiracy::płacz:
Było szaleć tak Macieju ? :wow:

*Znając życie gdzieś się zaszczepi, ale chyba prime i największe granty z roboty znikną, jak wyjdzie kicha z frikami.

Nic dziwnego xDDD

Wojna podjazdowa z KSW, Borek wyprzedaje kanał sportowy grekom, teraz mu zawineli jego nowych szefów i sponsorów. Chuj wie jak to się odbije na tych frikach i przepływie finansów.
Chwieją się wszystkie grunty na których stał, jest szansa że zaraz zostanie z niczym bo mosty popalone. I chuj bezrobotka albo przepraszanie się z ludźmi i wyprzedaż honoru i ego które jest dla niego tak cenne :eddieconspiracy::płacz:

*Znając życie gdzieś się zaszczepi, ale chyba prime i największe granty z roboty znikną, jak wyjdzie kicha z frikami.
Jeszcze ma posadkę u Mariusza G.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, ja się nikogo nie czepiam tylko punktuje jego podejście do tematu.

Chłop 2 lata gadał o tym że wróci do regularności, zniknął na pół roku, wystawia teraz na kanale jakiegoś małolata i tu nagle bum, wielki powrót o live charytatywny, nie wiem na co bo nie sprawdzałem, nie ważne.

To jest uczciwe podejście do tematu?
Przez to co napisałem na ten temat wygląda to tak jakby Jaru przypominał sobie o kanale i swojej swego czasu dużej społeczności, dopiero gdy potrzeba na coś pieniędzy. Nie wnikam czy to dla niego na muzeum motoryzacji, dla kolegi na dom czy dla chorego dziecka.
Takie moim zdaniem cwaniackie podejście i tyle.

No ale co ona ma do fame? Przecież to zwykły random ze znanym pyskiem.
Szefem Maćka jest arapzor, pastewniak, biseks i pdf.

Dobra, nie doczytałem że pdfa i golasa też zabrali.

Ale się cieszę, bardzo kurwa dobrze.

Najlepiej jakby jakiś influencer, albo nawet ta cała lexy zjechała na puche, byłyby jaja jak berety, ale skończy się maksymalnie na zawiasach.
Ten cały budda przecież miał chyba grubiej, w tej samej sprawie a sobie śmiga po wolności.

No ale co ona ma do fame? Przecież to zwykły random ze znanym pyskiem.
Szefem Maćka jest arapzor, pastewniak, biseks i pdf.

Dobra, nie doczytałem że pdfa i golasa też zabrali.

Ale się cieszę, bardzo kurwa dobrze.

Najlepiej jakby jakiś influencer, albo nawet ta cała lexy zjechała na puche, byłyby jaja jak berety, ale skończy się maksymalnie na zawiasach.
Ten cały budda przecież miał chyba grubiej, w tej samej sprawie a sobie śmiga po wolności.
Budda wyszedł za kaucją, a może i sypnął resztę dlatego tylu wzięli..

Budda wyszedł za kaucją, a może i sypnął resztę dlatego tylu wzięli..
Nie musiał sypać tak naprawdę skoro te loterie są nielegalne, oni sami się wystawili na świecznik reklamując to i próbując być ponad prawem.
Co on mógł sypnąć " a boxdel i famę i islamu też organizowali" ?
W tej sprawie to tak za bardzo nawet nie ma się na co rozjebać bo wszystko jest w internecie jawne, zapisy wideo itp itd.

:cmgkeepgoing::cmgkeepgoing::cmgkeepgoing:jedynie śmiem wątpić w tą instrukcję obsługi telewizora. Tak to by się wszystko zgadzało.

Turski po tych doniesieniach o zatrzymaniach ludzi z FAME w dzisiejszym Oktagon live już mocno stonowany i starający się trochę odkręcić narrację, ktorą ostatnio uprawiał. Na początku programu już o Pudzianie jak gadali to bardziej w KSW. Od Jarosza też już zaczyna się dystansować, tłumaczy się, wyjaśnia mimo, że sam poddymiał w tym programie z nim. W oddali słychać było kwik świni odrywajej od koryta. Kozaczył a zaraz może się okazać, że freaki mocno podupadną i będzie musiał ucałować rękę Martina czy Wojka i prosić o robotę w KSW.

Nic dziwnego xDDD

Zawsze może iść w Pato stream i gejkow zapraszać np!!!

Back