Piłka nożna

18d87faf423075019aa026097dcd6d42.jpg

:crazy:

Jak typujecie dzisiejsze Gran Derbi? Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na Barcelonę, ale jako madritista, liczę na to, że ten mecz będzie przełomem dla Królewskich i wrócą do wygrywania w wielkim stylu. Nie ma co, jeżeli nie będzie remisu, to ten mecz będzie decydujący o mistrzostwie.
Mój typ (serce) to 2-2 lub 2-3 dla Realu, dużo zależy od formy Cristiano.

Nie przesadzałbym, że ten mecz decyduje o mistrzostwie. Barcelona w przedostatniej kolejce będzie jeszcze grała z Atletico. Rozum mi podpowiada, że w obecnej formie Messiego i Barcelony, katalończycy powinni wygrać 2:0/3:1. Ale wiadomo sercem za Realem i stawiam tak jak Ty @HubiSSJ3 2:2 lub 2:3 dla Realu. Mam nadzieję, że CR7 się w końcu wstrzeli. Piękny powrót Realu do formy by to był jeśli by dziś wygrali na Camp Nou.

EDIT: Hubi, jak to jest z weeb.tv? Zacinają tam transmisje? Czy raczej da się spokojnie obejrzeć cały mecz? Bo na takim meczu wole nie ryzkować darmowego Sopa i narażać się na jakieś lagi.

Last edited:
Będzie cieżko Panowie... Real od stycznia gra kupe, ale mam nadzieję, że wygrają swoja motywacją.

dziś jeszcze Liverpool - United o 14,30, zapomniałem o tym :cool:
potem Lech - Legia i na koniec Barca + Real, idę do biedy zakupy zrobić :beer:

Zarejestrowałem się na weeb.tv już z 3 godziny temu i do tej pory nie dostałem maila aktywacyjnego :(

Na weeb.tv zazwyczaj smiga bez zarzutów, chociaż ostatnio mają problemy i np. strona nie działa przez jakiś czas, czy zacina (ale to chyba wina mojego neta, któremu wieczorem coś się jebie i zwalnia obroty).

Nie przychodził mi ten mail z weeb.tv to wykupiłem premium na SopCascie. Teraz oglądam Liverpool - Man Utd i śmiga bez zarzutów, transmisja z Canal+ Sport po polsku.

Podaje link jakby ktoś chciał: http://sopcasthd.pl/

Back