Piłka nożna

Milik akurat waflował się z Gibraltarem:-) niech żyje Nawałka! kubeł na łeb znów by się przydał.

Brzyski jest dobry gdy jest w formie i złapie trochę pewności w grze. Niemniej jestem za tym żeby pokazał ile może dać tej drużynie.

Niezłe niespodzanki dziś: Cypr pojechał Bośnie, Czechy wygrały z Holandią i Islandia pojechała z Turcją.

a chcialem na City stawiac przed meczem... #madrybartek

remis najlepszy wynik, dla mnie takie szlagiery ktore nie dotycza United moga zawsze sie tak konczyc. :)

dzisiaj wypatruje malej niespodzianki od Stoke.

Barca dalej remisuje ze słabym dzisiaj Bilbao.

Munir i Pedro już powinni wpakować dawno gola, a Neymar siedzi sobie na ławce. Co warto jeszcze dodać to słabą prace arbitrów.

Diego Costa to przekozak... jesli tak polowe sezonu ugra to bedzie to jeden z najlepszych transferow do EPL. brawo Jose. :C

oby Falcao sie tak przyjal. chociaz troche!

Bayern dzisiaj bez formy,Roberto dostroił się poziomem gry do reszty drużyny.VFB jakby się nie przestraszyło,to mogło spokojnie coś wywieźć z Bawarii

1609748_666462686801394_8020422671653838329_n.jpg

"Jeśli gralibyście w niebie, umarłbym, żeby tam Wam kibicować".

Ciekawe jak będzie to wyglądało podczas meczu..

Costa zaczyna się dobrze spłacać , jak tak dalej pojdzie to po króla strzelców pojdzie i go Real zachce za 100 mln. Liczę ,że Falcao będzie też strzelał na zawołanie.

http://www.meczyki.pl/skroty/39340/legia_warszawa_slask_wroclaw_43.html

Nawet w naszej lidze zdarzają się bardzo dobre mecze :-)

Haha sadze, ze Realowi to wyjdzie bokiem "wymiana" Kroosa na Alonso. Szkoda, ze Xabi ma juz tyle lat. Jakby byl chociaz 2 lata mlodszy to bylby transfer majstersztyk. Ale i tak nie jest zle.

Rooneyowi tylko wystarczyło opaske w FPLu zabrać i już szaleje... Di Maria- za nim będę tęsknić najbardziej przez jeszcze wiele lat w Realu..

jestem ciekawy postawy united w tym sezonie.
na razie terminarz im sprzyja, ale to dobrze, bo potrzebują trochę czasu.
z czasem powinno być lepiej i wtedy przyjdą duże mecze...
qpr jeśli skończą sezon nad kreską to będzie sukces.

patrzac na ostatnie dwa mecze i sklady to nawet w kadrze go nie bylo, jakis uraz?

yep, Pippo chcial nim grac, ale skrecil kostke Fernando. co za pechowiec to jest, haha.

Back