Piłka nożna

:-) Oficjalnie: Morata w Juventus Turyn - 18 mln euro

Nieoficjalnie: Borini w Sunderland-14 mln funtów , Remy w Liverpoolu - 8 mln funtów

Z ta korea to od poczatku byl fake, normalnie tam pokazuja mundial tylko bez komantarza i z duzym opoznieniem.

18mlnow za Morate, ooooooooooooomg

obym sie pomylil, zycze Juve zeby on wypalil, naprawde, ale ta cena to jakis kosmos.

A ja myślę, że jak chłopak będzie grał systematycznie to goli nastrzela, umiejętności ma brakowało mu tylko pewności siebie.

Wystarczy internetu na dziś

Bs08M9mCYAEvEgl.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=O3X3778D5NA

Nie moglem ogladac mistrzostw ale widze ze nasi chlopcy dali czadu ! Jestem dumny z naszych orlow zdobyli mistrzostwa swiata i do tego pokonali Brazoli na slynnej Makarenie.

Nie, to podobno metro łączące terminale na lotnisku, Madryt niby był tylko przesiadką do kolejnego samolotu do Nicei. :)

Innego wyjścia raczej nie ma Khedira - Arsenal, Di Maria - PSG. Angel ma ponoć w PSG dostwać 8 mln euro na rękę ... przypomnę, że we Francji mają 75% podatek xD

Zapowiada się świetny skład na Elche czy innego potwora :-)

BtDAh0rCQAAN16n.png

Sky Sports: Ospina zostanie Kanonierem. 4mln funtów. świetny deal.

ładnie to się klaruje, fajnie jakby ten Khedira jeszcze przeszedł, Arsenal może namieszać

ahahaha, 'Arsenal moze namieszac', tylko mnie to smieszy?

co sezon takie zdanie ktos pisze, CO SEZON. :)

Oficjalka Jamesa będzie pewnie już dzisiaj. Ponoć już "wrócił" do Madrytu i tym razem to już nie przesiadka xD

Prezentacja ma być jutro o 13.

Dawać jeszcze info o Navasie i ewentualnie jakiś młody napastnik i git.

RM będzie teraz najczęściej wybieranym zespołem przez graczy FMa :-)

RM będzie teraz najczęściej wybieranym zespołem przez graczy FMa
lol.gif

nie grałem nigdy, za to kilka razy dostałem od nich propozycję pracy!!!

jak łatwo zgadnąć odmówiłem...:-)

Nikt nie komentuje "nowych" transferów ?

:-) Rodrigo (SLB) trafił do Valencii

:-) Krychowiak (5 mln euro !) do Sevilli

:-) Dejan Lovren za 15mln euro w Liverpool - rewelacyjne transfery w tym sezonie

:-) Vrsaljko (ulubieniec wszystkich graczy Football Managera :) ) w Sassuolo

:-) Geronimo Rulli (kolejny (ulubieniec wszystkich graczy Football Managera )w Realu Sociedad

:-) Vorm i Ben Davies w Tottenhamie

Ploty:

:-)Schneiderlin w Tottenham

:-) Połowa czołowych klubów angielskich chce wykupić niezadowolonego Sergi Roberto z Barcelony

:-) Xavi odchodzi z Barcelony

:-) Ospina w Arsenalu

:-) Drogba wraca do Chelsea

:-) Griezmanna do Tottenham/Monaco

Back