Piłka nożna

Evra za 2 mln !?!? stary nie stary ale grajek nie jest zły dziwi mnie to, ostatnio takie promo to chyba jak Barca oddała Ville do Atletico z 5 mln

BsF5PE4CUAAA4Da.jpg

Lewy w nowych barwach przed pierwszym treningiem w Bayernie, dzis ma oficjalna prezentacje i konferencje o godzinie 12

:-) Mandzukic odchodzi do Atletico Madryt, cena 22 mln euro

Transfer wyjawil na trwajacej własnie konferencji Bayernu Matthias Sammer

Matthias Sammer reveals: "There is a verbal agreement between FC Bayern, Atlótico Madrid and Mario Mandzukic."

"We want to thank Mario #Mandzukic for his performances at #FCBayern and wish him all the best for the future',,

Lewemu ubywa rywal o pierwszy skład.

Suarez przychodzi za około ~70mln, a Alexis odchodzi za około ~40mln.

Gdyby zamienić Neymara na Ronaldo to Barca miałaby na papierze najlepszy atak na świecie jaki można stworzyć.

Co do transferów Barcelony to ceny mogą się różnić znając ich zarząd ;P ;)

Morata do Juve za około 22 mln euro.

:-) FIFA odrzuciła Apelacje w sprawie Suareza, wychodzi na to, ze Barca bedzie musiała grac Pedro przez 4 miechy poki Urus nie wroci, do tego Suarez nawet trenowac nie bedzie mogł z druzyna FCB.

a tu Mandzu na testach medycznych w Atletico

BsMDsn9CEAAqrKb.jpg

1 dzien Lewego w FCB

Arsenal ma na dniach potwierdzić Debuchy, oraz jakiegoś talenta 20 letniego wypożyczyć z Atletico Manquillo.

do tego:

Tottenham->Bale->Real->Ozil->Arsenal
Liverpool->Suarez->Barcelona->Sanchez->Arsenal
Bayern->Kroos->Real->Khedira->Arsenal

pszypadek? nie sondze.

Pogba widziany w londynie. Chelsea deal? czy wakacje jakieś tylko?

Czyli Juve musi się jakoś odkuć finansowo po zakupie super napastnika z Madrytu xD

Cieszy mnie to, że Barca dwa razy odmówiła zakontraktowania Kroosa :-)

Gambit też się dzisiaj z tego śmiałem i znowu katalońskiej gazety pokazują jakim są gównem :D

Mam tylko nadzieje, że ktoś z madryckich gazet nie wpadnie na pomysł ,żeby to samo napisać o Rakiticu, ale raczej jestem o to spokojny,aż tak nisko nie upadną.

podobno RM zgodzil sie na transfer Angela za 47mln funciakow do United, lol.

BREAKING: Angel Di Maria could be on his way to the Premier League after Real Madrid accepted a °47.7m offer from Manchester United. #MUFC

Przesadzasz, zresztą masz wyjazdówke z tamtego sezonu

Arsenal+Away+13-14.jpg

Każda z tych 3 nowych przebiją tą.

Back