Piłka nożna

Ta fota co wrzucił aqua i podis :-)

The player of the tournament James Rodróguez poses with a fan.

BrS00VnCIAAvH9h.jpg

@FaraOn Wielki

Po pierwsze to temat piłka nożna. Po drugie co w tym dziwnego,że jest temat hyde park?

A ja czytałem, że jest bliski miesięcznego wypożyczenia do niezrzeszonego w FIFA klubu z Kosowa - Hajvalii

"Możemy zaoferować Liverpoolowi 30000 • za wypożyczenie i 1500 • miesięcznie dla Suóreza, na tyle nas stać".

A tak poważnie, to o tym, że jest dogadany media piszą już od jakiegoś czasu, były nawet plotki, że zerwał negocjacje. Ale napisać, że jest już piłkarzem Barcy to tak jak napisać, że Kroos będzie grał dla Realu. Niby blisko, ale jeszcze nie oficjalnie xD

Qatar Airways i Nike na klatce, UNICEF na tyłku, BEKO na rękawie i Intel od wewnątrz. Koszulka Baróy 2014/2015 :-) MedQueUnClub

jeszcze napis na gumce od majtek Neymara i hajs się zgadza xD Jednak wiceprezydent Barcy wyznał, że 5 sponsorów na koszulce wystarczy :-)

BrYWLtGCMAI7dtK.jpg

Ze skrajności w skrajność, ale rozbudowa Camp Nou za darmo nie powstanie, a Messiego nie chcieli sprzedać szejkom więc pozostało załatwianie dużej kasy za reklamy.

Alexis zostaje w Barcie. Lucho nawrócił się oglądając jego wyczyny na mundialu.

Serio myślicie, że Alexis zostanie? Wg mnie odejdzie, 80 mln za Suareza + 35 za Cuadrado + obrońca to jednak spory wydatek. Zresztą Zubizaretta powiedział, ze mają oferty za Sancheza i jego przyszłość jest niejasna ... a Pedro ponoć nie na sprzedaż xD

Z tą klauzulą o nie gryzieniu to niezłe jajca :-)

O Lallanie to już pisałem z tydzień temu, że przechodzi do Lpoolu, więc to żadna niespodzianka, to tak jak dzisiejszy transfer Costy.

Skoro Sanchez zostaje to na wuja Suarez? Wg mnie odpuszczą Urugwajczyka. A Cuadrado obowiązkowo muszą wyrwać. 34 mln euro za takiego zawodnika to prezent. Pedro raczej odejdzie, do tego Tello, nie wiadomo co z Alvesem. Wielkich kokosów z tego nie będzie, ale zawsze coś.

Chelsea Football Club can confirm an agreement has been reached with Atletico Madrid for the transfer of Diego Costa.

Bum!

Francuski obrońca Newcastle United, Mathieu Debuchy będzie kontynuować karierę w Arsenalu Londyn • doniósł angielski dziennik • Daily Star • . Kluby uzgodniły kwotę transakcji reprezentanta Francji po mistrzostwach świata 2014 w Brazylii na 12 milionów funtów.

chujowo. bo to oznacza że nici z Auriera.

a Wenger mógł go mieć te 2 lata temu, jak przechodził za 5 mln do Newcastle, to odpuścił transfer... a teraz za 12 go bierze 2 lata starszego

http://sport.wp.pl/kat,86078,title,Absurdalne-zarzuty-wobec-Laskowskiego,wid,16729203,wiadomosc.html?ticaid=113033

Poprawność polityczna strzela sobie kolejny raz w głowę :-)

ciekawe... Sanchez podobno pragnie do Arsenalu, a Barcelona pragnie go ojebać Liverpoolowi jako część transakcji za Suareza

Ja jako wieloletni kibic Arsenalu jaram się Sanchezem po tym co pokazał na mistrzostwach, tylko żeby to nie był syndrom Arshavina :-)

Grał chujowo w Barcelonie, ale to przez zjebaną taktyke Barcelony, a nie przez problemy zawodnika, w tym sezonie Sanchez wymiatał

Ja mam nadzieję, że Sanchez zostanie i Enrique go ustawi dobrze i będzie grał tak jak potrafi najlepiej.

Ostatni sezon miał lepszy niż wcześniejsze i dawał rady wtedy, gdy Messi był kontuzjowany. Póki co zarząd wysłuchuje oferty, ale odejście Alexisa jest możliwy tylko wtedy, gdy transfer Suareza będzie dopięty.

Illarra za 38 milionów, a teraz Kroosa za 25. Widać można zrobić zajebisty transfer za małą kasę, a Kroos nie powtórzy akcji vel. Lewandowski.

Teraz jeszcze Falcao i Hames, szkoda Di Marii, ale sam nie jest bez winy.

Back