Piłka nożna

"Podryw na śpiwora" - czyli Arsene na plaży w Brazylii :-)

174612.jpg

BrIzDuiIYAAH31m.jpg

BrFSB6kIIAAfAX2.jpg

BrFZFb7CcAIySq8.jpg

juz Internet buzuje jak to Arsene'a na plazy lezy (to zdjecie jest kurwa mega, haha), a United i reszta z transferami lata. ach ten Francuz! :)

Jeden z najbardziej wiarygodnych ekspertów - Francois Pinet - podał informację, jakoby Arsenal pozyskać miał Alexisa Sancheza z Barcelony oraz Morgana Schneiderlina z Southampton. Pracujący obecnie dla "Tele Mundial" dziennikarz w przeszłości jako pierwszy obwieścił transfery Oliviera Girouda i Laurenta Koscielnego do Arsenalu, oraz kilka innych wielomilionowych transakcji.

Spekuluje się, iż łączna kwota tych dwóch transferów wynieść ma 42 miliony funtów.

Jeden z najbardziej wiarygodnych ekspertów - Francois Pinet - podał informację, jakoby Arsenal pozyskać miał Alexisa Sancheza z Barcelony oraz Morgana Schneiderlina z Southampton. Pracujący obecnie dla "Tele Mundial" dziennikarz w przeszłości jako pierwszy obwieścił transfery Oliviera Girouda i Laurenta Koscielnego do Arsenalu, oraz kilka innych wielomilionowych transakcji.

Spekuluje się, iż łączna kwota tych dwóch transferów wynieść ma 42 miliony funtów.

oby prawda. czyżby właścicielom Arsenalu w końcu otworzył się worek z pieniędzmi na transfery? Z tego co wiem to stadion już chyba spłacony, więc kasa powinna być. Go Go Gunners! Czekam na poważne trofea już chyba od 2002 roku.

Taa, sprzedać sancheza, jednego z najlepszych graczy zeszłego sezonu.. Ale oni mnie juz wkurwiaja z tymi transferami

Niby jeden z najlepszych, ale kasę na Lucho muszą jakoś zdobyć. Kataloński Sport pisze, że już są dogadani z Suarezem i teraz mają zaproponować 30 mln + Alexisa + zmienne.

Wiarygodne źródła podają, że Real rozważa możwliość wymiany na lini Madryt- Monaco. Morata i Illiarra za Falcao i Hamesa xD*

*jołk

I dobrze, niech Real kupi Falcao a Barca Suareza i będzie ciekawie. Ciekawe co z Di Marią, czy będzie chciał odejść bo jego deklaracje są dwuznaczne. Jeśli odejdzie to w jego miejsce TYLKO i WYŁĄCZNIE James Rodriguez.

z tt Piotr Koźmiński • @UEFAComPiotrK

Bohater wczorajszej nocy, James Rodriguez: "W Hiszpanii trochę bardziej od Barcelony podoba mi sie Real". No to chyba znamy jego przyszlosc.

Mam nadzieję, że kiedyś trafi do Realu.

Po wczorajszym meczu to wykopują wywiady nawet z 2010 roku jak to marzy mu się, żeby kiedyś zagrać razem z Ronaldo, nawet czytałem, ze jego matka modli się o to, żeby Hames założył białą koszulkę Realu z 10-tką na plecach xD

Gambit tylko, że agentem James'a jest Jorge Mendes, menedzer Ronaldo, wiec ma prostą drogę do Realu;)

Gaara szejki to nie pępek świata, jak piłkarz będzie chciał odejść to go sprzedadzą, pewne jest to, że na nim dobrze zarobią.

czy ja wiem czy zarobia dobrze? nie byl wcale tani jak przechodzil do Monaco. podobno cena teraz to ~55mln euro, zaplacili 40, bez wiekszej przebitki. :)

podobno ma odejsc z Monaco, tak sie mowi, a kwestia czy go puszcza raczej nie jest wazna, bo niewolnika nikt z niego nie bedzie robil.

Ja nie wiem w co wy wierzycie, jak będą chcieli, żeby został to i tak zostanie, jebna taką kasę na stół, że się nawet zastanawiać młody nie będzie

Gaara tutaj dużo od niego zależy i czy bardziej zalezy mu na kasie czy granie w największych klubach na świecie, na pewno ma jakiś cel, marzenia itp. Jak mówiłem decyzja należy do niego.

PS ja mogę się Gaara z Tobą zalożyć o vodke, że koleś odejdzie z ASM do Realu w przeciągu 2 - 3lat ;)

Ja się z tym nie zgadzam, bo jak ktoś podpisuje kontrakt i zobowiązuje się go wypełnić, to nie może sobie ot tak chcieć przejść do innego klubu, oczywiście jeśli nie stanie się nic niespodziewanego. Poza tym, jeszcze trochę i Monaco czy psg pilkarsko będą na poziomie tych najlepszych klubów

Gambit serio? co w tym szalonego, liga z 2 drużynami znowu... nuda.

Arsenal pospłacał się, Wenger apetyt uruchomił Ozilem w tamtym roku, więc myśle, mam nadzieje, że te transfery 2 dojdą do skutku - do tego jeszcze Aurier, Ochoa/Opsina. no i może jakiś typowy napastnik, ale myśle że Wenger aż tyle kasy nie wywali w 1 okno, ewentualnie, jak będzie trzeba zastępować sprzedawanych graczy typu Vermaelen czy Cazorla to może wtedy coś jeszcze ciekawego się wydarzy.

Gaara, a co to ma do tego że ty sie z tym nie zgadzasz?:D lol
a) każy kontrakt można zerwać

b) kontrakty zawierają klauzule dzięki którym można wykupić piłkarza.
Monaco czy psg pilkarsko będą na poziomie tych najlepszych klubów
no tak jeszcze z 50 lat, niech chociaż raz LM wygrają...

PS Mam wrażeni, że po prostu nie chcesz żeby tylko trafił do Realu i tu CIe boli;)

BrSmG2KCUAAkRYz.jpg

huehue;)

Gdyby James poszedł do Realu, to może Wengerowi by się udało Di Marie po cenie wyciągnąć :-) marzenia

W temacie o mundialu napisałem, że Folrek szykuje pakiet z Monaco xD Chociaż na obecną chwilę to niech on sobie jeszcze pogra we Francji. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja z Fideo i Isco.

Mayhem, dla mnie możliwa konfrontacja El Tigre z El Pistolero w tej jak powiadasz nudnej lidze to jest coś szalonego.

Każdy kontrakt można zerwać? Od kiedy. Tylko klub może zerwać kontrakt, a nie zawodnik. Nie wszystkie kontakty zawierają klauzulę, to nie Hiszpania. Polityką transferowa realu się nie interesuję. Co ma wygranie lm do tego?

Porto niedawno wygrało LM i co z tego? to znaczy że jest potęgą? Monaco też grało w tym finale i co to zmieniło klub nagle upadł i dopiero teraz się podnosi :-)

Plotki:

Thomas Vermaelen przejdzie z Arsenalu Londyn do Manchesteru United za 11 mln funtów.

Radamel Falcao jest w Madrycie gdzie finalizuje kontrakt z Realem Madryt.

Back