kolejny stek bzdur i pisanie nieprawdy. Hang ładnie się stara, jak tak dalej pójdzie to może dostanie angaż w jakiejś Gazecie której nazwy nie wypowiem. Tam jest prezentowany ten sam tok rozumowania oparty na kłamswach, pomówieniach ogólnikowych wrzutach.
Stadion w BDG nie byl przystosowany do meczu tej rangi i to mówiła nawet policja parę dni przed zawodami. I Co tam też takiego wielkiego się stało? Poszła jakaś brama, trochę płota, kibice pobiegali po bieżni i po murawie, nawet nikt sobie w ryj nie dał. Skandal normalnie. I nie wiem jak w Warszawie ale w Poznaniu za wszystkie szkody zapłacili KIBICE, nie klub. Więc nie wiem znowu o jakich strachach mówisz? Nie popieram tego oczywiście(muszę to powiedzieć byś za chwilę nie włożył mi w usta tekstu którego nie powiem) ale nie widze z ajkiego powodu był później ten cały ból dupy w PL. Mecz w Bydgoszczy a po meczu zamknięte stadiony w PŃ i Wawie. Gdzie tu sens i logika? Zbiorowe karanie widać nadal jest modne.
No tak bo na stadionach to przez 90 minut lecą kurwy i wyzwiska. No łapy opadają na Twoje komentarze. Wiadomo, że stadion to nie teatr a dzieciaki takie słowa słyszą i na podwórku i w przedszkolach a nazwywanie rodziców którzy idą z dzieciakami, debilami pozostawie bez odpowiedzi bo zwyczajnie szkoda mi klawiatury. gdy będziesz miał dzieciaki to licze, że będziesz konsekwentny i zakarzesz im oglądania TV, chodzenia do szkoly bo tam też są brzydkie słowa! Niech Każdy sobie to przeczyta i wyrobi temat na Twoje bądź moje zdanie.
I wcale nie chce wybielać kiboli. Bo jest kibol i kibol, Kibol który da Ci w ryj gdy spotkacie się w starciu i kibol który zajmuje się domami dziecka, spotkaniami z kombtantami itd. To środowisko jest tak rozległe, że te ogólnikowe stereotypy których ty uzywasz są zwyczajnie krzywdzące. Już widzę Twój ból tyłka gdyby w mediach zaczą się pojazd na ludzi związanych z MMA. Walki w klatkach, dzicz, zwierzęta. kopanie po glowach, brutalność, krew! To nie sport, to bandyckie zachowanie, zakazać - Twój tok myslenia.
Co ma Radwańska do tego? To, że jak gdzieś zagranica ciśnięci są rodacy to nikt japy nie otworzy(nie to żebym za nią przepadał) a gdy na stadionie pojawia sie transparent dotyczący chamskich litwinów to wszyscy przepraszają jak leci. Po grillowaniu drugim ulubionym sportem narodowym w Polsce jest przepraszanie. Nikt za to nie przeprosił. Czy ktoś przeprosił za litiwnów krzyczących "Polska kurwa" podczas hymnu? Nikt nie przeprosił. Była sraczka w mediach za oprawę "jihad Legia" a nikt kurwa nie przeprosił za oprawę z sierpem i młotem Hapoelu itd, itd.
Ku końcowi, chcesz, to pij sobie piwo z kim chcesz. Mnie do takich bratań nie ciągnie i nie widze w tym nic ciekawego by iść rmie w ramie i pic piwo z kibicem innej druzyny przed meczem. Jara Cię klimat piknikowych trybun, spoko Twoja sprawa tylko nie próbuj mnie przekonywać że to jest lepsze;)
A i nie jestem ani dzieciakiem, ani gówniarzem ani jakims internetowym chuliganem. O taki ze mnie zwykły kibic którzy chodzi na mecz i poprostu piszę to co widze lub to co wiem w czym się orientuje. Nikgo nie staram się na siłę bronić i wybielać. Próboję tylko odeprzeć bezpodstawne, kłamliwe ataki. No to by było na tyle:)