Piłka nożna

A co powiecie na ten strzał?

umtiti-goal-tottenham-vs.-lyon-europa-league.gif

Dla hardcorowych:

14:30 City-Chelsea

20:45 Milan-Inter

A tam podniecacie się byle czym :]

Papiss Cisse pierdzielnął Borucowi siekiere, cyba zeszły sezon mu się przypomniał ...

Lampard do przewidzenia uderzył, ale i tak ładnie Hart obronił tę pakietę. Zero pierdolenia w środku pola tylko pod polem karnym wszystko się dzieje, to jest to:-)

David Luiz cały czas łamie linie spalonego, zaraz będzie brama Kuna.

niech cfc sie spieszy, bo remis potrzebny. :)

Gotze na szpicy w bvb, haha, mistrz Niemiec z dwoma napastnikami, smiechu warte. jesli juz tego calego Schiebera mozna napadziorem nazwac.

Przed rundą wiosenną wszyskie media zgodnie spuściły się nad Legią i już ją ukoronowały. Legia tym czasem przegrywa w Kielcach a Kolejorz gromi 4-0 chorzowski Ruch i strata do lidera wynosi juz tylko 1 punkt. Zabawa zaczyna się od nowa.

Weszło już ma ból dupy i domaga się kary dla Teodorczyka :D Haha. Tasowanie pod Legię trwa nadal :D

Piękna sprawa. Lech powoli wchodzi na tron, Korona się podnosi, a Cracovia mam nadzieję wróci do Ekstraklasy :)

Weszło mnie zaczyna wkurwiać. Szkoda, że nie napisali, że dwóch piłkarzy z Legii tj. Łukasik i Radović też się wykartkowało specjalnie przed meczem w Pucharze Polski z Olimpią Grudziądz.

@Comber:-)
Przecież wykartowali się na lige a nie na puchar...
Rado i Furman wychodzą w pierwszym składzie z Olimpią z tego co widze

Bale to bestia - strzelił chyba 7 czy 8 bramek pod rząd dla Spurs (nie wliczając jednej bramki Dembele w LE z Lyonem) - koleś jest przekozakiem

A tymczasem Legia przegrywa do przerwy z Olimpią 0-1.

Jeśli Guardiola kupi Bale'a do Bayernu, to będą nie do zatrzymania : )

w zasadzie to już cieszyłem się z cennego punktu dla west hamu, gdy bale wystrzelił...:-)

piękny gol, szkoda tylko, że przeciw młotom...

ciężka walka o utrzymanie czeka, a najbliższy terminarz mało przyjazny.

30 punktów 11 kolejek do końca...

jest ciasno w dole tabeli, 37-38 punktów powinno dać miejsce nad krechą...

edit:

barca wygra 2-1.

To jest jeszcze Robben z lewą nogą. Co do dzisiejszego meczu to wiadomo już kto go będzie komentował? Mam nadzieje, że Laskowski.

Mam nadzieję, że Real wygra, a Kaka wyjdzie w pierwszym składzie zamiast Di Marii, bo 25 strat w jednym meczu to trochę za dużo.

Robben w ostatnich meczach grzeje dupsko na ławie, chociaż z Werderem zagrał świetnie, ale to pewnie sportowa złość go chwyciła :]

Ciekaw jestem czy Bale zostanie jeszcze na jeden rok w Spurs jak Ci awansują do CL

@Yazz

West Ham jest chyba i tak najwyżej z beniaminków, więc raczej jakoś sobie poradzą, chociaż rzeczywiście zrobiła się ciasnota bo jak teraz patrzę to Stoke z 10 miejsca ma tylko 9 punktów nad kreską.

Reaktywacja Kaki? Czyżby kolejna południowoamerykańska telenowela?

ba6b5abefb229681349d5711c83b431a_large

Jak dla mnie za to co zrobił Alba pod koniec połowy powinny być nakładane kary na parę meczów.

Za takie coś powinien wbiegać Jose Aldo na boisko i wypłacać low kinga, żeby się nauczyli definicji bolącej nogi.

Wiadomo jak gra Arbeloa i widać, że gracze Barcelony mają na niego "ochotę", przecież akcja Messiego gdzie perfidnie odrwaca się do tyłu patrzy gdzie jest Arbeloa i ładuje się na niego plecami by później paść jak rażony piorunem była jeszcze lepsza od Alby bo chyba z 5 metrów od sędziego ... dziwny pomyłs na grę ma ta Barcelona :]

Back