Piłka nożna

Chelsea u siebie z Sparta 0:1 ... To co oni grają w ostatnich meczach to naprawdę nie jest za ciekawieee...

Tak to jest ciekawy sposób... Tylko wypłaciłem ostatnio kase i szkoda, że tylko za 10zł na każdy mecz, ale zawsze to coś :)

A dlaczego Polsat Sport nie transmituje już Europejskiej Ligi zawsze i TV4 chyba było transmitowane

Polsat nie transmituje w tym sezonie Europejskich Pucharow, po za meczami SLASK VS. Hannover

Reina hahaha ;D Lpool - osobiscie moj ulubiony klub spoza Polski ; ]

@Piskorz

TVN poprostu wykupił prawa na LE i przez najbliższe dwa lata albo trzy oni będą puszczać Lige Europejską.

Ja tam w lidze angielskiej mam romanse z kilkoma drużynami - Liverpool, Everton, Newcastle, Tottenham no i teraz Southampton jeszcze. Nie wiem jak to wszystko uczciwie podzielić, zwłaszcze, ze co jakiś czas pojawia się nowa fascynacja :]

jeszcze 2 :-)

Gambit, ja kilka lat temu byłem "kibolem" (znającym jedynie nazwy klubów i kilku zawodników). "Kibicowałem" wtedy Man United, Arsenalowi, Chelsea, Milanowi, Interowi, Barcelonie, Realowi, Liverpoolowi, także z Tobą tak źle nie jest. :D

Ten mecz mi wynagrodził wczorajszą nudę w LM. Mają jeszcze 30 min na strzelenie decydującej bramki.

"Czort na miotle" może ustrzeli hattricka.

Suarez to wg mnie obok Falcao najlepszy napastnik globu, przyjemnością jest patrzyć na jego grę.

Jeśli ktoś powie, że wczoraj gracze Milanu biegali jak dzicy to to co dzisiaj wyprawiają zawodnicy The Reds przechodzi wszelkie pojecię - niesamowite serducho :-)

kaesdablju: kilka lat temu, tzn wtedy kiedy byles w podstawowce czy kiedy? bo masz 16 lat kolego

kurwa, szkoda, ze tak daleko ten rewanz z Realem, w takiej formie mogliby przyjechac na OT. bez CR'a nie istnieja, ale nie myslalem, ze az taka padaka.

Ronaldo wchodzi na boisko. Ciekawe czy zmieni obraz gry. Real gra taki piach, że szkoda pisać. Mają takich piłkarzy, a takie Deportivo uczy ich jak grać w piłke.

no i ugrali cos, 3 punkty sa wiec spoko, ale taka forme moga utrzymac do meczu z diabłami. :)

Ale bramę strzelił Rafael :-)

3252.gif

Back