Ja tam w lidze angielskiej mam romanse z kilkoma drużynami - Liverpool, Everton, Newcastle, Tottenham no i teraz Southampton jeszcze. Nie wiem jak to wszystko uczciwie podzielić, zwłaszcze, ze co jakiś czas pojawia się nowa fascynacja :]
Gambit, ja kilka lat temu byłem "kibolem" (znającym jedynie nazwy klubów i kilku zawodników). "Kibicowałem" wtedy Man United, Arsenalowi, Chelsea, Milanowi, Interowi, Barcelonie, Realowi, Liverpoolowi, także z Tobą tak źle nie jest. :D
Suarez to wg mnie obok Falcao najlepszy napastnik globu, przyjemnością jest patrzyć na jego grę.
Jeśli ktoś powie, że wczoraj gracze Milanu biegali jak dzicy to to co dzisiaj wyprawiają zawodnicy The Reds przechodzi wszelkie pojecię - niesamowite serducho :-)
kurwa, szkoda, ze tak daleko ten rewanz z Realem, w takiej formie mogliby przyjechac na OT. bez CR'a nie istnieja, ale nie myslalem, ze az taka padaka.
Ronaldo wchodzi na boisko. Ciekawe czy zmieni obraz gry. Real gra taki piach, że szkoda pisać. Mają takich piłkarzy, a takie Deportivo uczy ich jak grać w piłke.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.