Piłka nożna

ostatni raz west ham sześcioma golami wygrał w 2012 !!!!!
jeszcze na starym obiekcie, przeciwko brighton.
też w championship.

teraz sześciu różnych zawodników strzeliło po golu.
pierwszy raz w historii.

za tydzień milwall.
nic gorszego w piłkę nożną nie może się wydarzyć.
w londynie.

Myślałem że jak Lewy wbije do USA to jego koniec w mediach, a TVN 24 nawet 2 newsy potrafi napisać jednego dnia. Z drugiej strony co się dziwić jak dziś oprócz Zielinskiego i Światek w kryzysie my jako nacja nie istniejemy praktycznie w mainstreamie sportowym / sorry siatkarze i żużel/

też w championship.

pierwszy raz w historii.

za tydzień milwall.
w londynie.
Obczaj książkę ,,Ja kibic" fajnie opisuje klimat Londynu i rywalizację Milwall z West Hamem

też w championship.

pierwszy raz w historii.

za tydzień milwall.
w londynie.

Na tym wątku głównie leci świetny film Hooligans. Trochę zjebali, że dali Eljana Wooda jako głównego bohatera :lol:

Chelsiaki to dziś topka ofensywna Europy, problem w tym, że obrona to trochę miejsce spadkowe.

AFC i Chelsea chętnie zamieniliby się na atak i obronę między sobą.

Znowu chcesz rozjechać temat internetowy chuliganie i będziesz płakać, że ty tylko odpowiadasz. Zamknij pizdę, bo już mam dość tego waszego pierdolenia w tym temacie.
No właśnie zacząłeś rozpierdalać temat internetowy lamusie skoro zwrócenie uwagi na fakty Cię boli :fjedzia:

Na k.com powoli zaczynają kumać że pójście w sezon Madueke i Saką to tragedia. Ja już wiedziałem o tym w maju. :beczka:

Arda Guler top. chuj mnie obchodzi ego tych makaków, trzeba stworzyć system pod niego. To jest bardziej dynamiczny Ozil. A i wypierdolić Mourinho jak się nie rozmyśli z robienia z niego cofniętego pomocnika z "upływem lat" bo teraz Guler gra tam gdzie jest najlepszy.

Jak Afc drugi raz z rzędu ugra mistrza na rzecz City z Hallandem,Cherkim ,Doku, Semenyo,Foden,Enzo Fernandez i reszty tego składu grając w ofie głównie havertzem,madueke i saką to naprawdę pomyślałbym o jakiejś trybunie jego imienia i 5 pomników ze złota :beczka:

Myślałem że cuhna-mbuemo- sesko to będzie nowe otwarcie dużego United, a to powoli zaczyna przypominać czasy 8-15 United.
Przeklęty jest ten klub.

Czyżby to był znów ten sezon gdzie United i Tottki skończą na 15 i 17 zobaczymy.

Co do Tottkow jeszcze to tam Richarlison trafił do klubu kokosa , więc za bramki na dobrą sprawę odpowiada tylko Solanke i Marmoush. Nic dziwnego, że do tej pory są bez gola w PL.

Oni naprawdę są w potężnej dupie.

Dominic Calvert Lewin jedyny piłkarz w obecnej Premier League który ma strzelone gole w 11 sezonach w tej lidze.

Ciekawe czy Mbappe i Norweg ją kiedyś wygrają. Myślałem kiedyś że będą ją mieć na luzie nawet po 3 na półce, ale już taki pewny nie jestem. Czas płynie a tu nadal im nie przyznali.

Przypominam że Mbappe w grudniu to już 28 latek.

Ale wysyp pizdeuszy błagających o Złotą Piłkę. Rok żebraków :DC:

somebody-get-these-beggars-out-of-here-the-odyssey.gif

Największy stadion w Europie zasługuje na wiele finałów.

:conorsalute:

Ciekawe czy Mbappe i Norweg ją kiedyś wygrają. Myślałem kiedyś że będą ją mieć na luzie nawet po 3 na półce, ale już taki pewny nie jestem. Czas płynie a tu nadal im nie przyznali.

Przypominam że Mbappe w grudniu to już 28 latek.
Messi w wieku 39 lat grał lepszy turniej od młodego Mbappe, póki co słabo to wygląda.

Dla mnie trochę śmieszne będzie jak era Norweg- Mbappe skończy bez ani jednej ZP, ale nie takie człowiek wałki już widział.

Moim zdaniem tu jest wygrany ZP- Norweg, Mbappe,Olise,Kane, Kvara,Vitinha,Yamal/ ma potezny hype u głosujących/

Jeszcze taka mała gwiazdka przy David Raya i Declan Rice ale nie ma szans aby ją wygrali choć nie byłoby to zbrodnia.

Last edited:
Najmłodsi już mają United za średniaka

JJ Gabriel, the 15-year-old prodigy nicknamed “Kid Messi”, has unexpectedly asked to quit Manchester United.

In a move that has left United shocked and is almost unprecedented, Gabriel – whose full name is Joseph Junior Andreou Gabriel – has sent formal notice that he wishes to cancel his registration at the club with immediate effect to become a free agent.

Back