Piłka nożna

HReAlKBW0AIy7vC

Czego się niby wypierałem? Co Ty pierdolisz gościu?
To że kibicuję ŁKS od 98 roku znaczy, że całe życie muszę chodzić na mecze? A jak nie chodzę to znaczy, że nie jestem kibicem? :DC:

Nie chciałem, długi czas się wstrzymywałem, bo sam z @QŃ. miałem długi spór o definicje kibicowania czy bycia fanem, bo się z nim nie zgadzam, że te pojęcia oznaczają chodzenie na stadiony zawsze, może kibic bardziej powinien być utożsamiany, natomiast fan absolutnie nie. Ale byku, przegrywasz te (to? nie wiem kurwa @Miskatonic) starcie, szczególnie że dość mocno osobiście reagujesz na zaczepki, a nawet jak kolega wyżej dwa razy obiektywnie się słusznie w końcu wtrącił w Waszą dyskusję (dość rynsztokową nomen omen), co i tak te trwało zbyt długo, to reagujesz do niego w chamski sposób. Szczególnie, że pierwszy raz kulturalnie zwrócił uwagę, się zwróciłeś bardzo chamsko, drugi raz odpisał to samo bardzo grzecznie i miło, rzekłbym że nawet zbyt uprzejmie, a Ty nadal te zachowanie kontynuujesz. Nie tędy droga byku, fajnie że chcesz pogadać o piłce i bronisz swojego (tak nie trzeba jak coś chodzić na mecze, żeby być fanem jakiegoś klubu, od taka kultura piłki nożnej że sport globalny) ale musisz trochę zluzować. Szczególnie, że powodem mojej reakcji jest to, że sam zaczepiłeś @QŃ. a potem się dziwiłeś, że się przypierdala, tak na szybko, nie chce szukać cytatów bo to ostatnie dwie strony, każdy ma to na świeżo. Żeby nie było, od kilku lat nie po drodze mi z Legią, ale jestem daleki od kibolskich klimatów więc mogę kogoś nie lubić, ale warto nie być zacietrzeźwionym.

Nie chciałem, długi czas się wstrzymywałem, bo sam z @QŃ. miałem długi spór o definicje kibicowania czy bycia fanem, bo się z nim nie zgadzam, że te pojęcia oznaczają chodzenie na stadiony zawsze, może kibic bardziej powinien być utożsamiany, natomiast fan absolutnie nie. Ale byku, przegrywasz te (to? nie wiem kurwa @Miskatonic) starcie, szczególnie że dość mocno osobiście reagujesz na zaczepki, a nawet jak kolega wyżej dwa razy obiektywnie się słusznie w końcu wtrącił w Waszą dyskusję (dość rynsztokową nomen omen), co i tak te trwało zbyt długo, to reagujesz do niego w chamski sposób. Szczególnie, że pierwszy raz kulturalnie zwrócił uwagę, się zwróciłeś bardzo chamsko, drugi raz odpisał to samo bardzo grzecznie i miło, rzekłbym że nawet zbyt uprzejmie, a Ty nadal te zachowanie kontynuujesz. Nie tędy droga byku, fajnie że chcesz pogadać o piłce i bronisz swojego (tak nie trzeba jak coś chodzić na mecze, żeby być fanem jakiegoś klubu, od taka kultura piłki nożnej że sport globalny) ale musisz trochę zluzować. Szczególnie, że powodem mojej reakcji jest to, że sam zaczepiłeś @QŃ. a potem się dziwiłeś, że się przypierdala, tak na szybko, nie chce szukać cytatów bo to ostatnie dwie strony. Żeby nie było, od kilku lat nie po drodze mi z Legią, ale jestem daleki od kibolskich klimatów więc mogę kogoś nie lubić, ale warto nie być zacietrzeźwionym.
Gdzie ja go zaczepiłem? Może wróć kilka stron wstecz i sprawdź kto zaczął się pruć o GKS w pucharach gdzie ja tylko wyraziłem swoje zdanie co do tego, że wolę ich zobaczyć zamiast L, a kolega z Warszawy nie może przepalić tego tematu i go boli dupa.
Co do reszty urojeń to nawet szkoda komentować znowu bo chłop sobie coś wymyślił, że jesli napisałem,, mój ŁKS" to znaczy że aktywnie uczestniczę w życiu kibicowskim

Gdzie ja go zaczepiłem? Może wróć kilka stron wstecz i sprawdź kto zaczął się pruć o GKS w pucharach gdzie ja tylko wyraziłem swoje zdanie co do tego, że wolę ich zobaczyć zamiast L, a kolega z Warszawy nie może przepalić tego tematu i go boli dupa.
Co do reszty urojeń to nawet szkoda komentować znowu bo chłop sobie coś wymyślił, że jesli napisałem,, mój ŁKS" to znaczy że aktywnie uczestniczę w życiu kibicowskim
@QŃ.
Zobacz frajerze Monaco drugim skladem wygrywa na PSG
,,drugi skład"
:pociesznymirek:

nie wiem, udało się napisać z 5-6 postów bez Waszej kłotni w międzyczasie co jest trudne ostatnio, to jakoś uznałem że tym postem go sam wywołałeś. Tak jak pisałem wcześniej, zbytnio nie chce mi się grzebać.

Ja tam lubię gdy takie zespoły w końcu dostają szansę na zarobienie hajsu i pokazanie się w Europie, nie raz bywało że polskie kluby odpadały z Valerangami czy innymi Tbilisi, a jakaś Dyskobolia grała z sukcesami przeciwko City :fjedzia:
Od tego komentarza się zaczęło bo przygłup z Warszawy nie może przepalić tematu
Masz kurwa swój Górnik i swój GKS, żeby co roku nie grały te same kluby i żeby ktoś nowy "powalczył". :mjsmile:
Tutaj sam czekał by się wynurzyć z nory jak GKS i Górnik prawie odpadli

To jest to moje zaczepianie debila z Warszawy?

Akurat dla Ciebie zrobiłem wyjątek bo jesteś normalny gość i wyszukałem te posty bo chyba kierujesz się kilkoma wpisami z tyłu i nie znasz genezy.

Wracając do tematu kibicowania jeszcze raz to nie będę się tu tłumaczył lamusom bo o tym mogę pogadać przy piwku z ludźmi i nawet parę osób tutaj takich się znajduje, ale bynajmniej nie mam na myśli teoretyków życiowych od statystyk w postaci kunia

@HubiSSJ3

@QŃ.
Zobacz frajerze Monaco drugim skladem wygrywa na PSG
,,drugi skład"
:pociesznymirek:

nie wiem, udało się napisać z 5-6 postów bez Waszej kłotni w międzyczasie co jest trudne ostatnio, to jakoś uznałem że tym postem go sam wywołałeś. Tak jak pisałem wcześniej, zbytnio nie chce mi się grzebać.
No tak jak myślałem zobaczyłeś kilka ostatnich postów i ferujesz wyroki nie znając całego kontekstu :fjedzia:

No tak jak myślałem zobaczyłeś kilka ostatnich postów i ferujesz wyroki nie znając całego kontekstu :fjedzia:

No i znowu uciekasz w złe tony, zaakceptuj że chce Ci dobrze doradzić. To jest chyba jeden z nielicznych tematów na forum które czytam zawsze, więc znam kontekst. Skończ z tą oblężoną twierdzą, bo widać że w każdym temacie masz podobnie. I nie piszę z tego ze złością, naprawdę z życzliwością.

Łatwiej się kłócić, ufając że osoba po drugiej stronie myśli logicznie :mamed:

No i znowu uciekasz w złe tony, zaakceptuj że chce Ci dobrze doradzić. To jest chyba jeden z nielicznych tematów na forum które czytam zawsze, więc znam kontekst. Skończ z tą oblężoną twierdzą, bo widać że w każdym temacie masz podobnie. I nie piszę z tego ze złością, naprawdę z życzliwością.

Łatwiej się kłócić, ufając że osoba po drugiej stronie myśli logicznie :mamed:
Oczywiście do sedna zero odniesienia i to ja go,,zaczepiam" :jarolaugh:

lksiarskiego kundla wyjasnia kazdy a on dalej na muche wola ptok
pieknoe na to patrzec 40 letni zjebie i kurwiszonie, problem z tym ze taki waldemar dobrogoszcz by cie wyjasnil :kis:

Od tego komentarza się zaczęło bo przygłup z Warszawy nie może przepalić tematu

Tutaj sam czekał by się wynurzyć z nory jak GKS i Górnik prawie odpadli

To jest to moje zaczepianie debila z Warszawy?

Akurat dla Ciebie zrobiłem wyjątek bo jesteś normalny gość i wyszukałem te posty bo chyba kierujesz się kilkoma wpisami z tyłu i nie znasz genezy.

Wracając do tematu kibicowania jeszcze raz to nie będę się tu tłumaczył lamusom bo o tym mogę pogadać przy piwku z ludźmi i nawet parę osób tutaj takich się znajduje, ale bynajmniej nie mam na myśli teoretyków życiowych od statystyk w postaci kunia

@HubiSSJ3
Sam jesteś debilem, a jak już chcesz nadać kontekst rozmowie to zapraszam do postów z maja załgany kłamco - https://cohones.mmarocks.pl/threads/piłka-nożna.9492/post-3933951

Teraz pozujesz na ofiarę, bo pacyfistycznie napisałeś, że lubisz jak inne zespołu zarabiają pieniądze i pokażą się w Europie parówo, a mnie to niby ubodło. Jeszcze mnie szpagacie wyzywasz od internetowych frajerów, nołlajfów, kiedy przywołuję cytaty obnażające twoje farmazoniarstwo, a teraz robisz to samo, żeby ratować resztki twojego wirtualnego ego, bo się kolejny raz zbłaźniłeś.

Napisał teoretyk życiowy mieszkający 200 km od Łodzi, który opowiada o sytuacji kibicowskiej w mieście. W dodatku teoretyczny kibic, bo tak mu się wyśniło 30 lat temu. :mjsmile:

Czym Ci @Halba zawinił że go nazywasz debilem mimo bycia miłym wobec Twej osoby?
Nie ciągnij tematu bo wyjdziesz na błazna.
Może stąd, że lamusy z neta próbują mnie oceniać nie znając sutuacji oraz stąd, że próbował grać rozjemce delikatnie wbijając szpilkę w moją stronę.
Jeśli dla kogoś cokolwiek co piszę na cohones jest ,,pozerką" to tylko świadczy o nim samym bo żadnych tematów tu nie poruszam i nie piszę o niczym niezwykłym, a jak dla jednego czy drugiego to jest coś nadzwyczajnego to tylko świadczy z jakimi lamusami tu ma się do czynienia

Sam jesteś debilem, a jak już chcesz nadać kontekst rozmowie to zapraszam do postów z maja załgany kłamco - https://cohones.mmarocks.pl/threads/piłka-nożna.9492/post-3933951

Teraz pozujesz na ofiarę, bo pacyfistycznie napisałeś, że lubisz jak inne zespołu zarabiają pieniądze i pokażą się w Europie parówo, a mnie to niby ubodło. Jeszcze mnie szpagacie wyzywasz od internetowych frajerów, nołlajfów, kiedy przywołuję cytaty obnażające twoje farmazoniarstwo, a teraz robisz to samo, żeby ratować resztki twojego wirtualnego ego, bo się kolejny raz zbłaźniłeś.

Napisał teoretyk życiowy mieszkający 200 km od Łodzi opowiada o sytuacji kibicowskiej w mieście. W dodatku teoretyczny kibic, bo tak mu się wyśniło 30 lat temu. :mjsmile:
Ty to już się sam wyjaśniłes, wrzuć tylko jeszcze jakiegoś gifa z bajki i wypierdalaj do nory jak to masz w zwyczaju

XD

Panowie, macie przed sobą niedowartościowanego przygłupa, który pozował tutaj na wielkiego kibica "Jestem z moim ŁKSem od 30 lat, w 5 lidze i Ekstraklasie", a teraz wulgarnie się rzuca, ponieważ wyszło jakim jest farmazonem. A, że gość ma krótki lont to już pokazał w temacie Polityka, gdzie triggeruje się jak pojebany w temacie Nawrockiego, jakby mu ktoś rodzinę obrażał. Słoma z butów i zakompleksienie typowe dla internetowego chojraka. :kis:

PS XD miało być ponoć gimbusiarskie. :DC:

Japierdole a wy dalej, mi się nawet nie chce do tego odnosić, jeden i drugi mają swoje racje ale to w jaką stronę to poszło to kurwa :cool:

Śmiesznie byłoby gdybyście byli FC jakiejś drużyny i kłócili się które lepsze

Panowie, macie przed sobą niedowartościowanego przygłupa, który pozował tutaj na wielkiego kibica "Jestem z moim ŁKSem od 30 lat, w 5 lidze i Ekstraklasie", a teraz wulgarnie się rzuca, ponieważ wyszło jakim jest farmazonem. A, że gość ma krótki lont to już pokazał w temacie Polityka, gdzie triggeruje się jak pojebany w temacie Nawrockiego, jakby mu ktoś rodzinę obrażał. Słoma z butów i zakompleksienie typowe dla internetowego chojraka. :kis:

PS XD miało być ponoć gimbusiarskie. :DC:
I co znowu mam cię wyjaśniać lamusie krok po kroku?
Dobrze że wspomniałeś o polityce to wracaj tam wrzucać randomowe zdjęcia z komputera internetowy wojowniku:pociesznymirek:

Japierdole a wy dalej, mi się nawet nie chce do tego odnosić, jeden i drugi mają swoje racje ale to w jaką stronę to poszło to kurwa :cool:

Śmiesznie byłoby gdybyście byli FC jakiejś drużyny i kłócili się które lepsze
Śmiesznie to dopiero może być :jarolaugh:

Może stąd, że lamusy z neta próbują mnie oceniać nie znając sutuacji oraz stąd, że próbował grać rozjemce delikatnie wbijając szpilkę w moją stronę.

Ale wiesz, że sam tę sytuację w necie przedstawiłeś tym lamusom z neta, bo w sumie znamy się tylko wirtualnie? Przybrałeś niepotrzebnie tryb Siedem i celowo kolegi nie oznaczam, bo nie dość, że ostatnio ma ciężki okres to jednak się ogarnął i nie chciałbym aby powrócił do trybu sztucznego dymienia, bo to ludziom nie służy, co widać.

EDIT: widzę, że @Siedem sam z siebie wrócił, także mogłem pisać śmiało xD

Ale wiesz, że sam tę sytuację w necie przedstawiłeś tym lamusom z neta, bo w sumie znamy się tylko wirtualnie? Przybrałeś niepotrzebnie tryb Siedem i celowo kolegi nie oznaczam, bo nie dość, że ostatnio ma ciężki okres to jednak się ogarnął i nie chciałbym aby powrócił do trybu sztucznego dymienia, bo to ludziom nie służy, co widać.
Dalej się nie odniosłeś do farmazonu, że to ja zaczepiam typa i rozmywasz rozmowę na inne tematy.
Powtarzam ja tu niczego na forum nie piszę co nie powinno znaleźć się w internecie, a że dla jednej czy drugiej pizdy jest to coś niezwykłego to już mi koło chuja lata

Dalej się nie odniosłeś do farmazonu, że to ja zaczepiam typa i rozmywasz rozmowę na inne tematy.
Powtarzam ja tu niczego na forum nie piszę co nie powinno znaleźć się w internecie, a że dla jednej czy drugiej pizdy jest to coś niezwykłego to już mi koło chuja lata
Już Cię raz oznaczyłem co do tego "farmazonu" do którego co chwilę się odnosisz. Chyba że ciągle pijesz do tego drugiego z dyskusji z @OŃ, to w sumie mam to w dupie już.

A jak wszyscy jesteśmy pizdami to idź do tematu @Drzewo i innych wcieleń żelaznejszmaty (mimo że jest uważam Was za osoby ponad tego trolla), bo jak widać Wy lubicie dyskutować tylko z sobą. Kurwa, jakby Siddhartha Gautama odżył to by potwierdził, że w naszej dyskusji robiłem wszystko najbardziej neutralnie jak się dało, ale niestety mimo moich koleżeńskich intencji z Tobą się nie udało nawiązać rozmowy.

Tak ci lata koło chuja, że średnio raz w tygodniu oznaczasz mnie i próbujesz prowokować "cwelką" i jakimiś gimbusiarskimi filmikami, życiowy frustracie. Pięknie ci na banię wszedłem i tańczę tam kankana. :roberteyeblinking:

Już Cię raz oznaczyłem co do tego "farmazonu" do którego co chwilę się umywasz. Chyba że ciągle pijesz do tego drugiego z dyskusji z @OŃ, to w sumie mam to w dupie już.

A jak wszyscy jesteśmy pizdami to idź do tematu @Drzewo i innych wcieleń żelaznejszmaty (mimo że jest uważam Was za osoby ponad tego trolla), bo jak widać Wy lubicie dyskutować tylko z sobą. Kurwa, jakby Siddhartha Gautama odżył to by potwierdził, że w naszej dyskusji robiłem wszystko najbardziej neutralnie jak się dało, ale niestety mimo moich koleżeńskich intencji z Tobą się nie udało nawiązać rozmowy.
Przecież specjalnie dla Ciebie nawet wyszukałem post w którym widać kto kogo zaczepia i kogo boli dupa o GKS w pucharach, a Ty tu wypierdalasz z tekstem że mi się nudzi i chłopa zaczepiam bo nie mam co robić :mamed:

Tak ci lata koło chuja, że średnio raz w tygodniu oznaczasz mnie i próbujesz prowokować "cwelką" i jakimiś gimbusiarskimi filmikami, życiowy frustracie. Pięknie ci na banię wszedłem i tańczę tam kankana. :roberteyeblinking:
Nie raz w tygodniu, a przy okazji kolejnego meczu Monaco w lidze gdzie się rzucił w oczy twój farmazon o drugim składzie który tu przywoływales jako dowód na słaba forme Górnika :jarolaugh:
Znowu walisz ślepakami :fjedzia:

Back