Piłka nożna

A Piast rozpierdala ten wielki GKS 3-0, także japa tam krótko kasztanie. Real przegrał z Betisem to już chuj, nie drużyna według twojej logiki wiejskiego głupka. :kis:
:pociesznymirek:
Byś chociaż zamknął pizdę i nie robił z siebie debila bo nudne to już jest łbie

Last edited:
Kto dzwoni? Przecież to ty kurwo nie możesz przepalić tematu Gieksy w pucharach i boli cię dupa, przecież nie będę jak ostatni debil i lamus internetowy szukał twoich postów :DC:
10 razy kończyłeś i cały czas mnie głąbie oznaczasz i do tego wracasz. Ty do mnie pisałeś , czy ja do ciebie? No to wypierdalaj w podskokach i bez odbioru chłopku z ujemny. IQ.

10 razy kończyłeś i cały czas mnie głąbie oznaczasz i do tego wracasz. Ty do mnie pisałeś , czy ja do ciebie? No to wypierdalaj w pokojach i bez odbioru chłopku z ujemny. IQ.
Dobra nie tłumacz się pizdo internetowa bo dobrze się bawię prostując twoje farmazony które tu spłodziłaś na kilku stronach.
Kończyłaś to ty wrzucając tu jakieś gimbusiarskie obrazki jak na taką pizdę z internetu przystało

XD

Napisała pizda z internetu, kibic sukcesu sprzed blisko 30 lat, który mieni się kibice ŁKSu pisząc "mój ŁKS", a siedzi skoszarowany na piździe w jakimś wypizdowie i rżnie kumatego przez neta. Płyn klaunie zabawiać menelstwo pod Dino, czy innym "u Helenki". Tam twoje miejsce i odbiorca tego smutnego pierdolenia.

Last edited:
Może się komuś narażę. Trudno. Ale nie da się ostatnio tego już czytać.

@JosueEstebanez z całym szacunkiem bo nic do Ciebie nie mam. Nie wiem czy masz tego świadomość ale to @QŃ. wyszedł obronną ręką z tej waszej polemiki na temat kibicowania/nie kibicowania ŁKS i reszty tego tematu. Sam napisałeś, że jesteś z ŁKS a potem napisałeś, że nie chodzisz na ŁKS... więc sory ale coś tu nie gra. Nie ciągnij tematu bo wyjdziesz na błazna. Każdy kto przeczyta waszą polemikę pewnie wysuwa podobne wnioski.

Nie odpisujcie mi na to bo nie będę polemizował. Napisałem tylko jakie wnioski wynikają z tej całej inby.
Temat się tylko zaśmieca niepotrzebnie.

Bez złej krwi Panowie. Pozdrawiam i zdrowia :conorsalute: .

Może się komuś narażę. Trudno. Ale nie da się ostatnio tego już czytać.

@JosueEstebanez z całym szacunkiem bo nic do Ciebie nie mam. Nie wiem czy masz tego świadomość ale to @QŃ. wyszedł obronną ręką z tej waszej polemiki na temat kibicowania/nie kibicowania ŁKS i reszty tego tematu. Sam napisałeś, że jesteś z ŁKS a potem napisałeś, że nie chodzisz na ŁKS... więc sory ale coś tu nie gra. Nie ciągnij tematu bo wyjdziesz na błazna. Każdy kto przeczyta waszą polemikę pewnie wysuwa podobne wnioski.

Nie odpisujcie mi na to bo nie będę polemizował. Napisałem tylko jakie wnioski wynikają z tej całej inby.
Temat się tylko zaśmieca niepotrzebnie.

Bez złej krwi Panowie. Pozdrawiam i zdrowia :conorsalute: .
Pokaż mi jeden post w którym pisze, że jestem Z ŁKS albo się nie wpierdalaj i nie ciśnij farmazonów jak nie widzisz różnicy w byciu Z ŁKS a ZA ŁKS to po 1
Po 2 rozumiem, że tylko ludzie chodzący aktywnie na mecze mogą się identyfikować z klubem z którym są całe życie, ale z różnych przyczyn AKTUALNIE nie mogą chodzić na mecze? :DC:

Jak coś to poproś kolege @QŃ. On lubi przeczesywać forum w poszukiwaniu wpisów i wspólnie znajdziecie coś o tym, że jestem Z ŁKS, a jak nie to jesteś kolejnym farmazonem

Last edited:
Masz kretynie. Jak widać zdania są podzielone. :juanlaugh:

I nie wiem o czym Ty tam piszesz jak ja za ŁKS jestem
Zrozum, że mnie tam chuj obchodzą puchary i jestem z ŁKSem w 5 lidze jak i w ekstraklasie co u was niekoniecznie ma miejsce bo wystarczył jeden gorszy sezon i też tam sporo miejsc wolnych na trybunach się pojawiło.
Jak już taki dociekliwy jesteś to jestem z ŁKS od 98 roku więc wykuriwaj z takimi tanimi podjazdami przygłupie
Jesteś ubezwłasnowolniony i cię starzy nie puszczą 200 km z domu na mecz? :mamed:

W ogóle ogarniasz różnicę między "moja żona", "mój brat" w kontekście kogoś, z kim masz jakąkolwiek związek i relację, a napisaniem "mój ŁKS"? Ty walisz konia do Saszy Grej i piszesz "moja Szasza", tak mniej więcej wygląda ta relacja. Mój Juventus, moje Ferrari, moje Chicago Bulls. I to pisze chłop blisko 40 lat. Kisnę.

Napisała pizda z internetu, kibic sukcesu sprzed blisko 30 lat, który mieni się kibice ŁKSu pisząc "mój ŁKS", a siedzi skoszarowany na piździe w jakimś wypizdowie i rżnie kumatego przez neta. Płyn klaunie zabawiać menelstwo pod Dino, czy innym "u Helenki". Tam twoje miejsce i odbiorca tego smutnego pierdolenia.
Kibiców sukcesu to masz na Łazienkowskiej frajerze którym się znudziła Legia bo kilka meczów przegrali i nagle z soldoutów zrobiło się 15k na meczu.
Jak na klub z największą bazą kibiców w Polsce i całym województwem za jednym klubem to mocny wynik :jarolaugh:

Masz kretynie. Jak widać zdania są podzielone. :juanlaugh:

Jesteś ubezwłasnowolniony i cię starzy nie puszczą 200 km z domu na mecz? :mamed:

W ogóle ogarniasz różnicę między "moja żona", "mój brat" w kontekście kogoś, z kim masz jakąkolwiek związek i relację, a napisaniem "mój ŁKS"? Ty walisz konia do Saszy Grej i piszesz "moja Szasza", tak mniej więcej wygląda ta relacja. Mój Juventus, moje Ferrari, moje Chicago Bulls. I to pisze chłop blisko 40 lat. Kisnę.
No że ty jesteś debilem i nie widzisz różnicy w byciu za ŁKS a z ŁKS to się wcale nie dziwię :fjedzia:
Kolejny raz walisz ślepakami

Nie wiem co pil zarząd Afc że i tak po dramatycznym ofie w tamtym sezonie. Kupili tylko tzolisa a wyrzucili jesusa, martinielego i trossarda.

Do tego arteta wybrał na startera Havertza co marnuje 8 setek na 10.

3-5 miejsce to Maks w tym sezonie. Aż jestem w szoku jak te wszystkie oweny, ferdinandy są pewne mistrza dla AFC

XD

Nie wiem co pil zarząd Afc że i tak po dramatycznym ofie w tamtym sezonie. Kupili tylko tzolisa a wyrzucili jesusa, martinielego i trossarda.

3-5 miejsce to Maks w tym sezonie. Aż jestem w szoku jak te wszystkie oweny, ferdinandy są pewne mistrza dla AFC

XD
:burnit:

I tak cię z tym zostawię. Myślę, że widzowie mają już swoje zdanie. :kis:

Wskazałem dwa.
Oczywiście wyrwane z kontekstu i nie na temat jak to masz w zwyczaju bo żadne z powyższych nie odnosi się do bycia Z ŁKS, a do kibicowania drużynie od x lat, ale dla debila język polski zbyt skomplikowany i następnym razem trzeba się jaśniej wyrażać

Last edited:
Dziwne, że chłop nie wychodzi w 1 skladzie w ogóle jak na taki transfer
Nie ma kogo posadzić, jak wróci Tchou to już w ogóle bedzie ból głowy.
Docelowo mówi się, że Real będzie grał 4-3-3 właśnie z Diomande na PS, ale nie wyobrażam sobie posadzenie takiego Gullera na ławkę, skoro po pierwszych meczach jest najlepszym piłkarzem Realu, a jeśli chodzi o kreowanie sytuacji, to chyba obecnie najlepszym na świecie ;)

1788613788751.png

Nie ma kogo posadzić, jak wróci Tchou to już w ogóle bedzie ból głowy.
Docelowo mówi się, że Real będzie grał 4-3-3 właśnie z Diomande na PS, ale nie wyobrażam sobie posadzenie takiego Gullera na ławkę, skoro po pierwszych meczach jest najlepszym piłkarzem Realu, a jeśli chodzi o kreowanie sytuacji, to chyba obecnie najlepszym na świecie ;)
Co do tego Diomande to bardziej się sugerowałem brakiem liczb bo meczów Realu nie oglądam i mimo braku goli i asyst to może tak źle nie wygląda na boisku i się jeszcze rozkręci

Siemieniec ma jakiegoś deala chyba z Portugalczykami, po odejściu z Jagi może tam pójdzie trenować, bo nie widzę innego powodu dlaczego by miał nieustannie wstawiać te dwa jebane portugalskie pachołki do składu. Montoia to w ogóle wczoraj pięknie się zachował przy drugiej bramce, chłop stoi na linii żeby wybić piłkę, piłka leci wprost do siatki, a ten ustawia nogę i... ją wstrzymuje czekając aż piłka przekroczy linie żeby wtedy ją wybić. Zero instynktu, to wygląda nawet wręcz przeciwnie, na celowe zachowanie.
A on zna jakikolwiek język żeby iść za granicę? Coś mi świta że jakiś mejwen mówil że u niego to słabo, dlatego nie rozumie dlaczego go wypychają za granicę.

Pokaż mi jeden post w którym pisze, że jestem Z ŁKS albo się nie wpierdalaj i nie ciśnij farmazonów jak nie widzisz różnicy w byciu Z ŁKS a ZA ŁKS to po 1
Po 2 rozumiem, że tylko ludzie chodzący aktywnie na mecze mogą się identyfikować z klubem z którym są całe życie, ale z różnych przyczyn AKTUALNIE nie mogą chodzić na mecze? :DC:

Jak coś to poproś kolege @QŃ. On lubi przeczesywać forum w poszukiwaniu wpisów i wspólnie znajdziecie coś o tym, że jestem Z ŁKS, a jak nie to jesteś kolejnym farmazonem
Mordo. Szkoda mi życia na grzebanie po forum w poszukiwaniu czyiś postów. Ale napisałeś, że jestes z ŁKS od 98 r. Być może wycięte z kontekstu, być może miało znaczyć że jesteś z ŁKSem a nie z ŁKSu. Nie wiem co do końca miałeś na myśli ale przez takie napisanie wygląda to jakbyś pierw pisał że jestes z ŁKSu a potem sie tego wypierał.
Napisałem tylko jak to wygląda dla czytającego ten temat z boku jak ja.
Wyraziłem swoją opinię, a czy słuszną?

Nie należę do ludzi którzy po internecie wyzywają innych i nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać. Nic z tych rzeczy.
Wręcz się dziwię, że dorośli ludzie się wyzywają w wirtualnym świecie na forum.
Bardziej chodziło mi o to żeby skończyć zaśmiecać ten temat i dać sobie spokój.
A ja się już nie wpierdalam w ta inba i już nie odpiszę w tym kontekscie nic.
Chciałem dobrze :siara:

Mordo. Szkoda mi życia na grzebanie po forum w poszukiwaniu czyiś postów. Ale napisałeś, że jestes z ŁKS od 98 r. Być może wycięte z kontekstu, być może miało znaczyć że jesteś z ŁKSem a nie z ŁKSu. Nie wiem co do końca miałeś na myśli ale przez takie napisanie wygląda to jakbyś pierw pisał że jestes z ŁKSu a potem sie tego wypierał.
Napisałem tylko jak to wygląda dla czytającego ten temat z boku jak ja.
Wyraziłem swoją opinię, a czy słuszną?

Nie należę do ludzi którzy po internecie wyzywają innych i nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać. Nic z tych rzeczy.
Wręcz się dziwię, że dorośli ludzie się wyzywają w wirtualnym świecie na forum.
Bardziej chodziło mi o to żeby skończyć zaśmiecać ten temat i dać sobie spokój.
A ja się już nie wpierdalam w ta inba i już nie odpiszę w tym kontekscie nic.
Chciałem dobrze :siara:
Czego się niby wypierałem? Co Ty pierdolisz gościu?
To że kibicuję ŁKS od 98 roku znaczy, że całe życie muszę chodzić na mecze? A jak nie chodzę to znaczy, że nie jestem kibicem? :DC:

XD
Wypierdalaj.

Back