Piłka nożna

Tyle z twoich bajeczek śmieciu. Możesz dalej rżnąć głupa i ignorować fakty oraz statystykę. Po raz kolejny się ośmieszyłeś. :kis:
Morda tam lamusie od statystyk i rankingów już nie chce mi się więcej ciebie wyjaśniać, wykurwiaj do nory kondomie :fjedzia:
Btw pięknie siadło na czapę :mjsmile:

Elegancki meczyk na Chelsea, a ten Yalcouye z Brighton ciekawy grajek mimo to że wygląda na co najmniej 8 lat więcej niż ma wpisane w papierach :korwinlaugh:
Co jak co, ale scouting Brighton ma na topowym poziomie

:DC:
1000017972.jpg

Zobaczymy czy Flick jest w stanie wskrzesić u Jesusa dawną formę.

:beczka:
Tylko kiedy on miał formę? Ostatecznie to chyba nigdy nie spełnił oczekiwań. Pamiętam jak żałowałem, że wybrał City zamiast Realu bo wydawał mi się konkretnym grajkiem. Nie wiem na ile kontuzje przekreśliły jego kariere, ale obecnie nawet nie byłem pewny, że on jeszcze gra w Arsenalu. Oczywiście bramka w klasyku gwarantowana ;)
1000017974.jpg

Gordon i Xavi Espart to są mega odkrycia.

A Kunde z Balde się już mogą pakować bo to nie jest poziom pierwszego składu.

Przez tyle lat Kounde miał być prawie że najlepszym prawym obrońcą świata, rewelacyjnie grającym pod wodzą Flicka, a teraz 3 mecze młodego i już ma pakować walizki? :jjsmile:

Ja myślałem, że to kibice Realu należą do tych niecierpliwych i szybko zapominających :mamed:

Przez tyle lat Kounde miał być prawie że najlepszym prawym obrońcą świata, rewelacyjnie grającym pod wodzą Flicka, a teraz 3 mecze młodego i już ma pakować walizki? :jjsmile:

Ja myślałem, że to kibice Realu należą do tych niecierpliwych i szybko zapominających :mamed:
Tak gra rewelacyjnie pod wodzą Flicka, że od zeszłego sezonu jest zmiennikiem Erica.

Back