Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Kebaby za te kilka lat mogę jednak namieszać w piłceDwóch obecnych zawodników Realu
PS. Wiem, że Diomandé grał wtedy dla Lipska
Już na tegorocznych MS mieli namieszać...Kebaby za te kilka lat mogę jednak namieszać w piłce

Tak mi siadło na banię, że przeczesuję forum w poszukiwaniu postów drugiej osobyI ty mi śmieciu będziesz coś pisał o XD i brokułach, wrzucając tu takie gimbusiarskie gówno?
Przy okazji dobrze wiedzieć, że ostatnie posty pięknie siadły ci na bani.![]()

Dla ciebie życiowa niedojdo mieszkająca u starych, poświęcenie 5 minut i użycie wyszukiwarki w prawym górnym rogu urasta już do rangi przyczesywania forum.Tak mi siadło na banię, że przeczesuję forum w poszukiwaniu postów drugiej osoby
Morda tam lapsie i do nory jednostrzałowcu od rankingów i statystyk
XD

Do nory lamusieDla ciebie życiowa niedojdo mieszkająca u starych, poświęcenie 5 minut i użycie wyszukiwarki w prawym górnym rogu urasta już do rangi przyczesywania forum.
Morda lapsie pisze mi paź, który zaczepia mnie jakimś gimbusiarskim filmikiem. Wypierdalaj spać, niech ci się przyśni wymarzona Łódź i remis z United.![]()
Ta 200 km od Łodzi już zajęta.Do nory lamusie
Nie musisz przypominać lamusie, nikt cie tam szukał nie będzie, spokojnieTa 200 km od Łodzi już zajęta.

No to nie liga konferencji to co by tam nie wylosowali to by było ciężko, a tak to Lech i Jaga mają szansę na pokazanie się w Europie na tle mocnych drużynDojebane losowanie, teoretycznie wszystko w pizde prócz 2 prawdopodobnych zwycięstw.
Idealnie przewidziałem że będzie 2 w LE i 0 w LKE.
Punkty do rankingu w tym sezonie pójdą się jebać.
Gra w Barcelonie Flicka leczy depresje, a gra w Atletico u Simeone ją powoduje, potwierdzone naukowo.

Depresji to dopiero dostanie jak posiedzi rok na ławceGra w Barcelonie Flicka leczy depresje, a gra w Atletico u Simeone ją powoduje, potwierdzone naukowo.
![]()

Tyle z twoich bajeczek śmieciu. Możesz dalej rżnąć głupa i ignorować fakty oraz statystykę. Po raz kolejny się ośmieszyłeś.